Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Formula AS online

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Formula AS de azi - Ziarul Formula AS online


RODICA CULCER despre... Basarabia, Bulgaria și ce-ar trebui făcut
Intrebarile saptamanii  /  Redactia

1479993757_as_rodica_culcer_1479993937.jpg

Potri­vit experților, UE este un par­tener comercial de trei ori mai important pentru R. Moldova decât Ru­sia, cea de la care Dodon promite că vor curge laptele și mierea către Chișinău. Plahot­niuc, liderul din umbră, nu vrea să renunțe la banii eu­ro­peni; el l-a sprijinit pe Dodon pentru a apăra puterea oli­gar­hi­lor și sistemul lor corupt, pe care le amenința Maia Sandu, nu pentru a provoca o ruptură definitivă cu UE.


Săptămâna 25 noiembrie - 1 decembrie
Zodiac  /  Tana Rosca

1480350297_horo_1480350381.jpg

Se anunță un final de săptămână plin de intensitate emo­țională. Aceasta se poate manifesta sub forma unor trăiri extrem de profunde în dragoste. Ar trebui să ne străduim însă să evităm latura obsesivă sau nevoia de control ce poate decurge din conjuncția Venus-Pluton. Pentru alții, acest aspect poate coin­cide cu o afacere de mari proporții, dar însoțită și de un anumit factor de risc.


Politizare contra tehnocrație
Accente  /  Ciprian Rus

1479993953_as_ciprian_rus_1479993997.jpg

Am tot auzit, în ultima vreme, com­parația pertinentă că, spre deo­sebire de partidele aflate de-a lungul vremii, mai la dreapta sa pe eșichierul politic, PSD-ul a avut mereu grijă de cadrele sale și de masa electorală care l-a votat. A fă­cut asta, desigur, întâi de toate, prin clasica metodă a pomenilor electorale, pe care o prac­tică și a­cum, bazându-se pe ma­joritatea parlamen­ta­ră, iar mai apoi, prin pro­mo­va­rea clientelismului la rang de lege, în institu­ții­le centrale și în teritoriu.


Diaspora, țara v-a trădat!
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1479994007_as_longin_1479994059.jpg

De la Briceni (nord) la Găgăuzia (sud), Republica Moldova a votat masiv cu rusul Dodon! Ce explicație să fie? Un basarabean de vârsta mea, bun cunoscător al istoriei naționale, crede că singurul motiv este nostalgia față de epoca sovietică. Din voalul subțire de euro­pe­nizare ce se întinsese binișor până la Nistru și dincolo de el, s-a salvat puțin, în aceste tragice alegeri.


DACIAN CIOLOȘ - Primul Ministru al României - "Pentru mine, acasă este în România. Locul meu este aici"
Spectator  /  Ion Longin Popescu

1479994082_0301_11_1479994785.jpg

Niciodată nu am fost departe de Ro­mâ­nia. Chiar dacă am studiat doi ani în Fran­ța, când mi-am făcut studiile de specia­li­zare, și am lucrat patru ani și jumătate la Bruxelles, în Belgia, cât am fost comisar eu­ropean, am consi­derat întotdeauna că sunt experiențe temporare, deși valoroase, perioade de acumulare, care au contribuit la definirea și maturizarea mea personală și profesională. Nu am plecat cu gândul să rămân în străinătate.


"Ce leac mi-ar putea ameliora durerile provocate de tendinită?"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1479995436_verdeata_8_1479995576.jpg

Am o problemă spi­noasă de sănătate, la care nu am găsit până acum niciun răspuns în paginile revis­tei, deși o citesc cu regularitate din anul 1999. Afec­țiunea diag­nosticată de specialiști se nu­mește tendinită, care se manifestă prin dureri ale mâinilor de la coa­te în jos, inclusiv ale degetelor, din cauza ac­tivității zilnice la cal­culator.


"Sora mea a fost operată de adenocarcinom la frunte"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1479995597_scoarta_coaja_plante_1479995806.jpg

Rețetă chinezească - Tratament extern: coajă de dud, uscată la temperatura de 40°C, măcinată în pulbere fină, se amestecă cu vin alb până la consis­tența unei paste. Se aplică pasta căl­duță pe locul afectat și se leagă un ban­daj. Operația se repetă zilnic, timp de o lună.


