Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Peste un milion de hectare afectate de secetă şi îngheţ. Despăgubirile, acordate la finele anului
Peste un milion de hectare de teren sunt afectate de secetă sau de îngheţul din primăvara acestui an, declară ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, potrivit căruia despăgubirile vor fi acordate la sfârşitul acestui an, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Wizz Air lansează zboruri pe ruta Bucureşti-Lamezia Terme la tarife de 99 lei


Investiţi în brand! Este mai puternic decât cei care fac produsul
Acum câţiva ani, la o întâlnire Meet the CEO a Business Magazin, Radu Georgescu, poate cel mai cunoscut antreprenor român din IT, a fost întrebat ce sunt mai importanţi, programatorii sau echipa de sales, vânzătorii. Fără să clipească, el a spus direct vânzătorii. „Dacă nu găsesc în ţară programatori, mă duc în Moldova, mă duc în Ucraina, mă duc în India şi tot găsesc, dar nu la fel de uşor pot să găsesc vânzători buni.“

BNR le dă băncilor valuta înapoi: Banca centrală a redus rezervele minime obligatorii la valută de la 12% la 10%. Dobânda-cheie staţionează la 1,75%
Consiliul de Administraţie al BNR a decis astăzi să reducă rata rezervelor minime obligatorii (RMO) la valută de la 12% la 10% şi a menţinut dobânda-cheie la 1,75% pe an, păstrând şi nivelul ratelor rezervelor minime obligatorii la lei, la 8%.

Cursul BNR. Cursul valutar euro al zilei de vineri, 30 septembrie 2016
Cursul BNR al zilei, Cursul valutar, Cursul de schimb euro si dolar, arhivă curs valutar, evoluţie valute, arhivă curs leu/euro, curs mediu anual, curs mediu lunar, curs mediu leu/euro anual, curs mediu leu/euro lunar, arhivă curs BNR.

Achim Irimescu: O secretară la Comisia Europeană ia 3.000 euro salariu, exact cât un ministru al Agriculturii în România
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu, spune că salariul unui ministru al Agriculturii în România este cât al unei secretare la Comisia Europeană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preţul petrolului a scăzut vineri şi a ajuns la 47,22 dolari barilul
Preţul barilului de petrol a scăzut cu 1,28% vineri, la 47,22 dolari barilul, retrăgându-se după ce a crescut în ultimele 2 zile cu 7% după înţelegerea OPEC pentru plafonarea producţiei, scrie Bloomberg.

Vodafone România intră oficial pe piaţa TV cu aplicaţia 4GTV+ şi anunţă un parteneriat cu Netflix prin care clienţii au acces gratuit 3 luni la conţinutul furnizat de gigantul american
Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, şi singurul jucător de top din industria locală de comunicaţii care nu era prezent pe segmentul de servicii TV, a anunţat lansarea oficială a aplicaţiei 4GTVĂ, prin care atacă această piaţă oferindu-le acces clienţilor la o colecţie de filme şi posturi TV live. Compania a anunţat şi un parteneriat cu gigantul american Netflix, prin care clienţii companiei vor avea acces la colecţia de conţinut a celui mai mare furnizor de servicii de video online la cerere din lume.

Cioloş: Pregătim o schemă de ajutor de stat pentru companiile de dimensiuni medii
Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, la Slatina, că Executivul pregăteşte o schemă de ajutor de stat pentru companiile de dimensiuni medii, care au investiţii între 1 şi 5 milioane de euro, alocarea bugetară fiind de 900 milioane de lei.

Acum la ZF Live: Cum pot fi conectaţi fermierii cu transportatorii de cereale?Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International