Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Controale la portocale, într-un lanţ de magazine din Argeş, după îmbolnăvirea bebeluşilor
Direcţia Sanitar-Veterinară Argeş a demarat, sâmbătă, controale la un lanţ de magazine din judeţ, după ce mai mulţi părinţi au declarat că le-au dat portocale copiilor, ulterior aceştia suferind infecţii digestive grave, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nori de furtună peste economia mondială. Capitalul străin, exporturile şi panica, canalele de propagare în România a unei eventuale noi crize
Se poate feri România de o eventuală nouă criză sau ce trebuie să facă ea pentru a nu reexperimenta şocul din 2009 – 2010, în cazul în care lucrurile iau o întorsătură urâtă?

Google le urează internauţilor "Happy Valentine's Day! ", printr-un logo special
Motorul de căutare online Google sărbătoreşte Valentine's Day, duminică, printr-un logo interactiv, în care trei tipuri de "cupluri", reprezentate sub forma unor animaţii, îşi declară dragostea.

Brandul de modă U.S.Polo Assn, vânzări de 1 mil. euro/magazin
Brandul de modă U.S.Polo Assn a ajuns în România la afaceri de 6,2 milioane de euro anul trecut, în creştere cu 15% faţă de 2014, potrivit estimărilor compa­niei.

Supermodelul care face istorie
Ashely Graham, un model din Nebraska, a făcut istorie în februarie 2015, când a apărut în ediţia pentru costume de baie a Sports Illustrated, o revistă americană. Graham a fost prima femeie cu forme voluptoase care a apărut în revistă, scrie Business Insider.

De ce vrea Isărescu Legea dării în plată: cele cinci motive


Ruşii atacă supremaţia Dacia cu un brand low-cost. Cum arată şi cât costă cel mai mare adversar al Daciei Logan. Galerie FOTO
Vânzările mărcii autohtone Dacia s-au înjumătăţit anul trecut în Republica Moldova, pe fondul crizei politice şi economice de dincolo de Prut, potrivit datelor dealerilor auto de la Chişinău. În plus, Dacia concurează mai nou în Moldova nu doar cu brandurile europene, ci şi cu cele ruseşti. În luna decembrie a anului trecut, la Chişinău a fost lansată oficial şi marca Datsun, brandul low-cost al Nissan ce cuprinde două modele realizate pe platforma tehnică a modelelor Lada.

Ce salariu câştigă un angajat la Carrefour
Lanţul francez de hipermarketuri Carrefour a majorat salariile pentru 95% din angajaţii care lucrează în magazine (în cea mai mare parte caseri şi lucrători comerciali) cu procente cuprinse între 16% şi 21% de la începutul lunii februarie a acestui an, potrivit informaţiilor transmise de companie.

În lupta disperată cu deflaţia, cu anemia economică sau cu pariurile valutare ale investitorilor, mai multe bănci centrale europene au dus dobânzile sub zero


Un nou mod de a scăpa de stresul de Valentine’s Day
Nicio sărbătoare nu e mai detestată de oameni decât Valentine’s Day şi asta nu din cauza faptului că nu este zi liberă, ci pentru că le aminteşte celor singuri că nu au un partener, dar nici pentru cupluri pentru că nu se mai mulţumesc cu bomboane în formă de inimioară, scrie The Wall Street Journal.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International