Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul Ziarul Financiar

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


RCS&RDS: Reţeaua 4G a Digi Mobil acoperă 50% din populaţie cu cele peste 2.700 de antene 4G. Vom lansa servicii de voce prin 4G şi Wi-Fi (Volte şi VoWifi)
Reţeaua de comunicaţii mobile în tehnologie 4G a companiei de cablu RCS&RDS a ajuns la o acoperire de 50% din populaţie, pe fondul creşterii semnificative a numărului de antene instalate de către operator, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Valentin Popoviciu, vicepreşedinte al RCS&RDS.

​Sergiu Oprescu, preşedinte executiv Alpha Bank România: „Ne dorim creştere economică pentru a ajunge la bunăstare”
România poate utiliza toate cele patru „motoare” ale economiei - servicii, industrie, construcţii şi agricultură, însă trebuie să pună accentul pe capital şi pe resursa umană, a spus Sergiu Oprescu, preşedinte executiv Alpha Bank România, la conferinţa „Cei mai mari jucători din economie”, organizată de ZF.

România are în UE statut de inovator modest; performanţa în inovaţie a scăzut cu 14,1% în 6 ani
România şi Bulgaria sunt singurele ţări din Uniunea Europeană care au statutul de inovator modest, performanţa României în materie de inovaţie scăzând cu 14,1% în 2016, comparativ cu 2010, potrivit celui mai recent tablou de bord privind inovarea, publicat marţi, de Comisia Europeană.

Sorin Grindeanu se aştepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru funcţia de premier
Premierul interimar Sorin Grindeanu îşi pregăteşte bilanţul perioadei în care a condus Executivul, el urmând să organizeze o conferinţă de presă în care să prezinte rezultatele, a precizat el, marţi, într-o discuţie cu jurnaliştii.

​Dumitru Pîrvu, BNR: Importurile sunt mai mari decât exporturile. Industria nu reuşeşte să acopere acest deficit
Firmele care activează în domeniul comerţului cu amănuntul şi cu ridicata importă mai multe bunuri decât exportă, iar în zona de est a României există fenomenul de dezinvestire, cu o consecinţă directă în ieşirile de capital, a spus Dumitru Pîrvu, şeful de servicii al direcţiei de statistică a BNR, la conferinţa „Cei mai mari jucători din economie”, organizată de ZF.

Eric Stab, ENGIE România: creşterea economică bazată pe consum este bună, dar nu este sustenabilă. Trebuie să existe un echilibru între contribuţia consumului şi a investiţiilor în PIB


Un submarin rusesc a efectuat cu succes un test balistic cu o racheta intercontinentală Bulava
Submarinul rus Iuri Dolgoruki a lansat o rachetă intercontinentală Bulava din Marea Barents care lovit cu succes toate ţintele specificate din poligonul Kura, aflat în zona peninsulei Kamceatka din estul extrem al Rusiei, a anunţat Ministerul Apărării de la Moscova, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

Premierul l-a eliberat din funcţia de consilier de stat pe fostul general SRI Gabriel Stătescu


Trump şi premierul Indiei cer Pakistanului să oprească atacurile teroriste lansate din această ţară
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, şi premierul indian Narendra Modi au cerut Pakistanului să se asigure că teritoriul ţării nu este folosit pentru lansarea de atacuri teroriste asupra altor state, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Casa Albă, informează agenţia de ştiri Reuters

Miroslav Majoros, Telekom România: mediul de afaceri are nevoie de stabilitate a instituţiilor statului, dar şi de flexibilitate din partea acestora
Miroslav Majoros, CEO Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de telecomunicaţii, spune că mediul de afaceri local are nevoie de stabilitatea mediului politic, dar şi la flexibilitatea instituţiilor statului şi de adaptabilitatea acestora la cerinţele businessului.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International