Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Comănescu vrea să ducă Grup Servicii Petroliere la Londra: În acest moment se pune problema de rezistenţă, nu de profit
Gabriel Comănescu, omul de afaceri constănţean care controlează compania de foraj marin Grup Servicii Petroliere, ia în calcul o posibilă listare pe bursa de la Londra, planurile fiind însă îngreunate de evoluţia din ultimele luni a barilului de petrol, dar şi de tensiunile de pe scena politică internaţională. În plus, Comănescu spune că firma pe care o conduce este supusă unui abuz din partea ANAF, controlul instituţiei de stat vizând o posibilă neplată de TVA într-o tranzacţie cu platforme petroliere.

Takkar, Vodafone: Serviciile de internet, clienţii business şi M-Pesa rămân priorităţile şi pentru 2015
După opt luni de la preluarea mandatului, Ravinder Takkar spune că priorităţile fixate pentru companie au fost corecte şi că acestea rămân ţintele principale şi pentru 2015. Una dintre schimbările făcute de noul CEO a fost o descentralizare a deciziilor pentru unele procese. În ce priveşte piaţa serviciilor de televiziune, Vodafone nu are de gând să vină cu o strategie copiată de la rivali, ci cu un produs „inovator“.

Al patrulea preşedinte de după Revoluţie face o promisiune grea: Nu vă voi dezamăgi!
Klaus Iohannis a depus ieri jurământul pentru un mandat de cinci ani în timpul căruia România ar trebui să adere la euro.

În culisele managerului de fonduri care a bătut palma cu gigantul AXA pentru divizia de asigurări
Tranzacţia de preluare a AXA Asigurări de către societatea de administrare Certinvest trimite lumina reflectoarelor asupra unui manager de fonduri al cărui parcurs a început în turbulenţii ani ’90, marcaţi de falimente răsunătoare de bănci şi fonduri de investiţii, şi continuă în prezent pe o piaţă unde concurenţa acerbă din partea băncilor stabileşte regulile jocului.

Lovită prin devalorizarea rublei, Rusia ar putea contraataca perturbând piaţa cerealelor şi pe cea de finanţare a SUA
Prăbuşirea preţului petrolului şi devalorizarea dramatică a rublei au adus pe teritoriul Rusiei cele mai „sângeroase” lupte ale războiului financiar mondial. Vladimir Putin va contraataca, cu siguranţă, iar următoarele sale acţiuni vor deschide noi fronturi în acest război. Unii analişti spun că lupta ar putea continua pe piaţa cerealelor, pe cea a obligaţiunilor americane sau pe cea a aurului.

„Dacă aşteptările mari duc la dezamăgiri? Eu vreau să dărâm această îndoială!“
Una dintre frazele-cheie ale discursului lui Klaus Iohannis rostite la preluarea mandatului a fost: „Guvernele nu vor găsi niciodată suficienţi bani pentru educaţie şi sănătate, nu vor avea niciodată curajul unor schimbări de substanţă, chiar al unor regândiri de sistem, dacă nu vor şti încotro merg şi unde vor să ajungă.

Creşterea dolarului, de patru ori cât dobânda de la bancă
Dolarul s-a apreciat cu 12% faţă de leu anul acesta, un câştig de patru ori mai mare decât dobânda de la bancă pentru cine a pariat pe moneda americană

Beckers, şeful Telekom: Primele rezultate după rebranding, încurajatoare
Primele rezultate ale celui mai important rebranding din industria locală de comunicaţii, trecerea Cosmote şi Romtelecom la Telekom în toamna acestui an, sunt „încurajatoare“, dar un bilanţ relevant va fi putea fi realizat doar după şase luni

Morariu, Eximtur: Reformarea aparatului de stat să înceapă cu desfiinţarea unităţilor inutile
Lucia Morariu, proprietara agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, susţine că pentru relansarea economiei este necesară reducerea drastică a aparatului de stat prin desfiinţarea sau comasarea de ministere şi autorităţi.

Adrian Viman, şef peste o afacere de 13 mld. euro la Kaufland Germania
Adrian Viman (43 de ani), cel care conduce discret, de aproape opt ani, operaţiunile Kaufland din România, a fost numit la conducerea reţelei de 700 de magazine din Germania a puternicului grup de retail, urmând să fie înlocuit la nivel local de Marco Hossl, senior vice president de vânzări internaţionale în cadrul Kaufland.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International