Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Formula AS online

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Formula AS de azi - Ziarul Formula AS online


RODICA CULCER despre... "Împ─âratul este gol"
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1461135446_as_rodica_culcer_1461135794.jpg

PNL este deja un partid uzat ╚Öi compromis, care scade în sondaje, împreun─â cu pre╚Öedintele Iohannis, iar Ludovic Orban nu avea practic nici o ╚Öans─â s─â câ╚Ö­tige cursa pentru prim─ârie. Sigur c─â retragerea sa pe­ni­bil─â ╚Öi dezonorant─â, dup─â ce pre­decesorul s─âu, Cris­tian Bu╚Öoi, a fost scos din curs─â chiar de partid, în ur­ma performan╚Ťei sale penibile ╚Öi a du­biilor care planau asu­pra averii sale, arunc─â PNL în derizoriu.


S─âpt─âmâna 22-28 aprilie
Zodiac  /  Tana Rosca

1461602367_horo_1461602428.jpg

Luna plin─â în Scorpion descrie începutul acestui interval ╚Öi ne îndeamn─â s─â ne gân­dim c─â, de fiecare dat─â când câ╚Ötig─âm ceva, pier­dem de asemenea ceva, altfel nu se poate. Dovada de maturitate o facem când tr─âim pe m─âsura aces­tui adev─âr, acceptând noul cu plusurile ╚Öi minu­su­rile sale inevitabile. De abia din acest punct încolo putem consolida ceea ce avem. Cerurile ne promit sprijin în clarificarea chestiunilor practice ╚Öi materiale.


Scoate╚Ťi Basarabia din starea de com─â!
Actualitatea politica  /  Alecu Renita

1461136766_0201_12_1461136838.jpg

Un popor dezmembrat sau dezbinat este un po­por slab ╚Öi mutilat suflete╚Öte. Încerc─ârile sale rare ╚Öi ne­si­gure de a se ridica pe propriile picioare sunt chinui­toa­re ╚Öi istovitoare. Povara înfrângerilor ╚Öi umi­lin╚Ťelor în­de­lun­gate se im­prim─â adânc în modul de via╚Ť─â a mi­lioane de oameni, care mo╚Ötenesc ╚Öi cultiv─â de la o ge­nera╚Ťie la alta, com­plexe de inferioritate, de sclavie ╚Öi spaime co­lective. Unitatea na╚Ťional─â ╚Öi dem­ni­tatea uma­n─â nu re­prezint─â repere fundamentale pen­tru po­poarele dez­bi­nate.


Justi╚Ťia, la masa verde - "Ne place Vlad ╚Üepe╚Ö, dar pe termen lung asta nu ne ajut─â"
Spectator  /  Claudiu Tarziu

1461136899_liviu_avram_agerpres_9_1461137147.jpg

Justi╚Ťia, dar mai ales Direc╚Ťia Na╚Ťional─â Anti­co­rup╚Ťie (DNA), continu─â s─â ╚Ťin─â capul de afi╚Ö al vie╚Ťii publice din România. A╚Ötept─âm totul de la Justi╚Ťie: s─â reseteze clasa politic─â, s─â determine o administra╚Ťie public─â, dac─â nu mai bun─â, m─âcar mai cinstit─â, s─â fac─â ordine în societate. A╚Ötept─âri mari, care nasc dezbateri mari. Iar în ultima vreme, am avut parte de câteva evenimente care se cer analizate în pro­funzime. În acest scop, am adresat câteva între­b─âri unor comentatori politici exersa╚Ťi în zona fier­binte a justi╚Ťiei: Liviu Avram, Sebastian L─âz─âroiu ╚Öi Robert Turcesu.


"Caut tratament pentru purpur─â Henoch Schönlein"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1461147236_trei_frati_patati_1461147471.jpg

Acum ╚Öase luni, b─âie­╚Ťelul meu în vârst─â de 7 ani a fost diagnosticat cu o boal─â mai rar─â, numit─â purpur─â Henoch Schön­lein. De╚Öi a fost sub tra­tament medical, sunt foar­te îngrijorat─â în leg─â­tur─â cu starea s─ân─ât─â╚Ťii sale. Rezultatele ultime­lor ana­lize nu sunt deloc mul╚Ťu­mitoare ╚Öi se pare c─â i-au fost afecta╚Ťi rini­chii. Do­resc ca prin in­termediul dvs. s─â aflu mai multe despre aceast─â boal─â, mai ales dac─â exis­t─â vreun tratament naturist care s─â-mi vindece copilul.


