Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Formula AS online

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Formula AS de azi - Ziarul Formula AS online


Două bătălii
Editorial  /  Toma Roman

1439982193_as_toma_roman_1439982967.jpg

În România, asediată de cea mai călduroasă vară a ul­ti­mului deceniu, au loc două bătălii: o bătălie cu seceta (și con­secințele ei) și o bătălie politică, cea pentru adoptarea no­ului Cod Fiscal. Seceta este devastatoare și pentru că, în do­uăzeci și cinci de ani postcomuniști, conducătorii vre­melnici ai țării nu au făcut nimic pentru salvarea sistemului național de irigații. Prăbușirea (și prăduirea) lui își arată acum efectele.


TUDOR BRĂDĂȚAN - "Prin arbitrajul deschis la Washington, «Gabriel Resources» șantajează România pentru a obține avizele necesare demarării minei de la Roșia Montană"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1439983151_0301_10_1439983621.jpg

La Roșia Montană se desfășoară, în aceste zile, a zecea ediție a Festivalului FânFest - ocazia perfectă pentru mii de tineri de a-și "împrospăta" energia de luptă anticorporatistă. În ace­lași timp, câteva știri recente din piața media vorbesc de mineritul aurifer, fiind, direct sau indirect, legate de Roșia Montană. Astfel, aflăm că "Gold Cor­po­ration" a deschis un arbitraj împotriva României, com­pania fiind supărată că statul nu i-a aprobat mega­pro­iec­tul din Apuseni.


SĂPTĂMÂNA 21-27 AUGUST
Zodiac  /  Tana Rosca

1440663049_horo_1440663099.jpg

Sfârșitul de săptămână ne poate surprinde cu sentimente ce ies pe neașteptate la suprafață. Poate fi vorba despre o stare de revoltă împotriva unor persoane pe care le percepem ca exercitându-și autoritatea într-o manieră abuzivă. Șefii ori rudele noastre mai în vârstă pot fi obiectul mâniei sau pote fi vorba despre cine e figura de autoritate în relația amoroasă. Ne poate fi de folos planeta comu­ni­cării, Mercur, care trece prin rezonabila zodie a Fecioarei.


Durerile de cap ale domnului Schweighofer
Accente  /  Ion Longin Popescu

1439983001_as_longin_1439983041.jpg

În urma articolelor din presă și a reportajelor de televiziune, Ministerul Mediului, condus de ministrul Grațiela Gavrilescu, a declanșat, vre­me de cinci săptămâni (!), con­troale la S.C. Holzin­dus­trie Schweighofer S.R.L. Sebeș, S.C. Holzindustrie Schwei­ghofer S.R.L Rădă­uți, precum și la sediile sau punc­tele de lucru ale prin­ci­palilor furni­zori de materiale lemnoase către com­pa­nia austriacă. Care a fost scopul aces­tor con­troale?


Povestea puștiului care flutura steagul
Sub lupa  /  Ciprian Rus

1439983059_ciprian_rus_1439983111.jpg

Nicolae nu avea decât 7 ani când apărea pentru prima oară în fața românilor veniți la București să salute reîn­toar­cerea în țară a bunicului său, fostul Rege Mihai. Nu în­țelegea nimic din ceea ce i se întâmpla. Era un copil crescut în Anglia, într-o familie cu nimic diferită de familiile celorlalți prieteni de joacă. Până să priceapă mai multe despre rolul istoric al bunicului său, despre ce înseamnă să faci parte dintr-o Casă Regală, Nicholas a rămas același puști obișnuit: puștiul vesel și jucăuș, care flutura steagul tricolor de la balconul în care Regele Mihai îi saluta pe cei un milion de români.


TUDOR BRĂDĂȚAN - "Prin arbitrajul deschis la Washington, «Gabriel Resources» șantajează România pentru a obține avizele necesare demarării minei de la Roșia Montană"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1439983151_0301_10_1439983621.jpg

La Roșia Montană se desfășoară, în aceste zile, a zecea ediție a Festivalului FânFest - ocazia perfectă pentru mii de tineri de a-și "împrospăta" energia de luptă anticorporatistă. În ace­lași timp, câteva știri recente din piața media vorbesc de mineritul aurifer, fiind, direct sau indirect, legate de Roșia Montană. Astfel, aflăm că "Gold Cor­po­ration" a deschis un arbitraj împotriva României, com­pania fiind supărată că statul nu i-a aprobat mega­pro­iec­tul din Apuseni.


