Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri CanCan online

 

Ziarul "CanCan"

Website: http://www.cancan.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Cancan.ro - Stiri senzationale, vedete, showbiz

propune o publicatie

Ultimele stiri din CanCan de azi - Ziarul CanCan online


CĂTĂLIN BOTEZATU, despre prima ieşire în public cu BIANCA DRĂGUŞANU: ”Mi-am făcut apariţia cu ea la o petrecere privată şi... ”

Unul dintre cele mai surprinzătoare anunţuri din lumea mondenă autohtonă legat de venirea pe lume a unui copil a fost cu siguranţă cel al Biancăi Drăguşanu. Deşi a fost constant acuzată ba că nu este cu adevărat gravidă, ba că a apelat la o mamă-surogat, Bianca îşi vede mai departe de viaţă, după naşterea micuţei Natalia Sofia.

Cum a apărut MARIA CONSTANTIN în platoul unei emisiuni TV

Maria Constantin a fost invitată într-o emisiune TV, unde a venit îmbrăcată într-o rochie extrem de scurtă.

Ce legătură are Natalia Mateuţ cu filmuleţul erotico-XXX ajuns în presă. I-a făcut-o grav iubitei şeicului din cauza lui ”Dinte”!

Iubita unui bogat şeic, poveste dezvăluită exclusiv de Cancan.ro, siteul nr.1 din România (găsiţi AICI informaţii vitale despre întregul episod), a ieşit în paralel şi cu machou-ul Dinte, un actor cunoscut şi prin relaţia de lungă durată pe care a avut-o cu Natalia Mateuţ. Despre toate acestea puteţi citi şi în numărul 319 al revistei Ciao!, care apare miercuri, pe 26 octombrie, la toate chioşcurile de ziare. (parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor)

Primele declaraţii după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul soţ al Mariei Marinescu: ”Am fost înjunghiat cu o furculiţă în burtă şi…!”

Frank Colin, în vârstă de 45 de ani, este un francez care a devenit cunoscut în lumea mondenă din România, în 2007, atunci când a avut o idilă cu Andreea Raicu. Doi ani mai târziu, Frank s-a căsătorit Maria Marinescu, nunta având loc într-un castel din Franţa, iar în decembrie 2010 s-a născut fiul lor, Levin. (parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor)

L-au făcut celebru rolurile din telenove, iar acum… Cum s-a transformat ”Giani” din ”Inimă de ţigan”

Lucian Viziru, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din telenovelele româneşti ”Inimă de Ţigan” şi ”Lacrimi de iubire” şi fost component al trupei ”Gaz pe foc”, s-a schimbat în totalitate. Dacă în anii săi de glorie, Lucian Viziru era un adevărat cuceritor, de când s-a căsătorit, atenţia lui se îndreaptă numai asupra familiei sale. (parfumeria.ro, site-ul de shopping nr.1 al vedetelor)

L-au scos dator, dar şi-au găsit ”naşul”! Smiley a ”executat” Finanţele!

Smiley a reuşit să facă ANAF-ul să plătească, deşi instituţia îl dăduse în judecată pe artist şi ceruse executarea silită a acestuia. După ce s-a luptat mai bine de un an în instanţă, judecătorii au pronunţat în urmă cu câteva zile sentinţa.

 

În urmă cu 9 ani, moartea Ralucăi Stroescu a îndoliat România. Medicul acuzat de ucidere a fugit în Belgia, iar tatăl fetei…

S-au împlinit nouă ani de decesul tinerei epuizate de prea multă muncă, şi de abia acum persoana considerată vinovată ar trebui să ajungă în faţa judecătorilor! Mulţi ani s-a crezut că Raluca Stroescu a murit din cauza slăbiciunii fizice excesive, dar anchetatorii au aflat că fusese văzută de un medic, cu numai câteva ore îninte şi care îi pusese o perfuzie cu glucoză. Tânăra era însă diabetică, iar tratamentul i-a adus sfârşitul! Acum medicul care i-a pus perfuzia este chemat la tribunal, pentru a fi judecat pentru ucidere din culpă!

Peripeţii nocturne cu Daniela Crudu şi sora ei! Un donjuan tomnatic le-a luat ”la pachet” şi le-a livrat în Ferentari!

Mai multe specii de păianjen sunt caracterizate printr-un comportament sexual bizar: atrag masculii în bârlog, fac sex cu ei, după care bieţii masculi sunt mâncaţi. O astfel de scenă dramatică ar fi putut avea loc acum două seri, în Ferentari.

TARIFELE MAXIME pentru RCA, la Guvern! Cât veti plati pe asigurare

Guvernul va lua în discuţie, la şedinţa de miercuri proiectul de hotărâre care urmează să pună în practică tarifele maxime pentru RCA, calculate deja de Autoritatea de Supreveghere Financiară. Consiliului Concurenţei şi-a dat deja acordul pe Hotărârea de Guvern care va implementa preţurile maxime.

NARCISA GUŢĂ, mărturisiri şocante despre zilele petrecute în închisoare: ”M-au dezbrăcat şi m-au... ”

Narcisa Guţă a vorbit într-o emisiune TV despre zilele pe care le-a petrecut în închisoare, după ce a intrat cu forţă în casă peste Beyonce de România.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International