Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Prima rectificare bugetară din 2015. Statul se arată a fi din ce în ce mai asistenţial: taie de la investiţii ca să dea la protecţie socială


Românii continuă să-şi înlocuiască electrocasnicele. Vânzările au crescut cu aproape 20% în primul semestru
Bunurile de folosinţă îndelungată achiziţionate masiv de români prin credite cu buletinul în perioada de boom economic dintre 2006 şi 2008 şi-au atins durata medie de utilizare şi încep să fie înlocuite cu altele noi.

Topul fondurilor mutuale cu cea mai mare constanţă în obţinerea de profit
Primul clasat într-un an nu garantează câştigul investitorilor din anii viitori, arată o analiză a ZF pe ultimii cinci ani.

Un nou boom al creditării de retail. Portofoliile de credite imobiliare şi de consum au crescut cu două miliarde de lei luna trecută
Stocul creditelor în lei acordate populaţiei a crescut luna trecută cu circa un miliard de lei pe fiecare din cele două produse principale ale segmentului de retail (consum şi imobiliare), un ritm care nu mai fusese atins din perioada de boom economic din 2007-2008.

Economia românească este tot mai dependentă de cash: numerarul aflat în circulaţie bate încă un record
Cash-ul existent în economie a crescut cu 6 miliarde de lei în ultimul an şi cu 300 de milioane de lei în luna iunie.

Indicatorul de încredere macroeconomică al analiştilor financiari scade pentru prima dată în acest an. Prezentul este privit pozitiv, principala îngrijorare fiind viitorul
Indicatorul de încredere macroeconomică al analiştilor financiari din cadrul CFA România a scăzut în iunie cu 6,4 puncte, la 70,8 puncte, după ce în mai atinsese maximul istoric de 77,1.

Harta producţiei de mobilă. Maramureşul, hub-ul de mobilă al României
Şase dintre cei mai mari producători de mobilă din România - Aramis Invest, Taparo, Plimob, Eurocomfil In­vest, Ita Production şi Transval Mob - au avut anul trecut afaceri cumulate de peste un miliard de lei.

Un executiv român, „repatriat“ din Moscova să preia frâiele Danone
Adrian Pascu, 45 de ani, un executiv cu o experienţă de peste zece ani în cadrul grupului francez Danone, va prelua de la 1 august poziţia de director general al Danone în Europa de Sud-Est, înlocuindu-l pe Dieter Schulz, al cărui mandat de trei ani a ajuns la final.

Austriecii de Uniqa încearcă să „revoluţioneze“ compania locală pentru că s-au săturat de pierderi
Asigurătorul cu acţionariat austriac Uniqa, care a avut pierderi de circa 200 mil. lei în perioada de criză, a demarat un amplu proces de schimbare a proceselor şi a modelului de operare, ale cărui prime rezultate sunt aşteptate chiar de anul acesta.

În relaţia financiară cu UE, România iese în câştig: plus 18 miliarde de euro
Începând din 2007, anul aderării, până la 30 iulie 2015, România a primit de la UE fonduri de 35,5 miliarde de euro şi a contribuit la bugetul Uniunii cu 11,7 mld. euro, rezultând un sold pozitiv de 18,7 mld. euro.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International