Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Bunele maniere în era tehnologiei
Când au elaborat codul bunelor maniere, predecesorii noştri au luat în calcul aproape toate circumstanţele sociale ale vremii respective. Totuşi, e evident că aceştia nu aveau cum să anticipeze apariţia telefoanelor mobile, a Internetului sau a avioanelor.

Siluetă de invidiat şi sistem imunitar puternic? Supa este soluţia
Supa şi ciorba satură uşor şi pentru mult timp. În plus, majoritatea sunt gustoase, legumele împrumutând şi gustul, iar ceapa şi rădăcinoasele, precum ţelina şi albiturile parfumând chiar şi cele mai fade ingrediente. Dacă aveţi exces mare de greutate, puteţi începe o astfel de dietă hrănitoare, care asigură hrana pe tot parcursul zilei şi care nu vă pune sănătatea în pericol.

Cum evoluează cursul de schimb vineri dimineaţă
Cursul de schimb a deschis vineri neschimbat faţă de finalul zilei precedente, sub pragul de 4,42 lei/euro, în contextul unor volume reduse în piaţa interbancară, la jumătate faţă de cât se înregistrează în mod obişnuit în prima oră de operaţiuni.

Porsche Panamera duce luxul la extrem cu ediţia Exclusive Series
Pe numele ei complet Porsche Panamera Exclusive Series, ediţia limitată la doar 100 de exemplare (fiecare numerotat corespunzător) va debuta în faţa publicului larg în noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles 2014. Modelul este bazat pe versiunea Panamera Turbo S Executive (cu ampatament mărit cu 150 mm) şi îşi arată caracterul exclusivist încă de la capitolul aspect.

Numărul tranzacţiilor imobiliare, în creştere cu 3% în primele nouă luni ale anului
Numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut cu circa 3% în primele nouă luni, comparativ cu acelaşi interval din 2013, la 600.000 de operaţiuni, potrivit datelor Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliră (ANCPI).

Istoria Halloween-ului


Samsung a anunţat Galaxy A5 şi Galaxy A3: carcase elegante pentru gamele intermediară şi inferioară


Top trei subiecte în Financial Times de astăzi
Procurorii din SUA au redeschis o anchetă în cazul instituţiei bancare londoneze Standard Chartered pentru ascunderea unor tranzacţii care încălcau prevederi regulamentare. Partidul Laburist din Scoţia pierde teren în faţa adversarilor, conform unui sondaj care arată că 23% dintre alegători ar sprijini Partidul Laburist în cazul unor alegeri generale, în timp ce 52% ar vota cu Partidul Naţional Scoţian. Trezoreria Marii Britanii a evitat o cerere din partea Bank of England pentru a-i fi acordate puteri asupra creditării de tip but-to-let, argumentând că vrea să adune mai multe dovezi asupra modului de funcţionare a pieţei.

Top trei subiecte în The Wall Street Journal de astăzi
Marile instituţii bancare din SUA şi Europa pun deoparte miliarde de euro pentru a plăti pentru o potenţială înţelegere transatlantică în urma acuzaţiilor de manipulare a ratelor de schimb valutar. Economia americană a înregistrat în trimestrul al treilea o rată de creştere de 3,5%, o creştere sustenabilă alimentată de cheltuieli guvernamentale şi un deficit comercial mai mic. Consumatorii cheltuiesc mai mult, însă folosesc mai puţini banii cash, situaţie care a condus la o creştere a profiturilor pentru MasterCard şi Visa, cele mai mari reţele de carduri de credit din lume.

Google sărbătoreşte Halloween cu un nou logo
Motorul de căutare online Google şi-a schimbat, vineri, logoul, afişând şase "doodle-uri" animate, pentru a marca sărbătoarea de Halloween.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International