Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Formula AS online

 

Ziarul "Formula AS"

Website: http://www.formula-as.ro

Ziar inscris in categoria Online in judetul Bucuresti

Descriere:
Formula AS - ziar de sanatate, spiritualitate, reportaje, ecologie.

propune o publicatie

Ultimele stiri din Formula AS de azi - Ziarul Formula AS online


Concluzii la "liste"
Editorial  /  Toma Roman

1474912085_as_toma_roman_1474912220.jpg

Alegerile parlamentare de la sfârșitul anului în curs se anunță derutante și tulburătoare pentru electorat. Defini­ti­varea listelor de candidați pentru Parlamentul României nu a risipit îndoielile acestuia, privitoare la "curățenia" anunțată de partide în selecția și promovarea aspiranților. Cu puține excepții, listele partidelor conțin cam aceleași nume cu­nos­cute din "scandalurile" legislaturilor trecute.


Istoria și "mecanismele umane"
Accente  /  Ciprian Rus

1474912238_as_ciprian_rus_1474912275.jpg

S-a tot făcut caz, în ultima vreme, de "alternativizarea" materiilor școlare. Du­pă ce discipline întregi, pre­cum Istoria sau Literatura, au fost date peste cap de variante alter­native, care mai de care mai exotice și mai îndepărtate de esență, acum a venit rân­dul materiilor în sine să fie date deoparte, pentru a face loc unor cursuri pragmatice, utile, desigur, dar care nu se pot substitui materiilor cla­sice, care se studiază de sute de ani în școală.


"Dă natura mai tare!"
Sub lupa  /  Ion Longin Popescu

1474912285_as_longin_1474912352.jpg

În luna mai, organizația internațională WWF (World Wide Fund) a lansat campania "Dă natura mai tare!", for­mulare românească a Agenției "Think Digital", pre­luată de toate filialele europene, pentru fru­mu­­se­țea ei stilistică. Scopul campaniei este simplu: "Protejarea ultimelor colțuri de natură săl­batică din Europa". Ce­tățenii din 15 țări membre ale UE pot împiedica, pe ultima sută de metri, slăbirea fundamentului conservării naturii în UE (Directivele Natura 2000).


IOAN SZABO - "Vreau ca la noi să existe aceleași condiții ca în Austria și Elveția"
Spectator  /  Camelia Starcescu

1474912367_0301_11_1474912552.jpg

Nu promit ce nu pot să fac. Pentru că, dacă apuc să promit ceva, fie și pripit, îmi onorez promisiunea, duc lucrul la bun sfârșit, chiar dacă asta presupune, uneori, mari sacrificii. Sunt multe pro­iecte pe care mi-aș dori să le realizez mâine, dar nu se poate. Pe de altă parte, mă uit la alții, la alte co­mune din zonă, și văd că nu reușesc să rea­li­zeze ceea ce noi am făcut în­tr-o pe­rioadă scur­tă.


"Sufăr de nevrită acustică postmeningitică"
Cititorii intreaba...  /  Cititor Formula AS

1474912838_marar_1474914250.jpg

Vin cu rugămintea către fidelii cititori ai "For­mulei AS" de a mă ajuta și pe mine. În ianuarie 2015 am fost diagnosticat cu meningită pneu­moco­cică purulentă. M-am vindecat, dar am ră­mas cu se­chele: surditate bilaterală, tulbu­rări de echilibru și de vedere. Am fost la nenumărați medici, dar nu mi-au prescris niciun tratament. Mi-au spus că îmi voi reveni în timp. Dar cât să mai aștept?


"Mă lupt cu o depresie cu tulburări digestive"
...Cititorii raspund  /  Cititor Formula AS

1474914275_kale_soup_1474914905.jpg

Dragă Laura, Eu mă numesc Anca și sunt din București. Am 21 de ani, sunt scundă, dar tot foarte slabă, și nici nu prea se întrevăd șanse să mă îngraș. Aș vrea să te încurajez prin această scrisoare, ca să nu te dai bătută în fața bolii, a slăbiciunii. Uite, eu una am trecut peste asta cu ajutorul lui Dumnezeu.


Răspuns pentru VLAD ION - Galați, F. AS nr. 956 - "Am fibrilație atrială paroxistică"
Pagina specialistilor  /  Redactia

1474914917_sp_carmen_badea_1474915102.jpg

Boala nodului sinusal reprezintă un grup de tul­burări ale ritmului cardiac (arit­mii), în care nodul sino-atrial, stimu­latorul natural al inimii, funcționează inadec­vat. El este compus dintr-o gru­pare de celule specializate într-un anumit tip de transmitere a stimulului electric, aflându-se localizat în atriul drept și controlând ritmul cardiac.


