Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Formula AS online

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Formula AS de azi - Ziarul Formula AS online


Cumpăna puterilor
Editorial  /  Toma Roman

1429252472_as_toma_roman_1429252818.jpg

Toate sondajele de opinie din ultima vreme pla­sează, la capitolul "încredere în instituții", Parlamentul pe ultimul loc. Instituția legislativă, care trebuie să reprezinte aspirațiile și voința cetățenilor, este totalmente desconsiderată, ba chiar respinsă de cei ce i-au votat membrii. Pentru un observator al democra­țiilor de tradiție, în care parlamentarismul joacă un rol esențial, situația este cel puțin paradoxală.


"Adio cote de lapte. Adio crescători români?"
Accente  /  Ion Longin Popescu

1429252839_as_longin_1429252876.jpg

Aderarea României la UE a fost plătită, din greu, cu... lapte. Dacă îmi amintesc bine, țării noastre i-au revenit cam 3 milioane de tone pe an, drept "cotă europeană", o cifră care a fost considerată mai mică decât producția de lapte de până atunci, de 5,4 milioane de tone. Țara noastră nu a depășit niciodată cota sa de lapte alocată la capitolul "livrări directe" către fabrici, fiind unul dintre statele membre care produce mult mai puțin decât are dreptul.


Prof. univ. dr. IULIAN CREȚU - "În statisticile Națiunilor Unite, România figurează pe locul doi în lume, la creație și creativitate"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1429252900_0301_1429253003.jpg

Vă mai amintiți scenele de coșmar cu copii handicapați din orfelinatele României? Mii de minute cu astfel de orori au inundat televiziunile din întreaga lume, ca o curiozitate de pe altă planetă, ca o pată genetică, pusă pe fruntea ro­mânilor. Erau anii '90, comunismul "căzuse" doar pe ziduri ("Jos comunismul"), în Piața Universității, în Piața Operei din Timișoara, dar nu și în mintea și obi­ceiurile unora dintre noi și, mai ales, ale unor po­li­ticieni.


"Caut soluții pentru tulburare bipolară"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1429261996_45059292_1429262153.jpg

Fratele meu mai mic, în vârstă de 26 de ani, se chinuie cu o boală cumplită: tulburarea bipolară. A pier­dut în greutate, nu doarme, nu-i pasă de propria persoană... Apoi, brusc, devine euforic, uneori vio­lent, dacă pune mâna pe bani cheltuie tot. Trece de la o stare la alta când nici nu te aștepți. Părinții mei nu știu cum să se mai descurce cu el. De trei ani face tratament cu sedative puternice, dar fără nici un re­zultat.


"Sufăr de tiroidită Hashimoto cronică"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1429262183_citi00_1429262356.jpg

Pentru tiroidita Hashimoto ajută foarte mult dieta fără gluten. Am testat-o pe mine. În 7 săptămâni, mi-au scăzut anticorpii ATPO (de la 1414 UI/ml la 558 UI/ml) și anti-tiro-globulina (de la 73.3 UI/ml la 22.5 UI/ml). Și mai iau și un tratament homeopat de la dr. imunolog Rareș Simu. Sper să ajute și pe alții. În plus, nu am consumat nici ovăz, deși unii zic că nu conține gluten, dar există specii contaminate.


Răspuns pentru ALECSANDRU, F. AS nr. 1144 - "Transpir mult și am reumatism articular"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1429263631_sp_adrian_udrea_6_1429266262.jpg

Ținând cont de aspectele de sănătate expuse (reu­matism articular, transpirație excesivă), se impune efec­tuarea unor cure repetate de purificare a organis­mu­lui, în paralel cu administrarea unor produse cu efect antiinflamator la nivelul articulațiilor. În acest sens vă recomand următoarea schemă de tratament: * administrarea de produse care purifică colonul.


"Am scăpat de dializă și diabetul s-a corectat"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

n urmă cu câtva timp m-am abonat, la reco­mandarea vecinei mele, la revista cea minunată "For­mula AS". O citesc cu multă nerăbdare, mai ales de când am găsit ajutor în paginile ei. Anul trecut, mi s-a pus, în urma unor analize, un diagnostic uluitor: diabet. Un diabet vechi, ascuns, cu complicații: neu­ropatie, retinopatie incipientă. Dar cel mai crunt a fost când mi s-a spus că trebuie să încep dializa.


