Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


CRUZIME INCREDIBILĂ. A luat căţeii şi I-A ARUNCAT ÎN RÂU. Cine-i FEMEIA-MONSTRU?
Vă avertizăm: imaginile de mai jos pot avea un puternic impact emoţional din cauza cruzimii pe care o femeie o arată faţă de animale.

INTERSECŢIA din România unde lucrează ZECI DE MII DE OAMENI
.

Americanii vin cu un plan BOMBĂ împotriva teroriştilor ISIS
Doi senatori americani au pledat duminică pentru trimiterea a 100.000 de soldaţi străini, în majoritate din ţări sunnite, dar şi americani, pentru a lupta împotriva grupării jihadiste Statul Islamic în Siria, transmite AFP.

IADUL din Colectiv a RESETAT România. Ce au schimbat cele 30 de ZILE de după NOAPTEA DE COŞMAR care a luat 60 de vieţi în cele mai ORIBILE CHINURI
La o lună de la tragedia de la Colectiv, părinţii, fraţii, surorile sau iubiţii îşi plâng necontenit morţii. România a asistat la o noapte de coşmar după care au urmat zilele cumplite în care publicul a numărat morţii dintre cei grav răniţi pe care medicii nu au mai putut să-i salveze. Ceea ce trebuia să fie o seară de distracţie s-a transformat într-una de coşmar. Incendiul din Colectiv a curmat în acea noapte 27 de vieţi, iar în saptamanile ce au urmat bilanţul a ajuns la 60 de morţi. Mulţi alţii au rămas mutilaţi pe viaţă. Seara de 30 octombrie va rămâne una neagră în istoria României. Durerea a a trezit întreaga ţară. Revoluţia #Colectiv a dus la demisia lui Victor Ponta şi la schimbarea Guvernului.

VIOLENȚE la Paris, înaintea summitului la care participă 40.000 de delegați din 195 de țări. Sute de oameni au fost ARESTAȚI
Aproape 150 de lideri ai lumii se întâlnesc la Paris cu o singură misiune: aceea de a cădea de acord asupra reducerii emisiilor de gaze de seră. Având în vedere creșterea temperaturilor la nivel global, aceștia vor încerca să ajungă la un compromis, scrie CNN.

Cele mai PENIBILE nume de străzi din LUME | GALERIE FOTO
Singurul scop al denumirii unei străzi este acela de a te asigura că oamenii găsesc cu uşurinţă drumul. Un oraş poate fi un loc vast, aşa încât găsirea unui nume potrivit se poate dovedi destul de dificil, mai ales dacă nu cunoşti bine locul.

„Integrala creației enesciene pentru pian solo” va fi lansată la București
Recital de pian susținut de Raluca Știrbăț și dublă lansare în seria de evenimente Enescu 60: „Integrala creației enesciene pentru pian solo” și „Capodopere enesciene” de Pascal Bentoiu în germană.

CRUZIME ÎNFIORĂTOARE. ISIS a ARS DE VIE o femeie pentru că a refuzat să ia parte la un act sexual extrem
Pe lângă toate atrocităţile efectuate de Statul Islamic - masacre ale civililor, luare de ostatici sau doborârea unor monumente istorice – violenţa jihadiştilor asupra femeilor înrobite nu încetează să şocheze.

JUDEȚUL care a DISPĂRUT de pe HARTA INDUSTRIALĂ a României
.

În 1990, COPOSU a fost huiduit la prima Zi Naţională a României după Revoluţie
Prima zi în care 1 Decembrie a fost sărbătorită drept Ziua Națională a României a fost marcată de huiduielile de la Alba Iulia, din timpul discursului rostit de Corneliu Coposu.

Confesiunile pic torului Cristian Dițoiu. Emoția întâlnirii cu Alexandru Ciucurencu
Artistul Cristian Dițoiu este unul dintre continuatorii „tainei” culorii lui Alexandru Ciucurencu. Lucrări ale sale pot fi admirate în expoziția „Cald și rece”, deschisă la Galeria Romană până luna viitoare

PROPAGANDA lui Putin loveşte dur în Turcia. “Ankara AMEAZĂ ISIS pentru că au interese în comerţul cu PETROL”
Moscova a acuzat Turcia că are afaceri cu Statul Islamic în comerţul ilegal de petrol, finanţând astfel gruparea teroristă, iar raidurile aeriene rusești în Siria strică afacerile profitabile ale intermediarilor turci, inclusiv ale unor oficiali de la Ankara, scrie RussiaToday.

Eşti victima violenţei domestice? Sună la 0800 500 333!
Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse a lansat o linie telefonică gratuită împotriva violenţei domestice.

ULTIMATUM pentru sute de firme bucureștene
.

China face încă un pas către poziţia de lider al economiei globale!
Fondul Monetar Internațional ar putea stabili luni includerea yuanului, din 2016, în rândul monedelor din coșul de valute DST (Drepturi Speciale de Tragere), folosite de FMI în tranzacțiile internaționale.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International