BURSA MEDICAMENTELOR
Buletin informativ  /  Cititor Formula AS

Solicitare


O plantă anti-cancerigenă - MĂCRIȘUL-PĂSĂRESC
Buletin informativ  /  Redactia

1474915178_macris_pasaresc_1474915269.jpg

Această plantă ce crește în pădurile de foioase sau conifere, cu frunze asemănătoare trifoiului și flori albe, micuțe, este cunoscută sub denumirea la­tină Oxalis acetossella, iar popular i se spune: mă­criș de pădure, măcrișul-caprei, trifoi acru, măcri­șul-cucului, pita-cucului. Nu există copil care să nu cunoască și să nu guste această plantă. Frunzele au un gust acrișor.


Leacuri de la cititori
Medicina populara  /  Cititor Formula AS

1474915299_38c0963c8_1474915549.jpg

Câteva tratamente vechi și foarte eficiente. Din întâmplare, am intrat în posesia unei cărți foarte vechi, în care, printre al­tele, am gă­sit și câteva rețete de leacuri, pe care le-am în­cercat în familie, cu rezultate deosebite. În calitate de veche cititoare a revistei "Formula AS", mă grăbesc să vi le împăr­tășesc.


Din rețetele domnului farmacist Bobaru: Remedii pentru bolile bărbătești
Medicina naturii  /  Redactia

21233_plan1_1474998792.jpg

Principalele plante medicinale folosite în te­ra­pia acestor boli sunt: ghimpele, pufulița, urzica, țelina, dovleacul, schinduful, plopul negru, ginsengul, ghimbirul, iasomia, ardeiul iute, usturoiul, nucul și tătăneasa. Ideal ar fi să le culegeți personal din grădină sau din pădure și să le trans­formați cu mâna dvs., acasă, în pulbere, infuzie, decoct, tinc­tură, vin sau oțet medi­ci­nal. În cazul plantelor impor­tate, alegeți-le pe cele vândute în farmacii.


8 porunci pentru învingerea dependențelor
Terapii alternative  /  Gilda Fildan

21234_01_sensul_vietiimic_1474999343.jpg

Că e vorba de alcool, de sex, de droguri sau de jocuri pe internet, dependența trebuie vindecată, înainte de a deveni boală cronică. Și dacă se poate, fără să luăm medicamente...


Ajutor pentru flora intestinală - Probioticele și prebioticele de top: KOMBUCHA și TOPINAMBURUL
Terapii alternative  /  Redactia

21235_bea_lapte_fain_dr_1474999541.jpg

Naturopații au ajuns la concluzia că cele mai multe probleme de sănătate își au originea primară în tubul digestiv. Studiile științifice de specialitate confirmă în mod stiințific această realitate, iar publicațiile de nutriție abundă în detalii privind rolul digestiei în menținerea sau ameliorarea sănătății. Este foarte im­portant ce mâncăm, cum mâncăm și cât de sănătoasă este flora bacteriană, dezvoltată în tubul nostru diges­tiv.


Băi cu fulgi de ovăz
Frumusete  /  Redactia

1474999901_fata_cada_14_1475000039.jpg

A venit toamna și, odată cu ea, vremea băilor. A băilor în cadă, firește, fiindcă băile de mare și soare au plecat, odată cu berzele, spre orizonturi mai calde. Dar nu e de colo nici o baie caldă și parfumată, îmbo­gățită cu arome și cu... fulgi de ovăz. Ei da, ați auzit bine! Pe cât de prielnici le sunt stoma­cului nostru și sănătății, tot pe atât de bine îi fac și pielii, mai ales celei uscate, obosite sau iri­tate.


Soluții rapide pentru necazuri de frumusețe
Frumusete  /  Redactia

1475000065_aromatherap_1475000203.jpg

Riduri. Opăriți 5 cuișoare aromate cu o ceaș­că de apă în clocot. Lăsați să se in­fuzeze zece minute, acoperind vasul cu o far­fu­rioară. Lichidul călduț se aplică pe lo­curile cu probleme, cu ajutorul unui tam­pon de vată. Repetați proce­deul di­mineața și seara, înainte și după ce vă demachiați.Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International