"Feti╚Ťa mea are panari╚Ťiu"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1461147498_aloe_cit_1461149943.jpg

Unghia încarnat─â ╚Öi punga de puroi (panari╚Ťiu) nu reprezint─â o problem─â grav─â. Se rezolv─â la orice serviciu de chirurgie. Toate manevrele se fac sub anes­tezie, nu trebuie s─â existe fric─â. * Asocierea pana­ri╚Ťiului de la picior cu cel de la unghiile mâinilor ridic─â mai multe probleme: * E necesar─â verificarea de urgen╚Ť─â a glicemiei; * Se pune problema unei in­fec╚Ťii stafilococice (numai medicul poate hot─ârî dac─â e cazul unui tratament cu antibiotice)


R─âspuns pentru CARMEN - Gala╚Ťi, F. AS nr. 1209 - "B─âie╚Ťelul unei prietene are neurofibromatoz─â. Exist─â vreun remediu?"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1461150161_sp_mircea_peia_1461150275.jpg

Este u╚Öor de în╚Ťeles disperarea prietenei dvs. cu privire la diagnosticul de neurofibro­matoz─â cu care se confrunt─â b─âie╚Ťelul ei. Din nefericire, pân─â în prezent nu exist─â remedii naturiste care s─â poat─â controla aceast─â patologie, ale c─ârei manifest─âri sunt cauzate de o muta╚Ťie sau dele╚Ťie a genei NF1. Produsul aces­tei gene este, practic, un supresor tumoral (neurofibromina), iar sc─âderea produc╚Ťiei acestei proteine determin─â diferitele manifest─âri cli­nice tumorale.


Leacuri pentru fel și fel de boli
Medicina populara  /  Redactia

1461154450_uiljam_carlz_tomas_dobson_14_1461154745.jpg

Re╚Ťet─â pentru ficat ╚Öi bil─â. Ceai de urzic─â vie: 100 g flori ╚Öi frunze proaspete, clocotite într-un litru de ap─â, timp de 5-10 minute. Ceai de r─âd─âcin─â de cicoare. Se iau 25 g de r─âd─âcin─â de cicoare ╚Öi se clocotesc 10 minute într-un litru de ap─â. Cele dou─â ceaiuri se vor ╚Ťine în vase separate, dup─â ce au fost strecurate ╚Öi îndulcite fiecare cu câte 100 g de miere de albine.


Tratament pentru bolile trupului, provocate de suflet
Terapii alternative  /  Delia Hanzelik

1461154803_0801_des1_2_1461155727.jpg

Dup─â ezit─âri îndelungi, medicina alo­pat─â accept─â, ╚Öi ea, c─â majoritatea bolilor cu care ne confrunt─âm î╚Öi au cauza în traume suflete╚Öti lungi ╚Öi nerezolvate, dar ╚Öi în stres ╚Öi în emo╚Ťiile negative cu care ne confrunt─âm zi de zi. Cu alte cuvinte, bun─âstarea sufletului e cheia s─ân─ât─â╚Ťii. Studii recente au demonstrat c─â exact aceasta e succesiunea etapelor, când vine vorba de o îmbol­n─âvire: la început apar disfunc╚Ťii emo╚Ťionale care sunt urmate de deregl─âri func╚Ťionale, ╚Öi, mai târziu, într-a treia etap─â, se in­staleaz─â dezechilibre organice, cu mo­dific─âri vizibile în analize.


Laba piciorului
Terapii alternative  /  Andrei Cheran

1461156051_deget_guta_dr_1461156236.jpg

Doi oameni din trei sufer─â de picioare. Dar vine o zi când tuturor ni se întâmpl─â acest lucru. Adev─ârate capodopere ale naturii umane - fiecare picior are 28 de oase, 33 de articula╚Ťii, 20 de mu╚Öchi ╚Öi 50 de ligamente (f─âr─â s─â uit─âm de nervi, vasele de sânge ╚Öi sutele de milioane de glande sudoripare) ele suport─â constrângeri greu de imaginat. Când mergem, de pild─â, ele duc echivalentul a de dou─â ori greutatea noastr─â ╚Öi de patru ori, când alerg─âm.


