Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul Evenimentul zilei

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Serviciile germane în alertă maximă pentru sosirea lui Erdogan la G20 de la Hamburg
Va fi o întâlnire paşnică sau perturbată de manifestaţii? Cu siguranţă semnalele nu sunt bune atunci când vine vorba de Erdogan deoarece opozanţi are în toată lumea. Din acest motiv serviciile secrete germane lansează alarma pentru sosirea preşedintelui turc la G20 şi se tem de înfruntări violente între susţinătorii şi opozanţii acestuia, în mod special cu rezidenţii curzi din Germania.

Brexit pe GRATIS: Marea Britanie poate IEȘI din UE fără să PLĂTEASCĂ un penny
Theresa May are și varianta unui Brexit fără fără să achite nimic, dacă Bruxelles-ul nu îi oferă un acord corect de ieșire din Uniune.

ROMÂN dat exemplu de Theresa May în problema PARTENERIATULUI cu EUROPA
Premierul britanic, Theresa May, a vorbit despre brutarul român care a luptat cu teroriștii în timpul atentatului din 3 iunie de la Londra.

Veniturile REGINEI Marii Britanii vor crește în acest an cu 6 milioane de lire. Cât a costat călătoria în România a Prințului Charles
Regina va primi o creștere de 8% a veniturilor din fonduri publice, după ce profiturile Casei Regale au crescut cu 24 de milioane de lire sterline.

Extracţii RECORD de cărbune după ABANDONAREA acordului de la Paris! Trump în vizorul lui Merkel la G20
Una din cauzele aparent ascunse ale lui Trump de a părăsi acordul de la Paris este acest boom de extracţii şi vânzări record de cărbune, iar reîntoarcerea la acest zăcământ ameninţă acordul de la Paris. Creşterile s-au văzut în India, China şi SUA, şi pentru G20 Merkel pregăteşte o agendă green lui Trump care, cu sigurnaţă, îl va infuria.

ÎNGRIJORĂTOR. Creşte deficitul bugetar. Cheltuielile au depăşit veniturile
Execuţia bugetului general consolidat pe primele cinci luni ale anului 2017 s-a încheiat cu un deficit de 2,2 miliarde lei, respectiv 0,27% din PIB, faţă de deficitul de 0,8 miliarde lei, respectiv 0,1% din PIB, înregistrat la aceeaşi perioadă a anului 2016, informează Ministerul Finanţelor Publice.

Desființarea unui minister și „spargerea” Dezvoltării, variante de lucru în PSD - surse
PSD ia în calcul să desființeze un minister și să înființeze un nou portofoliu în cabinetul Mihai Tudose, au relatat marți surse social-democrate pentru EVZ.

BREAKING NEWS: Anunţ despre LIA OLGUŢA VASILESCU!
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că acei colegi care au fost propuşi pentru funcţia de premier în Comitetul Executiv Naţional al partidului au avut argumente

Ioțcu, fostul șef al CJ Arad, CONDAMNAT la închisoare CU EXECUTARE
Nicolae Ioțcu, fostul președinte al Consiliului Judțean Arad, intră la închisoare pentru trafic de influență. El a fost prins în flagrant, cu mita asupra sa.

Predoiu, ATAC la PNL: „E lipsit în continuare de curaj politic”
Deputatul liberal Cătălin Predoiu a făcut o trecere în revistă a evenimentelor petrecute în ultimele două săptămâni. El a comentat, într-o postare pe Facebook, pe marginea crizei politice create de PSD, despre nominalizarea social-democratului Mihai Tudose în funcția de premier, dar și despre lipsa de „curaj politic” a PNL în fața situație generate de liderul PSD, Liviu Dragnea.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International