Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul Evenimentul zilei

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Situație internațională TENSIONATĂ. Anchetă între două mari puteri ECONOMICE și MILITARE
Administraţia americană a lansat oficial vineri o anchetă asupra Chinei legată de presupuse încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală, conform autorităților de la Washington.

VEȘTILE RELE se țin SCAI de BRAD și ANGELINA. Noi PROBLEME pentru CUPLU
Vești rele pentru cuplul de la Hollywood, indecis încă dacă va divorța sau nu. Pe lângă problemele sentimentale, familia Pitt este obligată să plătească jumătate de milion de euro unei artiste din Franța.

Situație gravă în PARLAMENT. ȘOARECII provoacă daune de MILIOANE
Parlamentul din Londra, găzduit în Palatul Westminster, are o gravă problemă din cauza invaziei de șoareci, care au provocat daune de 170.000 de dolari în ultimul an.

BREAKING NEWS: DECIZIE-ȘOC a lui TUDOSE
Premierul Mihai Tudose trimite, pe șest, oameni pe autostrăzi să-l verifice pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Sărbătoare în calendar! Ce SĂ NU FACI în acestă zi de SÂMBĂTĂ
La data de 19 august, în calendarul creștin-ortodox, sunt sărbătoriți, cu cruce neagră, Sf. Mc. Andrei Stratilat, Timotei, Agapie și Tecla. Sf. Mc. Andrei Stratilat este sărbătorit, de asemenea, și în calendarul greco-catolic. Popoarele au strâns multe tradiții și obiceiuri specifice fiecărei sărbători, dar sâmbăta este cunoscut faptul că este o zi dedicată pomenirii morților.

România zilelor naționale. ZILE naționale adoptate de PARLAMENT
Prima sesiunea parlamentară a actualei legislaturi a fost eficientă în adoptarea legilor ce stabilesc mai multe zile și sărbători naționale.

Doliu în televiziune: A murit un legendar prezentator internațional
Bruce Forsyth considerat o legendă a televiziunii britanice dar și a televiziunii internaționale, a murit vineri la vârsta de 89 de ani, conform BBC.

REPERCUSIUNI în cazul TEILOR tăiați din CORABIA
Repercusiuni după ce teii din Corabia au fost tăiați. Garda de Mediu a amendat firma constructoare, care a tăiat teii pentru a face loc bordurilor.

Un CAZ IMPRESIONANT! Bărbatul cu un PICIOR AMPUTAT care face YOGA a devenit VIRAL pe rețelele de socializare
Un caz impresionant! Nimic nu îl poate opri pe bărbatul care și-a pierdut piciorul în urma unui cancer osos. Împreună cu soția lui, exersează poziții de yoga și o fac minunat!

Cu ce ciudățenii se hrănesc oamenii: fasole pentru menstruație, iaurt cu cenușă sau pepene de aur
Cartofii deshidratați, produși prima dată de incași, pepenii care valorează mii de dolari sau iaurtul cu cenușă sunt doar câteva dintre cele mai inedite feluri de mâncare din lume, unele dintre ele considerate pe cale de dispariție, produse de mici comunități care le prețuiesc pentru valoarea nutrițională și gustul deosebit


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International