S─ân─âtate cu alimente - ULCERUL GASTRIC
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

1461156317_fata_burtt_1461156875.jpg

În anii '70, ulcerele erau comb─âtute prin res­tric╚Ťii alimentare, deci cu o hran─â deloc variat─â, nicidecum apetisant─â - ╚Öi, din p─âcate, f─âr─â succes. În anii '80, medicii au încercat s─â rezolve pro­blema utilizând medicamente ce redu­ceau drastic aciditatea gastric─â, dar nici aceast─â solu╚Ťie nu s-a dovedit sal­va­toare. Ulcerele se vindecau, într-ade­­v─âr, îns─â recidivau aproape întot­dea­una - 50%-80% dintre ele reap─âreau în decurs de un an.


Re╚Ťetele d-lui prof. Constantin Pârvu
Terapii alternative  /  Redactia

1461157206_mere_des_1461157317.jpg

M─âr (Malus domestica). Consum zilnic, 1 kg mere, în cu­re de lung─â durat─â. * Consum zilnic, 1 kg mere, f─âr─â alte medicamente, pentru combaterea obezit─â╚Ťii. * Decoct din 1 lingur─â mere uscate, bine m─ârun╚Ťite, la can─â; se bea con╚Ťinutul a 3-4 c─âni pe zi. * Decoct dintr-un m─âr t─âiat în buc─â╚Ťele la 500 ml ap─â. Se fierbe la foc încet, pân─â se reduce la jum─âtate. Se bea seara înainte de culcare.


Re╚Ťete de prim─âvar─â
Frumusete  /  Redactia

1461157371_fata_flori_11_1461157458.jpg

Dup─â lunga perioad─â de iarn─â, pie­lea cenu╚Öie, sp─âl─âcit─â ╚Öi plin─â de im­pu­rit─â╚Ťi trebuie s─â fie cur─â╚Ťat─â în pro­fun­zime. Peeling-ul pe care vi-l recoman­d─âm îndep─ârteaz─â scuamele ╚Öi stimu­lea­z─â iri­garea cu sânge: ames­te­ca╚Ťi 12-15 linguri de argil─â cu aceea╚Öi can­ti­tate de ap─â, ad─âuga╚Ťi câteva pic─âturi de ulei eteric (rozmarin, men­t─â, l─âmâie etc.) ╚Öi apli­ca╚Ťi-o pe fa╚Ť─â ╚Öi pe corp.


Trucuri pentru mâini frumoase
Frumusete  /  Redactia

1461157486_08maini_1461157625.jpg

Sparge╚Ťi o nuc─â, scoate╚Ťi mie­zul afa­r─â ╚Öi rade╚Ťi-l. Amesteca╚Ťi cu pu╚Ťin─â mie­re ╚Öi pu╚Ťin unt­delemn, pentru a ob╚Ťine o past─â. Se întinde pe mâi­­nile cur─â╚Ťite îna­inte ╚Öi se las─â cât mai mult s─â ac╚Ťio­neze. R─âz─âtura de nuci înl─âtur─â pelicula moar­­t─â de piele, uleiul o-ngra╚Ö─â, iar mierea o hr─â­ne╚Öte cu vitamine. Re╚Ťet─â bun─â con­tra mâinilor aspre.


Cura cu bor╚Ö, l─âmâie ╚Öi miere
Clubul dietelor de slabit  /  Cititor Formula AS

1461157639_bors_1461157701.jpg

V─â trimit aceste rânduri pentru a veni în sprijinul cititoa­relor re­vistei "Formula AS", cu o cur─â de sl─â­bire (╚Öi dezin­toxicare). M-am luptat mereu cu kilogra­mele în plus ╚Öi cura de sl─âbire pe care v-o propun m-a ajutat s─â sl─âbesc aproxi­mativ 10 kilograme.Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International