"Există leac și pentru sindromul picioarelor reci?"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1440072242_aromatherapy7_1440075918.jpg

Vă rog foarte mult ca specialiștii în medicină naturistă ai revistei dvs. să mă ajute și pe mine să scap de așa-numitul sindrom al picioarelor reci, care după denumire pare ceva aproape de glumă, dar e mai mult decât insu­portabilă, mai ales noaptea, când se manifestă ca o criză, pe la orele 1-2. Cum să te mai ia somnul, când senzația de gheață te scoală și din morți?


"Am exces de histamină"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1440075941_erw_1440076134.jpg

În primul rând, țineți un regim numai cu zarza­va­turi și fructe - acum este momentul. * Beți 2 l ceai de­purativ pe zi. * Evitați să vă enervați, și pentru aceas­ta este bine ca zilnic să luați Extraveral, dar la indi­ca­ția medicului. Evitați cafeaua, cacao, alcoolul, con­ser­­vele, fumatul, televizorul, și faceți un efort și mer­geți la Olănești. În stațiune se fac tratamente cu ape minerale, ce au efecte miraculoase.


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

* Donez 16 fiole (4 doze) de CALGEVAX (vaccin BCG) pentru instilații vezicale. Expiră în de­c. 2015. ADRIAN CURTE - Săcele, jud. Brașov, tel. 0765/32.51.80


Răspuns pentru ANDREEA VOICU - București, F. AS nr. 1176 - "Sufăr de osteoporoză severă și nu mai suport tratamentul cu Fosamax"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1440076243_sp_mircea_peia_1440076352.jpg

Pentru că nu mai tolerați tratamentul cu bifosfo­nați (Fosamax) și nici nu se constată o ameliorare la nivelul matricei osoase după 16 ani de administrare, vă aduc la cunoștință că există o serie de alte metode terapeutice care pot trata sau preveni scăderea densității osoase. Astfel, raloxifenul (Evista) este un modulator selectiv de receptori es­trogenici (SERM) utilizat pentru pre­venirea și tratamentul osteoporozei.


"Cu Apisan Forte m-am vindecat de inimă și de constipație"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Mă numesc Maria, am vârsta de 87 de ani și locu­iesc în orașul Băile Govora. Sunt o cititoare fidelă a revistei "Formula AS", de la începutul apariției sale. Din revistă, am aflat despre d-l ing. Bogdan Victor, la rubrica "Cititorii mulțumesc pentru vindecări". De altfel, am observat că mereu apare numele dumisale la rubrica amintită mai sus, unde bolnavii tratați de dânsul îi aduc mulțumiri.


Leacuri de la cititori
Medicina populara  /  Cititor Formula AS

1440076509_culeg_plante_1440076659.jpg

Dureri musculare și articulare. Sunt o pasionată cititoare a ziarului "Formula AS" și doresc să recomand o rețetă naturistă pentru cei care suferă de dureri musculare și articulare. Ingrediente: 1 pahar cu gaz, 1 pahar cu ulei de floa­rea-soarelui, 2 pa­hare cu hrean ras prin răzătoa­rea mică. Se pun toate într-un vas de sticlă bine astu­pat.


ALZHEIMER - boala secolului XXI?
Terapii alternative  /  Ilie Tudor

1440076740_in_brate_senmic_1440077401.jpg

Numită și "boala care răpește memoria", în ultimii ani a cunoscut o adevărată explozie. În momentul în care sunt scrise aceste rânduri, aproximativ un sfert de milion de români suferă de această teribilă afecțiune, iar perspectivele pentru următorii ani se arată sumbre. Există oare și o rază de speranță? La această întrebare vom încerca să răspundem mai jos.


Cura cu pepene roșu
Terapii alternative  /  Ilie Tudor

1440076816_pepeni_rosii_div_1440078350.jpg

De culoare verde închis sau dungați, cu o formă perfect sferică sau alungită, pepenii roșii sunt printre cele mai sănătoase fructe ale verii. Cura cu pepene roșu merită apelativul de "mătură a organismului", deoarece introduce în corp, cantități impresionante de lichide și nutrienți care spală, ca un torent, toxinele. În plus, în timpul acestei cure, apare acea forță purificatoare, specifică alimentelor vii. Motive suficiente ca să pornim la atac.


Control medical pe vârste
Medicina preventiva  /  Redactia

1440078726_01_tensiune_1440083837.jpg

Există o serie întreagă de maladii, ca de pildă dia­be­tul, excesul de colesterol sau hi­perten­siunea, pe care specialiștii le nu­mesc "silen­țioase". Pen­­tru că, real­mente, ele evoluează de-a lun­gul anilor, fără a prezenta niciun simp­tom. Dar atunci când simptomele se fac remarcate, este vorba, adeseori, de com­plicații cu consecințe grave: dimi­nua­rea vederii, a motricității picioa­re­lor (în cazul diabetului) sau acci­den­te vasculare cerebrale (în cazul hi­per­tensiunii).Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International