Răspuns pentru IOANA V. - Suceava, F. AS nr. 1238 - "Nepoțelul meu are hemangiom plan"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1479995828_sp_mircea_peia_1479995922.jpg

Informațiile solicitate cu privire la hemangio­mul plan sunt următoarele: heman­giomul este cel mai răspândit tip de semn vascular și, deși nu se cunoaște exact cauza apariției sale, cea mai acceptabilă teorie este cea a malfor­mației anumitor vase sanguine pe parcursul dezvoltării fetale.


"Cu ceaiul doamnei Georgeta Stanciu m-am vindecat de ciroză hepatică"
Cititorii multumesc pentru vindecari  /  Cititor Formula AS

Vă scriu aceste rânduri pentru a mulțumi doamnei Georgeta Stanciu din comuna Măgurele, județul Prahova, o vindecătoare cu plante, căreia i s-au luat mai multe interviuri în revista "Formula AS". Am fost diagnosticat cu ciroză hepatică, în urmă cu cinci ani. Am luat tratamentul prescris de medici, dar boala avansa, ficatul se fibroza din ce în ce mai mult.


O problemă de viață și de moarte - FLORA INTESTINALĂ
Medicina preventiva  /  Gilda Fildan

1479996153_flora_int2_dr_1479997258.jpg

Supărarea "greu de digerat", dezamăgirea pe care "trebuie s-o înghițim" sau "fluturii din sto­mac" - acestea nu sunt niște simple expresii colo­rate. Ele conțin un mare adevăr cunoscut nu doar omului modern, ci și strămoșilor săi: acela că există o legătură foarte strânsă între senzațiile din zona abdominală și sănătate. "Intestinul reflectă sentimentele noastre".


Descifrați mesajele corpului: Mâinile și picioarele
Sanatate  /  Andrei Cheran

1480056362_fata_sosete_1480056716.jpg

A fi stângaci. În textul care urmează, nu e vorba despre oa­menii neajutorați, care duc cu greu lucrurile la bun sfârșit, ci de cei ce folosesc mâna stângă pentru tre­burile care, în mod obișnuit, se fac cu dreapta. Stân­gacii sunt o minoritate. Ei nu reprezintă decât apro­ximativ 10% din populație.


Leacuri de la cititori
Medicina populara  /  Cititor Formula AS

1480056940_t_152_1480057187.jpg

Sunt o cititoare de origine japoneză, a revistelor dvs. (tata e japonez iar mama, româncă), primii ani de școală i-am făcut acolo, în casa bunicii mele pa­terne, o femeie înțeleaptă și foarte legată de tradiția medicinii orientale. Iată câteva leacuri ușoare, pe care le știu de la ea...


Un obraz de smalț
Frumusete  /  Iulia Vlad

1480057252_fata_mere_mare_drfundal_1480057427.jpg

Vreți un leac contra poso­mo­relii provocate de ceață și frig? În clipele libere, drăgăliți-vă obrazul cu preparate de frumusețe cum­părate de la piață: fructe proas­pete. Indiferent ce alegeți, mere, pere sau struguri, aplicarea lor pe obraz are efectul unui institut de cosmetică. Secretul stă în vitaminele și enzimele care-i dau pielii fermitate și luciu de smalț.


Bronz natural în Noiembrie
Frumusete  /  Redactia

1480057446_08_plic_ceai_tfz_1480057508.jpg

Ce să faceți ca să a­veți o tu­șă de bronz, chiar când plouă sau nin­ge? Există mai multe metode pentru a ob­ține un ten ară­miu, fără a vă ex­pune la soare: autobronzante, con­­su­mul zilnic de morcovi și roșii. Pro­cedeul cel mai ieftin și mai ușor este, totuși, loțiunea de ceai.


Piciul nostru
Din lumea necuvantatoarelor  /  Cititor Formula AS

1480057526_pisi_11_1480057983.jpg

Ieri dimineață pe la ora 11, ne-am despărțit de Piciu, o des­păr­țire definitivă, fiindcă moar­tea l-a vrut și l-a luat cu ea. L-am găsit în parcarea din fața blocului în care locuim. Nu-i vorba des­pre un copil mic, un pici, așa cum s-ar spune, ci des­pre mâr­tanul nostru, frumosul, deșteptul și cumintele Piciu. S-a dus și el înspre o altă lume, pe care toți o bănuim că există.Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International