Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Formula AS online

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Formula AS de azi - Ziarul Formula AS online


Rodica Culcer despre... Joc cu păpuși
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1448463996_as_rodica_culcer_1448466917.jpg

În primul rând, sunt tentată să mă refer la "guvernul Dâncu", nu la guvernul Cioloș. Vasile Dâncu este o per­so­nalitate mult mai puternică și cu infinit mai multă ex­periență politică decât Dacian Cioloș, se bucură de spri­jinul celui mai mare partid din parlament, PSD, și are le­gă­turi bune cu UNPR. Nimic din cariera sa nu se leagă însă de domeniul dezvoltării regionale, pe care îl va coor­dona, ceea ce indică din start că noul guvern, prezentat ca un gu­vern de tehnocrați decuplat de partide, are în postul-che­ie de vicepremier și ministru al dezvoltării regionale, un po­litician versat și abil, care nu este expert în dez­voltare re­gională, în schimb s-a afirmat în viața publică, în calitate de ministru al comunicării în guvernul Năstase.


Fukushima Braziliei
Accente  /  Ion Longin Popescu

1448466935_as_longin_1448466974.jpg

Citim, într-un comunicat al asociației "Mining Watch Romania", că un grav acci­dent a afectat, la începutul lunii noiembrie, Brazilia. S-a spus că e o nouă Fukushima, când barajul unui iaz de de­cantare s-a rupt și a împrăștiat cea mai mare cantitate de ste­ril deversat vreodată în lume. De îndată ce am văzut știrea, m-am gândit la Valea Cornei, unde iresponsabili guver­na­mentali români și-au dat cândva acordul ca o firmă de aventuri din Canada, Gold Cor­poration, să construiască un baraj de 185 de metri înălțime, dindeal de orașul Abrud, pentru a servi prezumtiva exploatare de la Roșia Montană.


Ce nu trebuie să facă Guvernul Cioloș
Sub lupa  /  Ciprian Rus

1448466999_as_ciprian_rus_1448467048.jpg

Guvernul Cioloș a trecut, marți, votul de învestitură din Parlament cu o măgulitoare majoritate. Pe cât de pre­vi­zibil era scorul bun, garantat de liderii prin­cipalelor par­tide politice, pe atât de previzibile sunt și rațiunile, dar, mai cu seamă, capcanele acestuia. Pentru că, în spatele su­telor de voturi complezente, ce altceva se poate ascunde, dacă nu meschinăria de care știm bine că e capabilă actuala clasă politică, reprezentată de Legis­lativ?


Prof. dr. MIRCEA COȘEA - "Acceptând un guvern tehnocrat, principalele partide parlamentare au luat decizia de a intra într-un fel de... sabat, adică să se retragă, să se ducă să se od
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1448467058_mircea_cosea_11_1448467474.jpg

În aceste zile tensionate, când o tragedie fără asemănare a lovit Franța și, indirect, întreaga lume civilizată, după ce una la fel de absurdă a lovit România (incendiul de la clubul Colectiv), la București s-a întâmplat un fapt pozitiv: a fost pus pe pi­cioare un nou guvern, numit "guvern de tehno­crați". Este guvernul Cioloș, născut din spuma unei "mări învolburate" (am numit Strada), în care s-au pus mari așteptări și de care s-au legat pariuri cura­joase.


"La doar 8 luni, băiețelul meu are otită seroasă bilaterală"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1448626012_citi11_1448626169.jpg

Vă rog din suflet să-mi ajutați băiețelul! La nu­mai 3 luni a fost diag­nosticat prima oară cu otită. A făcut tratament cu Augmentin, Nurofen, Vibrocil, timp de 7 zile. După tra­tament am fost la control și era bine. Dar după două săptămâni, boala a recidi­vat, de această dată având otită bila­terală.


"Știe cineva un tratament cu care s-a vindecat de pinteni la călcâi?"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1448626188_hrean_1448626370.jpg

În cazul pintenilor la călcâi se obțin rezultate spectaculoase, aplicând următorul tratament naturist: procurați 3-4 rădăcini de hrean (să fie proaspăt recol­tat) pe care le radeți pe răzătoarea mare. Puneți hrean ras, cât apucați între 3 degete, de 2 ori, pe un tifon, după care îl mai așezați pe un alt bandaj și îl aplicați pe călcâiul afectat. Vă legați astfel încât să nu se de­plaseze de pe călcâi. Procedeul se face seara, înainte de culcare. Pentru siguranță, trageți și un ciorap peste laba piciorului.


