Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 
Evenimentul zilei

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


China vrea să construiască cel mai mare oraş din lume cu 100 de MILIOANE de locuitori
Autorităţile chineze plănuiesc să realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiîntâlnite până acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafaţă mai mare decât state ca Uruguay sau Senegal şi o populaţie mai numeroasă decât cea a Germaniei.

Accident grav la Mehedinţi. OPT persoane au fost rănite
Opt oameni au fost răniţi miercuri dimineaţă, după ce un microbuz de persoane s-a izbit de un camion şi o maşină de pâine, în judeţul Mehedinţi.

EXPERIMENT JURNALISTIC: Câți bani ar costa UNIREA CU MOLDOVA!
Criza din Ucraina a adus din nou în actualitate ipoteza reunificării. Iată cât ne-ar costa să aducem la acelaşi nivel salariile, pensiile sau cheltuielile de funcţionare a instituţiilor publice de dincolo de Prut

„Evenimentul zilei” TV. Invitații de astăzi sunt Teodor Baconschi și Radu Magdin
Ediția de astăzi a emisiunii „Evenimentul zilei” îi are ca invitați pe Teodor Baconschi, candidat PMP la europarlamentare, și Radu Magdin, consultant politic.

Unul dintre CELE MAI MARI SITE-URI DE TORRENTE din lume a “reînviat”
După 20 de luni, timp în care a fost închis, unul dintre cele mai populare site-uri de torrente a revenit online, scrie torrentfreak.com.

Filmul zilei, recomandări și programe TV pentru 16 aprilie
Știri, talk-show-uri, emisiuni pe teme economice, politice și sociale, filme artistice, seriale și documentare - le găsiți în Ghidul TV online al Evenimentului zilei.

PROGNOZA METEO. Valorile termice vor scădea accentuat, temperaturile situându-se între 3 și 16 grade Celsius
Vremea va fi rece pentru această perioadă, cu deosebire în regiunile extracarpatice.

BLESTEM ECONOMIC: Ce se întâmplă ACUM în țara în care O PÂINE COSTA 100 DE MILIARDE DE DOLARI!
Inflaţia în Zimbabwe a atins în 2008 cote pentru care nu există cuvinte. "Alarmant" pare un termen depăşit de situaţie. Banca Centrala de la Harare a anuntat în iulie 2008 că inflatia a atins 2.200.000%, anualizată.

EVZ CHIȘINĂU. Moldovenii își încearcă norocul la loterie. Mulți participă, puțini câștigă
Crezând că vor deveni milionari peste noapte, tot mai mulți moldoveni participă la loterie. Lunar sunt recepționate peste 30.000 de mesaje, iar acest număr este în creștere. Numărul premiilor însă îi lasă pe moldoveni cu un gust amar, luând în considerare că în doi ani de când a fost lansat jocul „Milioane pentru Moldova”, doar un moldovean a devenit milionar.

EVZ CHIȘINĂU. OSCE mai „trage” odată de formatul 5+2. O nouă rundă de negocieri cu separatiștii ar urma să aibă loc în mai
O nouă rundă de negocieri pentru rezolvarea conflictului între Republica Moldova şi regiunea separatistă Transnistria, care se învecinează cu Ucraina, ar urma să aibă loc în luna mai, a indicat pentru AFP Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA: Fiscul îți EXECUTĂ SILIT până și LOCUL DE VECI!
Locuri de veci, rochii de mireasă, flori de nuntă, pile de unghii, apă plată, motociclete, parfumuri, jgheaburi de tablă sau zahăr vrac! Finanţele au o gamă atât de largă şi de variată de produse la vânzare, încât pot concura cu lejeritate orice bazar de tradiţie. Listele cu stocurile aflate în prorietatea statului au zeci de mii de bunuri de la autoturisme la ace de cusut.

EVZ CHIȘINĂU. Un șantier întins pe două secole. Apeductul din Fălești se construiește de 30 de ani
Din cauza apei din fântâni, cu nitrați, localnicii au dinții stricați și îi dor rinichii

Messi își lucrează antrenorul
Una dintre explicațiile crizei prin care trece FC Barcelona, în ultima perioadă, a fost oferită de Radomir Antic, fostul antrenor al catalanilor. Sârbul crede că lipsa de formă a lui Lionel Messi este una dintre cauze și are legătură cu antrenorul Gerardo Martinez.

Chitaristul AC/DC a suferit un atac cerebral. Trupa s-ar putea destrăma
Malcolm Young, chitaristul şi cofondatorul legendarei trupe australiene AC/DC, a suferit un atac cerebral în urmă cu câteva săptămâni şi nu mai poate cânta. Membrii trupei iau în considerare destrămarea.

Premierul, patologia puterii cu tancuri și gardă pretoriană
Premierul nu mai are răbdare și nici tutun.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: