Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Evenimentul zilei online

 

Ziarul Evenimentul zilei

Website: http://www.evz.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
EvenimentulZilei.ro sau evz.ro prezinta stiri generale - Actualitate, Politica, Economie, International, Sport, Sanatate, Cultura, Showbiz, Ghid TV, Casa.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Evenimentul zilei de azi - Ziarul Evenimentul zilei online


Comportamentul fiicelor regelui Mihai, la funeralii, explicat de un psiholog cunoscut
Psihologul Cezar Laurențiu Cioc a observat cu mare ateție gesturile făcute de familia regală, la înmormântarea regelui Mihai și a făcut declarații referitoare la acest fel de comportament.

Anunț FĂRĂ PRECEDENT de la FORD
Cu un nou model abia intrat în producția de serie, micul SUV EcoSport, uzina din Craiova este pe cale să primească de la grupul Ford un nou proiect denumit codificat BX 726.

Interviu EXPLOZIV din Austria: „În România aş SCHIMBA mentalitatea, gândirea, lenea. Momentan văd ură, invidie şi prostie”
O imagine extrem de dură despre români este zugrăvită de o româncă care ştie ce este munca dar şi respectul vis-a-vis de amgajaţii săi. Maria Mikhail este stabilită în Austria de 18 ani. Căsătorită, mamă a trei copii, conduce împreună cu soțul său un restaurant de mare succes, italian-austriac, la Viena. Are 40 de angajați de diferite naționalități și culturi, şi îi respectă pe toţi în egală măsură.

EXTREMA DREAPTĂ își ia ,,AVÂNT” pornind din Austria
Printr-o decizie care face din Austria prima țară din Vest care aduce extrema dreaptă la guvernare, conservatorii încheie o alianță cu Partidul Libertății (FPO)

Facebook a RĂSPUNS celor care CRITICĂ reţeaua de socializare
Pentru că tot mai multă lume se plânge de măsurile, uneori inexplicabile, luate de către reţeaua Facebook, a venit momentul să primească un răspuns oficial din partea Companiei.

Poliția Română: 3,5 tone de obiecte pirotehnice, confiscate în Vrancea
Poliţiştii din Vrancea au confiscat peste 3.500 de kilograme de petarde şi artificii, în urma a 5 percheziţii domiciliare efectuate în Focşani şi în comuna Ţifeşti, la persoane bănuite de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Revenire de SENZAȚIE în tenis. Un fost lider ATP a decis să se întoarcă pe teren
Australianul Lleyton Hewitt, fost lider mondial în tenisul masculin, a decis să revină în circuit și va lua startul la începului anului, la Australian Open.

REVOLTĂ la SCENĂ DESCHIS! La Gala Globurilor de Aur actriţele se vor îmbrăca în NEGRU. Aflaţi motivul
Un gest în PREMIERĂ ca semn de protest faţă de inegalitatea de gen şi faţă de agresiunea sexuală. Din acest motiv, actriţele s-au înţeles între ele să renunţe la ţinutele de gală colorate şi să vină îmbrăcate TOATE în negru. Nu doar actriţele vor fi în negru, ci şi prezentatoarele.

Crăciun cu steluțele sopranei Anca Pârlog. Spectacol cu cele mai frumoase colinde!
Ajuns la a patra ediție, spectacolul "Craciun cu Steluțe" al școlii de muzică Next Star Sudio, condusă de cunoscuta soprană Anca Pârlog, va avea loc duminică, de la ora 17.00, la RIN Grand Hotel, Sala Havana. Elevii de la Next Star Studio, premiați la numeroase festivaluri interne și internaționale, vor cânta, în pragul Sărbătorilor de iarnă, cele mai frumosae colinde și refrene de sezon.

Nicolae Dică a vorbit despre relația cu Gigi Becali: „Nu pot să-l opresc. Nu e prima ddată când face asta”
Nicolae Dică a declarat că el este cel care stabilește ce jucători folosește, apoi îi prezintă și lui Gigi Becali planurile pe care le are înaintea unui meci.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International