Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


BEIZADELELE politicenilor PENALI. Cum se distrează “prinţişorii” pe banii părinţilor acuzaţi de CORUPŢIE | GALERIE FOTO
În timp ce salariul net pe economie din România, în 2015, este de aproximativ 1.700 de lei, copiii politicienilor nu sunt afectaţi de mersul economiei româneşti, iar traiul cu doar 380 de euro pe lună este, pentru ei, o simplă poveste.

Din mărturisile Papei Francisc: Doarme PATRU ORE pe noapte, nu PLÂNGE în public şi nu-şi dezminte reputaţia de MICROBIST
Papa Francisc a povestit, într-un interviu recent, cum este la curent cu evoluţia echipei sale favorite, chiar dacă nu se uită la meciuri la televizor. Pe de altă parte, el a mărturisit că deşi sunt multe lucruri care l-au făcut să plângă şi chiar dacă a vărsat lacrimi, s-a prefăcut că "nimic nu s-a întâmplat" şi după o vreme şi-a "şters faţa cu mâna".

Ce alimente care te fac mai DEŞTEPT. Mănânci şi îţi ajuţi MEMORIA
Un regim alimentar sănătos potenţează creierul, îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea mentală. Potrivit unui studiu, publicat de revista britanică "Neurology", o dietă sănătoasă trebuie să conţină mari cantităţi de legume, dar şi fructe uscate şi peşte.

A TRAS APA la propriu, peste căsnicia sa. Ce a făcut un soţ cu CENUŞA nevestei n-are absolut nicio scuză
Un japonez în vârstă de 68 de ani a aruncat cenuşa soţiei sale defuncte în toaleta unui supermarket, pentru că o detesta în asemenea măsură, încăt a vrut să se răzbune şi dincolo de moarte.

TREI MILIARDARI ai lumii CUMPĂRĂ ROMÂNIA bucată cu bucată
.

Mark Zuckerberg nu se ZGÂRCEŞTE la bani când este vorba de viaţa sa privată. Cât PLĂTEŞTE pentru a-şi păstra initimitatea
Mark Zuckerberg a cheltuit o avere pentru achiziţia unui teren alăturat proprietăţii sale din Hawai. A făcut deja acelaşi lucru în California, în jurul casei în care locuieşte, pentru a se feri de curioşi

JOB DE 3.000 DE EURO pe luna: TE ANGAJEAZĂ IMEDIAT!
.

Ponta s-a accidentat uşor la baschet. Medicii i-au recomandat îngrijire pentru 24-48 de ore
Premierul Victor Ponta s-a accidentat uşor, duminică, fiind lovit la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet, medicii recomandându-i să evite deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

De râsul Talibanilor: puștile germane trag într-o parte!
Ministrul german al Apărării, Ursula von der Leyden, a recunoscut că puștile germane HK G36 trag într-o parte când se încălzesc.

Reporter EVZ plătit "LA NEGRU" de ginerele lui Vasile Blaga. Cum a racolat firma lui Ionuţ Rudeanu 900 de oameni de ordine, FĂRĂ forme legale | EXCLUSIV EVZ
Firma „Axis Security”, deținută de Ionuț Rudeanu, a fost înființată în 2009. De atunci, a preluat contracte la stadioane, târguri și, prin CNADNR, pe autostrăzi. Reporterul de la „Evenimentul zilei” a fost unul dintre cei aproape 900 de oameni de ordine racolați, fără forme legale, pentru a asigura paza de la meciul Dinamo-Barcelona

Jobul care îți permite SĂ PUI DEOPARTE 1.000 DE EURO PE LUNĂ!
.

JUDECĂTORI: Mioara Roman trebuie să plătească 370.000 de euro, chiria pentru vila din Primăverii
Magistrații Tribunalului București au respins apelul Mioarei Roman și al fiicei sale, Catinca Zilany, împotriva deciziei Judectoriei Sectorului 1 prin care erau obligate să părăsească vila de protocol pe care o ocupă încă din anul 1990 și s plătească chirie și daune de aproximativ 370.000 de euro. Mioara Roman s-a mutat în februarie 2015 din vila de protocol, de pe strada Nikolai Gogol, nr. 2, din Cartierul Primăverii. Ea mai are o singură cale de atac, recursul la Cureta de Apel București.

Stațiunea lui Hitler, „Colosul din Prora”, va fi reabilitată. Proiectul a stârnit un uriaș scandal
Hitler dorise ca aceasta să fie cea mai mare stațiune balneară din toate timpurile. Ideea de a o reînvia a provocat mari controverse.

AVERTISMENT de ULTIMĂ ORĂ: "Riscăm UN CONFLICT!"
.

Judecătorii confirmă redeschiderea cercetărilor penale în cazul "ţigancă împuţită"
Judecătorii au confirmat redeschiderea urmăririi penale pentru furt, furt calificat şi insultă pe numele lui Traian Băsescu, cu privire la faptul că fostul şef al statului a folosit, în 2007, apelativul "ţigancă împuţită" la adresa unei jurnaliste şi i-a luat acesteia telefonul mobil.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International