Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul Evenimentul zilei

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Dragonii au existat? DOVEZI INCREDIBILE din China. Descoperire de ultimă oră - VIDEO
Localnicii unui sat din China s-au îngrozit, când au descoperit ceea ce ar fi un schelet gigant, lung de 30 de metri. Aceștia sunt convinși că este vorba de rămășițele unui dragon.

Ambasada SUA ATACĂ POLITICENII din ROMÂNIA: „Nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege”
Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a comunicat că nimeni nu ar trebui să fie mai presus de lege, iar imunitatea parlamentară nu trebuie folosită pentru a apăra pe cineva de răspundere.

Iohannis a fost de acord, DAR DRAGNEA DĂ UN SEMNAL CIUDAT. Mesajul cu multe înţelesuri. CE URMEAZĂ, de fapt, în România?
Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a susținut că nu a avut emoții în privința desemnării de către șeful statului a noilor miniștri în Guvern.

Nicolae Ceauşescu şi Elena, tinereţea neştiută. AMOR FIERBINTE, PE APUCATE. Dezvăluiri istorice
Până să ajungă la conducerea României, Nicolae şi Elena Ceauşescu au trecut prin mai multe etape ale devenirii dictatoriale, unele mai puţin ştiute şi care le puteau curma brusc ascensiunea în Partidul Comunist Român.

Anunț despre FIREA: A dat LOVITURA
Gabriela Firea obţine o victorie. ELCEN trece în subordinea Primăriei Capitalei. Camera Deputaților a adoptat, marți, Ordonanța de Urgență 61/2017, care permite trecerea ELCEN la Primăria Capitalei.

Misterul misterelor a fost descifrat! Este PESTE PUTEREA NOASTRĂ DE ÎNŢELEGERE. Lumea ştiinţifică este extaziată
Cercetătorii au făcut o descoperire revoluționară, care ar putea furniza informații în permieră despre Univers. Unde gravitaționale provenite dintr-o coliziune a două stele neutronice au fost detectate.

Minunea neştiută de la Cernobîl. Cu 10 ore înainte de urgia nucleară, o femeie a născut. Svetlana, dovada puterii destinului
Svetlana Alexeenko este ultima persoană care s-a născut în oraşul de lângă catastrofa nucleară de la Cernobîl și care a fost evacuat. Fata s-a născut pe 26 august 1986, cu zece ore înainte de explozia nucleară.

Suzuki promite livrarea mașinilor implicate în scandalul Sara Motors
Câteva zeci de clienți ai companiei RS Sara Motors SA, fost dealer Suzuki în România, care consideră că au fost „păcăliți” de companie își vor primi mașinile comandate grație eforturilor reprezentanței autohtone a mărcii.

Ce fac fetele rele în pauza de masă? IMAGINILE AU APĂRUT PE INTERNET. Bărbaţii sunt cei mai fericiţi - Galerie foto
Femeile sunt întotdeauna o idee bună, mai puţin dacă eşti la serviciu. Suntem convinşi că dacă te-ar prinde şeful că te uiţi la aşa ceva în timpul programului, ai fi concediat imediat. Nici dacă te-ar surprinde nevasta nu ar fi prea bine.

Antrenorii români sunt puși pe fapte mari în fotbalul european
Loți Bölöni, Mircea Rednic, Răzvan Lucescu și Marius Șumudică impresionează în Belgia, Grecia și Turcia, pe băncile unor echipe de nivel mediu, pe care au reușit să le transforme în revelații


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International