Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul Ziarul Financiar

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Dezastrul din Golful Mexic: Ar putea fi cea mai mare scurgere de petrol de la catastrofa din 2010 când s-au vărsat 5.000 de barili pe zi timp de 153 de zile


Guvernul Cataloniei anunţă că răspunsul către Madrid nu se va schimba
Executivul Cataloniei nu renunţă la cauza pentru independenţă şi va oferi acelaşi răspuns către guvernul central de la Madrid, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al guvernului, Jordi Turull, după decizia Curţii Constituţionale privind invalidarea legii referendumului, relatează site-ul Reuters.

Urmăriţi mâine, 18 octombrie 2017, între orele 12.00-13.00 o ediţie specială ZF Live de la evenimentul Connect Romania 2017. Care sunt noutăţile din reţelistică, securitate cibernetică şi soluţii de colaborare?


ZF Live. Ana Maria Tutoveanu, fost însoţitor de bord: Ca stewardesă câştigam în jur de 2.500 de euro lunar. „În cinci ani am văzut peste 90 de ţări“
Ana Maria Tutoveanu a fost stewardesă cinci ani, perioadă în care a lucrat la operatorul low-cost Wizz Air, dar şi la compania arabă Emirates, nivelul salarial variind de la simplu la dublu în cadrul celor două companii aeriene.

Poşta Română ar putea obţine o linie de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii
Compania Naţională Poşta Română ar putea obţine o linie de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii (BEI), în urma unei întruniri desfăşurate la Bucureşti a reprezentanţilor Poştei, Ministerului Telecomunicaţiilor şi BEI, a anunţat marţi ministerul.

Liviu Dragnea: Poate am greşit cu Grindeanu, poate m-am lăsat manipulat. Nu am vrut să mai greşesc şi cu Tudose


Reclame Google în televiziune? După ce a setat cursul în mediul online, Google vrea să domine industria de advertising a televiziunilor
După ce a reuşit să domine industria reclamelor din mediul online, pentru Google, industria reclamelor din televiziune este frontiera supremă, potrivit Business Insider.

Lovitură de imagine: Banca Transilvania va plăti 600.000 de euro pentru ca Sala Polivalentă Cluj-Napoca să poarte numele băncii


CJ Arad pregăteşte o investiţie de 40 mil. euro într-un spital pentru copii
Consiliul Judeţean Arad a anunţat o investiţie de peste 40 mil. euro, finanţată de Compania Naţională de Investiţii, în construirea unui spital care va include toate specializările pentru copii, inclusiv cele de matern. În şedinţa de săptămâna viitoare a Consiliului Judeţean, bugetul de venituri-cheltuieli al judeţului va fi rectificat pentru demararea documentaţiei tehnice, potrivit unui comunicat al CJ Arad.

Dragnea vrea măsuri pentru stoparea creşterii importului de maşini second hand
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, marţi, că ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a primit ca temă elaborarea unei propuneri prin care să se stopeze creşterea importului de maşini second hand şi, în paralel, să crească producţia internă de autovehicule.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Mutari Mobila International