Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri CanCan online

 

Ziarul "CanCan"

Website: http://www.cancan.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Cancan.ro - Stiri senzationale, vedete, showbiz

propune o publicatie

Ultimele stiri din CanCan de azi - Ziarul CanCan online


Imaginile care amintesc de coşmarul fiicei lui Adrian Enache. Are cicatrici adânci pe mâini la doi ani de la tentativa de viol!

Diana, fiica lui Adrian Enache, trecea prin clipe cumplite în urmă cu aproape doi ani, când într-o seară aparent normală de iulie, tânăra a fost înjunghiată de către paznicul imobilului în care locuia, care a încercat să o violeze.

Au venit din Republica Moldova şi au dat lovitura în România! Ele sunt vedetele care au "spart" piaţa românească

Aşa cum artiştii români cred că succesul este cu adevărat mare dacă reuşesc peste hotare, ţara noastră este pentru alţii „peste hotare”. Mai exact peste Prut, pentru că vorbim despre basarabeni care au venit în România, ca să-şi facă un nume în showbiz. Şi unii dintre ei chiar au reuşit.
 

Partenera lui VÂRCIU e îndrăgostită până peste cap! Vezi ce a postat pe internet

Diana Munteanu pare să se bucure din nou de succes, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală.

Mesajul tulburător al mamei barmaniţei decedate în Colectiv. ”Alexandra, au trecut 6 luni de când nu ţi-am vazut ochişorii frumoşi”

Astăzi, în Sâmbăta Mare, s-au împlinit şase luni de la tragedia din Colectiv. Părinţii tinerilor mistuiţi de foc le-au aprins câte o lumânare şi s-au rugat pentru sufletul lor, chiar şi în mod public, pe reţelele de socializare. Este cazul mamei Alexandrei Matache, barmaniţa care nu a avut nici o şansă în ”Clubul morţii”

 

Crina Matei se menţine în formă cu seminţe de in şi kefir

Crina Matei este o prezenţă plăcută, îmbrăcată sexy, mulat sau elegant, ea îşi expune cu încredere formele bine conturate. Actriţa are mereu grijă de silueta ei, face Pillates de două ori pe săptămână şi masaje corporale o dată pe săptămână.

 

IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE! Ce au făcut juraţii în pauze la semifinala Românii au Talent

În seara de 29 aprilie, a avut loc prima semifinală Românii au Talent, ediţia 2016, fiind aleşi 4 concurenţi care se vor lupta în marea finală pentru premiul de 200.000 de euro.

E fericită! După Gerard Butler şi DiCaprio, Mădălina Ghenea, cu un alt actor celebru

Mădălina Ghenea a avut mereu noroc de iubiţi celebri, datorită frumuseţii sale ieşite din comun, Actori celebri i-au stat la picioare, astfel că nu e de mirare că după despărţirea de Philipp Plein, apare iarăşi lângă o personalitate!

”La 12 ani, tatăl meu...”. ANDREEA BĂLAN a mers la psiholog

Andreea Bălan vorbeşte despre copilăria ei şi spune că a fost la psiholog. Cântăreaţa a mărturisit că s-a maturizat brusc atunci când a început să cânte şi a trebuit să facă faţă problemelor.

Le-a pus gând rău, după Paşte, ”poliţiştilor pândari”: ”Stau ascunşi ca nişte şobolani, să dea amenzi”

O iniţiativă legislativă ar putea desfiinţa radarele poliţiei, iar zeci de mii de şoferi vitezomani vor fi in culmea fericirii. Pe partea cealaltă, accidentele de circulaţie s-ar putea înmulţi. Este doar o idee a unui deputat, care însă vrea s-o pună rapid în practică!

Echipa CANCAN.ro vă urează Paşte fericit!

Pentru că ne sunteţi alături în fiecare zi şi datorită vouă suntem site-ul nr. 1 din România, întreaga echipă CANCAN.ro vă face o urare din suflet cu ocazia sfintelor Sărbători Pascale.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International