Răspuns pentru IOANA-CRISAN - Râmnicu-Sărat, F. AS nr.1188 - "De trei ani sufăr de o durere de spate"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1448626394_sp_mircea_peia_1448626617.jpg

Deși medicii nu au reușit până acum să precizeze un diagnostic în cazul dvs., descrie­rea pe care o faceți cu privire la simp­tomele resimțite pare să con­tu­reze posibilitatea de a fi dezvoltat un tip de artrită inflamatorie, mai pre­cis, o spondilită anchilopoietică, care afectează articulațiile vertebrale, dar și alte articulații periferice, cum sunt cele ale brațelor, picioarelor și ligamentelor, la ni­velul atașării lor de oase.


"Soțul meu suferă de fibroză pulmonară. Boala a început să cedeze cu ceaiurile d-lui TODOR RUSALIN"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Mă numesc Eva Maghiar și vă scriu din Salonta, județul Bihor. Soțul meu a fost depistat cu o boală gravă la plămâni, fibroză pulmonară, în ianuarie 2013. Din păcate, este o boală incurabilă, care duce la insuficiență respiratorie. În plus, soțul meu suferă și de artrită reumatoidă. După multe internări și tratamente, începând cu luna ianuarie a acestui an, este dependent de generatorul de oxigen.


Leacuri cu ștampilă științifică (1)
Medicina populara  /  Gilda Fildan

1448626721_plante_vintage_1448626951.jpg

Tradiția populară vindecă de secole o grămadă de boli, apelând la ceaiuri de plante, băi, cataplasme, uleiuri aromate și alifii... După o îndelungată ostilitate, medicina occidentală a început, și ea, să accepte remediile bazate pe plante, nu înainte de a le studia în laborator. Rețetele pe care vi le propunem se află pe lista leacurilor populare verificate și declarate drept "sigure", de cercetători occidentali.


Semințele de grepfruit
Terapii alternative  /  Ilie Tudor

1448702077_grep6_dr_1448702707.jpg

Grepfruitul a apărut pe Pământ cu doar câte­­va secole în urmă, prin încrucișarea a doi pomi fructiferi: portocalul și pomelo. Din "povestea de dragoste" a celor doi s-a născut o specie nouă de pom fructifer, nu prea înalt (în mod curent, atinge între 5 și 7 metri înălțime), cu fructe mari, parfumate, colorate în galben și roșu-portocaliu. Abia prin anul 1856, un savant a descoperit că, de fapt, grepfruitul este o nouă specie, și a numit-o știin­țific Citrus paradisi.


Rugăciune și medicină
Terapii alternative  /  Ilie Tudor

1448703131_roaga_boala_dr_1448703341.jpg

Când medicamentele nu mai ajută la nimic, oamenii caută vindecarea în rugăciune. Până de curând, această terapie spirituală era considerată o superstiție de către medici. Acum, deși pare greu de crezut, medicina oficială își îndreaptă, și ea, privirile spre... ajutorul Divin.


Din rețetele domnului farmacist Bobaru: Vinurile medicinale la final
Medicina naturii  /  Redactia

1448703386_tei_vin_dr_1448703647.jpg

Sunt întrebat, adesea, de ce recomand folo­sirea vinului ca remediu terapeutic, având în vedere că marea majoritate a medicilor interzic cu desăvârșire consumul de alcool. Afirmația trebuie nuanțată. În general, recomandarea medicilor se referă la băuturile tari, spirtoase, în care concen­trația de alcool etilic este de peste 35-40 grade. Prin comparație, vinul conține alcool doar în proporție de 9-15%. În plus, folosirea regulată a unor vinuri medi­cinale, ca terapie preventivă sau medicație com­ple­mentară, nu afectea­ză ficatul sau alte organe.


Cu sticla la purtător
Forma maxima  /  Gilda Fildan

1448704078_ex1_1448704297.jpg

Nu e vorba de o sticlă de vin, ci de o sticlă cu apă, pe care "dependenții" de gimnastica zilnică o pot utiliza cu folos, indiferent unde s-ar afla...


Apa de frumusețe
Frumusete  /  Iulia Vlad

1448704379_575293516_1448704558.jpg

Din cele mai vechi timpuri, apa de frumusețe a făcut parte din ritualul de îngrijire al femeilor. Proas­pătă și revigorantă, ea este un ingre­dient prețios pentru întreținerea obra­zului. Ingredientul de bază e apa plată, apa de izvor sau de fântână, combinată cu plante, fructe sau alimente. După pre­parare, se păstrează la rece nu mai mult de 2-3 zile.


Ajutoare din farfurie: gulia, morcovul și grâul germinat
Clubul dietelor de slabit  /  Iulia Vlad

1448704579_kg_1448706663.jpg

În cele ce urmează e vorba de o salată excelentă, atât pentru silue­tă, cât și pentru sănătate: preparată din legume de sezon și grâu germinat, să­racă în calorii, vă ajută să slăbiți în 4 zile până la 3 kg. Se curăță 2-3 gulii și un morcov, se dau pe răzătoare, se adau­gă suc de lămâie, un praf de sare, o linguriță de ulei de măsline și 3-4 linguri de grâu germinat.Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International