Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul Evenimentul zilei

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Urmaşul KGB şi-a SCHIMBAT doar PĂRUL! "FSB, încetează să TORTUREZI oamenii!"
Torturile practicate de către serviciile speciale ruseşti, în special FSB (Serviciul Federal de Securitate, ex-KGB), au scos sute de oameni în stradă la Sankt-Petersburg, al doilea oraş ca mărime din Rusia.

UCRAINA părăseşte noul IMPERIU creat de RUSIA
Rusia a vrut să-şi facă din Comunitatea Statelor Independente un nou imperiu în care ora exactă să se dea de la Kremlin, a declarat preşedintele Ucrainei Petro Poroşenko.

Dragnea: „SUSPENDAREA PREȘEDINTELUI nu este o soluție, dar NU AVEM de GÂND să FIM INACTIVI”
Dragnea a avut un mesaj dur către Liviu Orban după ce președintele PNL a acuzat-o pe Viorica Dăncilă de înaltă trădare.

Emil Boc sare la gâtul Guvernului: „Și nouă ni s-a propus să naționalizăm pilonul ll de pensii și am refuzat”
Primar al Clujului și fost premier al României, timp de patru ani, între 2008 și 2012, Emil Boc a spus că naționalizarea pilonului ll de pensie, reprezintă o naționalizare a banilor românilor, fără ca aceștia să fie întrebați dac sunt de acord cu acest lucru.

Lovitură CRUNTĂ primită de un REPUTAT judecător de ZIUA SA. Decizia CSM de ULTIMĂ ORĂ
Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), secția destinată judecătorilor, a luat act de suspendarea din funcţie a judecătoarei Elena Burlan-Puşcaş de la Tribunalul Bucureşti.

Trump s-a făcut iar de RUȘINE. Replici ACIDE la adresa Angelinei Jolie. Calificativul pe care i-a dat frumoasei actrițe președintele american REVOLTĂ
Cunoscutul moderator de emisiuni radio din SUA, Howard Stern, a povestit că Donald Trump, participant de multe ori la emisiunea sa, înainte de a deveni preşedintele Statelor Unite ale Americii, a făcut o serie de declarații jgnitoare la adresa Angelinei Jolie.

„Am 50 de orgasme pe zi” Interviuri cu SCLAVII PLĂCERILOR CARNALE. Viaţa lor? O permanentă vânătoare de senzaţii tari
Studiile oamenilor de știință privind dependența de sex în urmă cu zeci de ani. Unii cercetători cred că această boală nu există, ci este doar o fabricația a imaginației omului.

Lovitura imparabilă primită de Kim de la Coreea de Sud. Pur și simplu NU o poate contracara. OPERAȚIUNEA TROIANĂ - VIDEO
Un grup de tineri din Coreea de Sud a pus la cale un plan viclean pentru a face contrabandă cu orez și a introduce show-uri TV și mesaje religioase în Coreea de Nord.

Beckham, PROTAGONISTUL unui moment jenant la Nunta Regală. De ce i-a SĂRUTAT PASIONAL pe Elton John? Imagini ȘOCANTE
Celebrul David Beckham a fost protagonistul unui episod bizar în timpul nunții regale din weekend. Fostul star al fotbalului englez a fost surprins când s-a întâlnit cu Elton John.

BOMBĂ! Ținutul Secuiesc are NAȚIONALĂ DE FOTBAL și va participa la Cupa Mondială
Minoritatea maghiară din România are o echipă de fotbal cu care va participa la Cupa Mondială ConIFA, turneu final destinat regiunilor și statelor care nu sunt afiliate la FIFA sau au un statut politic incert.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International