Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Cum se distrează MOTOCICLIŞTII ruşi. Este incredibil ce le poate mintea | GALERIE FOTO
Când este vorba despre distracţie, iubitorii de motoare ruşi nu se dau în lături de la nimic. De la pepeni mozoliţi în fel şi chip, care după competiţia de cine poate mânca mai multă lubeniţă fără mâini şi le urcă-n cap, la provocări încărcate de adrenalină şi fete despuiate, orice este posibil la festivalurile motocicliştilor din această parte a lumii.

Oamenii muncii din URSS pe baricade | GALERIE FOTO
"Noi muncim, nu gândim" era sloganul pe care îl servea românul muncitor când era întrebat de sănătate la locul de muncă, slogan ce ilustrează plastic imaginile cu muncitori fericiţi care lucrau pe altarul patriei, pe care le livra propaganda sovietică.

Peisaje de POVESTE. Imaginile din România ce rivalizează cu Toscana sau Valea Loarei | Galerie Foto
Fascinați de minunile răspândite la celălalt capăt al globului, nu de puține ori uităm de propriile comori și avem nevoie ca cineva din afară să ne reamintească că peisajele naturale ale României nu sunt deloc mai prejos.

UZINELE pentru care ne INVIDIA tot OCCIDENTUL. Pentru ce a pus CEAUŞESCU BICIUL pe români | FOTO
Acum sunt, cele mai multe dintre ele, doar niște ruine în paragină ori au fost înlocuite de simbolurile capitalismului: sedii corporatiste, centre comerciale sau ansambluri rezidențiale.

ANUNŢUL CARE ARUNCĂ ÎN AER ROMÂNIA: ESTE FĂRĂ PRECEDENT!
.

ŞOC: O MARE COMPANIE PLEACĂ DIN ROMÂNIA!
.

Polițiștii de la arest vor învăța țigănește. Ustii, ghes laso! Deșteptarea, bună dimineața!
Cârcotelile arestaților romi vor fi legendă pentru că gardienii vor lua lecții de romanes.

Despre televiziunile de știri - opinie personală
Modelul de funcționare al majorității talk-show-urilor politice din România este deficitar spre dezastruos.

Percheziții la persoane bănuite de fals în acte. Afaceristul Dumitru Bucşaru este în vizorul anchetatorilor. Poliţiştii au descins în judeţele llfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu
Poliţiştii ilfoveni efectuează, joi dimineaţă, şapte percheziţii în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu la societăţile comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, informează un comunicat de presă al IGPR. Omul de afaceri Dumitru Bucşaru se află şi el în atenţia poliţiştilor.

Masonii din „Republica lui Mazăre”. Trafic de influență pentru afacerile de pe Litoral
O anchetă DNA dezvăluie cum trezorierul cuplului Radu Mazăre - Nicușor Constantinescu strângea bani de la afaceriști pentru campania electorală a PSD. Inedit: unul dintre directorii locali la care ar fi intervenit Sorin Strutinsky, pentru contracte publice, a explicat că făcea parte din aceeași lojă masonică.

Demisii în lanț la Tarom. Salariul managerului privat, redus la o cincime
Membrii Consiliului de Administrație al Tarom și-au dat marți demisia, imediat după aprobarea bugetului pe anul în curs, întrucât situația companiei este greu de soluționat.

VEZI cum arată CELULA de trei metri de la Penitenciarul Gherla în care a stat Ridzi
Sătui de declarațiile făcute de fostul ministru, oficialii Penitenciarului de Maximă Siguranță de la Gherla, Secția Exterioară Cluj Napoca, ocupată doar de femei, au dat publicității două fotografii cu celula în care a stat fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

Elena Udrea află azi dacă scapă de arestul în dosarul "Gala Bute"
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă azi contestaţia depusă de fostul ministru Elena Udrea faţă de arestul preventiv în dosarul "Gala Bute".

Tăriceanu va primi joi însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare a Franţei
Ambasadorul Franţei în România, Francois Saint-Paul, îi va oferi, joi, însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Reşedinţa Franţei.

PNL organizează joi o dezbatere pe tema confiscării averilor ilicite
Deputaţii liberali organizează joi dezbaterea publică intitulată "Ce soluţie naţională vom adopta pentru confiscarea bunurilor dobândite din infracţiuni", la eveniment urmând să participe copreşedintele PNL Alina Gorghiu, dar şi ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International