"Mulțumită d-lui Victor Bogdan, nu mai port sondă urinară"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Anul trecut am avut mari probleme de sănătate. Sufăr de adenom de prostată în fază destul de avan­sată, ajunsesem să port sondă urinară (medi­cul de la Spitalul Panduri îmi spusese că o voi purta toată via­ța) pentru că nu mai puteam să urinez aproa­pe deloc. Disperat, am căutat diferi­te remedii pe internet și așa am aflat de pro­dusul Apisan Forte al dom­nu­lui ing. Victor Bogdan.


Masa de Paști
Nutritie  /  Rodica Demian

1429355105_01_cart_leurda_1429355278.jpg

Ce-ar fi dacă, măcar o dată în viață, am renunța la carnea bieților miei, lăsându-i să zburde veseli prin iarbă? Rețetele "verzi"pe care vi le propunem reprezintă un regal potrivit, și cu Paștele, și cu primăvara cea frumoasă și zâmbitoare, așa de greu de ademenit.


Sănătate pas cu pas: NORDIC WALKING (Mersul Nordic)
Terapii alternative  /  Florentin Popa

1429355547_nord2_12_1429355792.jpg

Barbara Lombardi este master trainer în Nordic Walking. Originară din Italia, mai exact din splendida zonă Lago di Garda, s-a stabilit de mai mulți ani în București. Am întâlnit-o zilele trecute în Parcul Izvor, alături de câțiva cursanți entuziaști. Curios să aflu mai multe detalii despre beneficiile Mersului Nordic, discuția noastră s-a trans­format într-un interviu.


Ajutoarele naturale ale digestiei
Terapii alternative  /  Ilie Tudor

1429355974_cu_cos_leg_fundal_1429356119.jpg

Diferitele tipuri de salate verzi sunt printre puținele alimente cu gust amărui din bucătăria tradițională ro­mânească. Iar acest gust este dat de niște principii active din frun­zele de salată care au pro­prietăți cu adevărat mi­ra­cu­loase, mai ales atunci când sunt consumate în can­tități mari. Ele stimulează diges­tia și metabolismul, dre­nea­ză și tonifică ficatul, inten­sifică tranzitul intestinal, înlă­tură atonia ("lenea") organelor interne, curăță vasele de sânge și reglează activitatea anumitor glande endo­crine.


Din rețetele domnului farmacist Bobaru: Mărul-lupului (Aristolochia clematitis)
Medicina naturii  /  Redactia

1429356744_mar_lup6_1429357004.jpg

În lumea așa de bogată și fascinantă a plantelor medicinale, prevederea e mama înțelepciunii. Nu toate ierburile de leac sunt așa de nevino­vate pe cât am crede. Pe lângă cele "banale", comer­cia­lizate în farmacii, există și plante "periculoase", ale căror principii active sunt foarte puter­nice și eficiente, dar și toxice, totodată, care nu trebuie luate "după ureche", și care, la administrare, ne­cesită un dozaj exact și o urmărire medicală de spe­cialitate.


Leacuri de la cititori
Medicina naturii  /  Cititor Formula AS

1429357212_primavara_09_135_1429357351.jpg

Tratament pentru hepatită C și B. Folosiți umătoarea metodă pentru eliminarea viru­su­lui tip C și B: dimineața, pe stomacul gol, se bea o infuzie de ceai de curcuma. Peste un vârf de cuțit de curcuma se toarnă 30 ml apă clocotită. Se lasă 10 mi­nu­te, apoi se bea tot conținutul (curcuma + infuzia). Pa­sul doi: se înghite cu apă o linguriță de semințe de ar­murariu râșnit. Imediat puteți mânca micul dejun.


Păpădia
Frumusete  /  Iulia Vlad

1429357447_fata_papadii_drmic_1429357527.jpg

E suficient să o vezi cum stră­lucește în iarbă, ca bănuții de soare, ca să știi că are ceva de spus. Banală, în aparență, păpădia poartă în florile ei aurul alchimiștilor. Și nu doar ca elixir pentru sănătate. Atinge­rea ei de pielea obrazului și a trupului face minuni. Frumusețe cu praf de aur.


Rețete cu păpădie
Clubul dietelor de slabit  /  Iulia Vlad

1429357563_ceai_papadie_dr_1429357618.jpg

Vremea ei e în toi. Fragedă, cu gust ușor amărui, păpădia are efectul unui "combustibil" care înte­țește arderile din organism, iar succesul nu va întârzia să apară: kilograme pe minus, dar și revigorare și to­nus de zile mari. Iată câteva moduri în care o puteți consuma, în cure de 4-5 săptă­mâni.Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International