Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri CanCan online

 

Ziarul "CanCan"

Website: http://www.cancan.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Cancan.ro - Stiri senzationale, vedete, showbiz

propune o publicatie

Ultimele stiri din CanCan de azi - Ziarul CanCan online


Ai putea crede că acest tip de 29 de ani este ”Regele Camioanelor” din România?

V-aţi întrebat vreodată ce aţi face cu 10 milioane de euro dacă i-aţi câştiga la Loto? Ştim! Deja v-a dus gândul la vacanţe, la maşini, la o groază de lucruri. Există însă şi oameni care gândesc puţin diferit. Personajul despre care scriem azi e genul de om care gândeşte diferit! El n-a câştigat 10 milioane de euro la Loto, dar conduce o companie care are în conturi mult mai mult decât atât şi care a cheltuit suma respectivă pe... camioane! Aţi auzit bine!

IMAGINI EXCLUSIVE La 42 de ani işi ”antrenează” instinctele de mamă. Elena Udrea işi doreşte un copil şi...”lucrează” pentru asta

Oricât de contestată i-ar fi fost cariera politică, nimeni nu poate nega faptul că Elena Udrea este o femeie atrăgătoare cu mulţi pretendenţi care speră să îi cucerească inima “Blondei de la Cotroceni”.

”Mogulul mobilei”, sport puternic la 61 de ani!

Viorel Cataramă, unul din cei mai cunoscuţi oameni de afaceri de după Revoluţie a dovedit mereu că este un personaj popular şi...nonconformist! La cei 61 de ani ai săi, ”mogulul mobilei” trăieşte parcă o a doua tinereţe, merge în cluburi unde dansează pe mese sau joacă tenis tare....după care se dezbracă la bustul gol, fără nici un fel de inhibiţii! Nu ai zice că are peste 60 de ani!

Sexoasa bogătaşă Alina Geambazi i-a înnebunit pe toţi! Imagini de infarct cu graţioasa nepoată a lui Gigi Becali

La cei 34 de ani, Vasile Geambazi, nepotul favorit al lui Gigi Becali, se poate considera un bărbat împlinit. Are afaceri prospere, o avere frumuşică şi o familie de nota zece: doi copii reuşiti şi o soţie superbă. Ieri vă povesteam AICI cum a întârziat la petrecerea soţiei.

Vacanţă de pomină pentru prima nevastă a lui CRISTI BOUREANU. A petrecut cu doi ”puiuţi” pe iaht, în Grecia!

Scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica lui, Ioana (dezvăluit AICI în premieră de siteul nr. 1 din România, CANCAN.ro), a dezgropat şi o poveste mai veche din viaţa fostului politician. Căsătorit vreme de patru ani cu Irina, Boureanu a divorţat de aceasta în 2004, după ce a descoperit că soţia îl înşela cu... naşul lor de cununie, ex-ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu.

TULBURĂTOR! ”Blestemul bronzului” de la Rio l-a lovit pe ”micul Hercule”! I-a murit mama în ziua în care Iohannis a refuzat să-l premieze!

,,Micul Hercule'' a fost lovit de ,, blestemul bronzului''  de la Jocurile Rio 2016. Mama lui Gabriel Sîncrăian a trecut în nefiinţă chiar în ziua în care preşedintele României, Klaus Iohannis, a refuzat să-l premieze.

Fostul ”Cârcotaş” a ajuns la TVR! Ce emisiune prezintă

O mutare spectaculoasă tocmai s-a produs pe piaţa media din România. O vedetă TV a decis să meargă la televiziunea publică, după ce a făcut carieră la PrimaTV.

HOROSCOP 1 OCTOMBRIE! Gemenii ar trebui să ţină cont de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

MIOARA ROMAN este îndurerată! Fosta soţie a lui PETRE ROMAN a făcut anunţul:,, S-a prăpădit...''

Mioara Roman a trăit momente groaznice zilele trecute. Fosta soţie a lui Petre Roman este în doliu, după ce una dintre cele mai dragi fiinţe a murit la 14 ani. Mama Oanei Roman a vorbit cu durere despre căţeluşa ei, la care ţinea foarte mult şi s-a întristat enorm în momentul când s-a stins din viaţă.

A venit tocmai din Spania ca să-i uimească pe români! O solistă celebră a cântat la ”Vocea României”

Barbara Isasi este din Spania, de lângă Barcelona şi a cîntat vineri seara la showul de talente ”Vocea României”. Tânăra este deja solistă ”profesionistă”, pentru că activează într-o formaţie!


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International