Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Nepot al clericului musulman Fehtullah Gulen, reţinut în Turcia
Un nepot al clericului musulman Fehtullah Gulen a fost reţinut, sâmbătă, în Turcia, relatează agenţia Anadolu, citată de site-ul cotidianului Le Figaro.

Cel puţin 61 de morţi şi sute de răniţi într-un atentat comis de reţeaua Stat Islamic în Afganistan
Cel puţin 61 de persoane au fost ucise, iar alte 207 au fost rănite într-un atentat comis sâmbătă în oraşul afgan Kabul, în timpul unei manifestaţii, atacul fiind revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic, relatează BBC News online.

Admitere Facultate 2016: Care sunt preţurile de la facultăţile private
Facultăţile private au taxe care pornesc de la 1.800 de lei pe an şi în unele cazuri sunt mai mici decât la facultăţile de stat, acesta fiind unul din motivele pentru care unii tineri care au intrat la taxă la stat preferă să opteze pentru o facultate privată.

Peste 10.000 euro strânşi în 24 ore de la lansarea donaţiei prin sms pentru Cuminţenia Pământului
Ministrul Culturii Corina Şuteu a anunţat sâmbătă pe pagina sa oficială de Facebook că în 24 de ore de la lansarea campaniei de donaţiei pentru "Cuminţenia Pământului" prin SMS s-au strâns peste 10.000 de euro. Ministrul încurajează românii să doneze în continuare.

Angela Merkel: Autorităţile vor face totul pentru protejarea cetăţenilor Germaniei
Serviciile de securitate vor face totul pentru a garanta protecţia şi libertatea cetăţenilor Germaniei, a declarat sâmbătă după-amiază cancelarul Angela Merkel, după două atacuri comise în mai puţin de o săptămână.

Rareş Măcinică, Lagermax AED România: Să fii constant, să ai răbdare, să înveţi din eşecuri, să exersezi permanent
Rareş Măcinică a preluat de mai bine de doi ani funcţia de managing director al companiei de logistică Lagermax AED Romania.

Arsuri solare versus bronz perfect - prevenirea şi tratarea arsurilor
Soarele este benefic stării de bine a organismului, dar o expunere îndelungată, în special dacă aceasta are loc în lipsa măsurilor elementare defotoprotecţie poate avea urmări neplăcute atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Viktor Orban laudă, la Băile Tuşnad, ideile lui Donald Trump şi critică Uniunea Europeană
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a lăudat, la Băile Tuşnad, ideile în materie de combatere a terorismului şi imigraţiei propuse de Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, catalogându-l drept un politician "curajos" şi cerând UE să respecte suveranitatea statelor membre.

Imperiul Yahoo se destramă – rivalii se reped să cumpere bucăţi dintr-un gigant care va avea soarta Nokia
Verizon Communications, operatorul american de telecomunicaţii, este pe cale să preia pentru 5 miliarde de dolari divizia de Internet a Yahoo, care include serviciul de mail, site-urile de ştiri şi sport şi tehnologia de publicitate. Cele două companii ar putea ajunge la un acord zilele următoare, scrie WSJ.

Unde-s mulţi, profitul creşte. Studiu de caz: Extinderea grupului Dona prin sistem de franciză
CONTEXTUL: Reţeaua de farmacii Dona, dezvoltată de omul de afaceri Eugen Baciu, se află pe locul trei în topul celor mai mari jucători de pe piaţa de retail farma. Cu aproape 300 de farmacii, Dona a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de circa 198 de milioane de euro, în creştere cu 13% faţă de 2014. Totuşi, concurenţa acerbă din domeniu a determinat acţionariatul Dona să schimbe strategia de extindere a grupului.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International