Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Cum a ajuns premierul Iurie Leancă, şcolit la Moscova, suporterul lui Ponta?
Dincolo de spectacolul de sâmbătă care a amintit românilor de regimul comunist, deşi şi-a propus să imite lansările candidaţilor americani, ceea ce a atras atenţia la lansarea lui Ponta în cursa prezidenţială a fost sprijinul pe care premierul Moldovei, Iurie Leancă, i l-a acordat liderului PSD.

Pământul aşa CUM NU L-AI VĂZUT NICIODATĂ. Imagini DIN SPAŢIU | VIDEO
Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţioanală au realizat un film inedit, cu imagini din spaţiu asupra unor zone de pe Terra.

CV deconspirat: SPIOANA obraznică reprofilată pe JURNALISM | GALERIE FOTO
Rămâne încă sub „stigmatul” acuzaţiei de plagiat, care deşi s-a „întâmplat” acum ceva vreme, face parte din „CV-ul” ei care a fost deconspirat.

Horoscopul lui Dom' Profesor. Încep sărbătorile de toamnă ale noastre, ale lupilor!
Pe 24 septembrie s-au născut F. Scott Fitzgerald, Jim Henson, Grigori Potemkin, Albrecht von Wallenstein, Aurel Giroveanu, Nicolae Licareţ, Corneliu Omescu.

Poate fi descărcat: Jocul „EROTIC” special pentru japoneze şi femeile din America de Nord | VIDEO
Tendinţa nu este nouă, dar se confirmă: tot mai multe jocuri simulează relaţia amoroasă dintre o utilizatoare şi un partener ideal, într-un joc ce poate fi descărcat pe telefoanele smartphone.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cine sunt candidații care vor să intre în cursa, din 2 noiembrie, pentru Palatul Cotroceni
BEC și-a închis, aseară, ușile. Cei care mai doreau să se înscrie în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni o mai pot face peste cinci ani. La start pentru scrutinul din 2 noiembrie s-au aliniat 14 candidați. Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a încercat să-l întreacă pe candidatul PSD, Victor Ponta, la strânsul semnăturilor. A fost pe aproape doar. Teodor Meleșcanu a ales să demisioneze din fruntea SIE pentru a se înscrie și el în alegerile prezidențiale. Tot ieri, a venit să-și încerce șansa, pentru a cincea oară, Vadim Tudor, candidatul, care după fiecare înfrângere s-a plâns că a fost fraudat. Președintele PMP, Elena Udrea, a intrat în cursă convinsă că după 25 de ani este vremea unui Președinte femeie.

Până şi premierul a căzut victimă intoxicărilor de la Antena 3
Este incredibil, însă un om atât de sus poziţionat în ierarhia statului român, un oficial atât de bine informat şi experimentat, cum este premierul Victor Ponta, a ajuns să creadă ca un copil de cinci ani minciunile propagate de Antena 3.

O altfel de japoneză: Frumoasa GHEIŞĂ pentru ediţie aniversară | GALERIE FOTO
S-a îmbrăcat în gheişă şi a pozat pentru faimosul fotograf Mario Testino.

Înalta Curte va analiza joi dacă admite recursul depus ANI în dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis
Înalta Curte de Casație și Justiție va analiza joi cererea depusă de Agenția Națională de Integritate cu privire la stabilirea unui termen de judecată a dosarului de incompatibilitate a candidatului Alianței Creștin Liberale la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis.

Fața hidoasă a adevărului: Dubla comandă a României
”Adevărul vă va face liberi”, adevărul eliberează, în slujba adevărului, totul pentru adevăr, murim pentru adevăr, totul permis/justificat în numele adevărului.

Ziua Presei Rome în România
În fiecare an, în 24 septembrie, se serbează Ziua presei rome în România.

EDITORIALUL EVZ. În materie de economie, Ponta nu a învățat nimic de la Adrian Năstase
La 19 septembrie, Ministerul Fondurilor Europene a publicat ultima raportare privind gradul de absorbție: 36,65%. România este de departe țara europeană cu cea mai proastă rată de absorbție, în condițiile în care, din februarie până acum, nu am atras decât o sumă insignifiantă – sub 2% din totalul celor 19 miliarde de euro. Suntem imediat sub Slovacia – rată de absorbție de 48%, Bulgaria – 48,3% și Italia 48,4%. Polonia a cheltuit 66,6% din fonduri, iar pe primul loc este Estonia, cu o rată de 78,3%. Cu toate acestea, ministrul Teodorovici continuă să trimită comunicate propagandistice, în care anunță că „actuala guvernare a făcut performanţe în absorbţia fondurilor europene”.

Speranță pentru românii cu credite în valută. Cum poate fi anulată creșterea cursului de schimb
Zilele trecute, Senatul a aprobat un proiect de lege care prevede posibilitatea ca un client al unei bănci să poată rambusa creditul luat în valută la cursul de schimb din ziua care i-a fost acordat împrumutul.

Parerea lui Terente 24.09.2014
Parerea lui Terente 24.09.2014

Dosarul Robert Turcescu. Capcana lui Dobrițoiu: îl pune pe ministrul Dușa să încalce legea
Senatorul PNL a cerut audierea în Parlament a oficialului MApN, deși divulgarea informațiilor legate de ofițerii acoperiți sunt interzise.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: