Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul "Evenimentul zilei"

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Un israelian şi soţia sa au plecat din România pentru a se alatura Statului Islamic
Doi arabi israelieni, soț și soție, care s-au alăturat grupării Stat Islamic împreună cu cei trei copii minori ai familiei, au fost trimiși joi în judecată, potrivit site-urilor de internet ale televiziunii saudite Al Arabiya și cotidianului israelian Yedioth Ahronoth.

Tenebrele Kremlinului. Care este cea mai mare FRICĂ a lui PUTIN și cum îl păcălesc subalternii pentru a obține ce doresc
Cartea unui jurnalist rus care a petrecut ani buni intervievând zeci de surse relevă că trădarea este păcatul pe care temutul lider de la Kremlin şi anturajul său nu-l iartă niciodată.

Cine este ASMA al-Assad şi cum a devenit „prima doamnă a INFERNULUI”. Aparent în armonie, cuplul din fruntea SIRIEI se contrazice flagrant în fața camerelor de luat vederi. GALERIE FOTO și VIDEO
Într-o engleză impecabilă, partenera de viață a dictatorului sirian Bashar al-Assad, măcelarul propriului popor, deplânge soarta copilaşilor sirieni captivi în oraşele pulverizate de interminabilul război civil. Expunerea sa seamănă pe alocuri cu cea a soţului, ambii susţinând că imaginile cutremurătoare cu micuţele victime ale bombardamentelor ruso-loialiste sunt parte a propagandei inamice. Într-un punct important, cei doi se contrazic însă flagrant: în vreme ce Asma al-Assad crede că povestea lui Omran este reală, soţul Bashar susţine că impresionantele imagini cu copilaşul năclăit de sânge într-o ambulanţă din Alep ar fi flasul grosolan al unei teribile organizaţii teroriste care se pretinde salvatoare de civili pentru a câştiga simpatia Occidentului.

Vocea Romaniei 2016. Când a primit critici, a întors spatele concursului şi a plecat acasă! Cum a ajuns moldoveanca temperamentală care locuieşte în Paris şi care la preselecţii îi cam zăpăcise pe juraţi, să-l enerveze atât de rău pe Tudor Chirilă
Melodia lui Hozier, ”Take me to church”, n-a fost niciodată lascivă până la Moga. "Ioana Ignat și Corina Cuniuc au fost două voci foarte bune, dar emoție, zero”, a criticat Chirilă momentul "micului Mozart"

Sondaj: Românii susţin înăsprirea legislaţiei pentru protecţia animalelor şi a sancţiunilor din Codul Rutier
Românii susţin înăsprirea legislaţiei pentru protecţia animalelor şi a sancţiunilor din Codul Rutier, conform unui sondaj efectuat de Institutul de Studii Sociale şi Politice (ISSPOL).

Iohannis: România va continua negocierile cu Canada pentru liberalizarea vizelor
România va continua negocierile cu Canada pentru liberalizarea vizelor indiferent de rezultatul acordului CETA, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, după ce ministrul canadian al comerţului, Chrystia Freeland, a confirmat eşecul negocierilor purtate cu reprezentanţii regiunii valone.

PERFORMANȚĂ. Dana Dodean a devenit campioană europeană la tenis de masă, alături de soțul ei
Românca Dana Dodean a devenit campioană europeană, vineri, în proba de dublu mixt, alături de portughezul Joao Monteiro, soțul ei.

DECLARAŢIE DE RĂZBOI la adresa democrației!
Ultima dezbatere TV a arătat clar că Donald Trump nu are fondul necesar pentru a o învinge pe Hillary Clinton. Și ştie şi el asta. El este dispus să sacrifice democraţia pe altarul narcisismului său, crede Ines Pohl.

Animalele care SE COMPORTĂ CA OAMENII, îţi vor face VIAŢA MAI FRUMOASĂ. Veveriţele, câinii, pisicile, urşii panda sau cangurii SUNT GENIALI şi AMUZANŢI l Foto
Animalele care se comportă ca oamenii, îţi vor face viaţa mai frumoasă.

SALAM EXPLODAT ÎN FAŢĂ la Timişoara. Cum a fost posibilă această EXPERIENŢĂ CULINARO-MILITARĂ? Detalii incredibile oferite de CLIENTUL-SUPRAVIEŢUITOR l Foto+video
Salam explodat în faţă la Timişoara.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International