Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Harta zborurilor de pe aeroportul Otopeni: Londra, cea mai „cerută“ destinaţie, dar Clujul şi Iaşiul vin puternic din urmă
Londra, Cluj-Napoca şi Iaşiul sunt principalele destinaţii ale avioanelor care decolează de pe aeroportul internaţional Henri Coandă din Capitală, terminal care a fost tranzitat anul trecut de 9,3 milioane de oameni.

Lanţul de cantine Q’s Inn hrăneşte zilnic 3.000 de corporatişti din nordul Bucureştiului. „Mai deschidem două cantine în 2016, tot în Pipera“
Lanţul de cantine Q’s Inn, fondat în 2007, are în prezent circa 3.000 de clienţi în fiecare zi în cele patru unităţi din Capitală, amplasate în zona de nord a Bucureştiului, care concentrează cel mai mare număr de „corporatişti pe metru pătrat“. Două dintre cantine sunt cu regim închis, una fiind dedicată angajaţilor Raiffeisen, iar alta celor de la Vodafone. Celelalte două sunt cu regim deschis.

Banca Transilvania, profit de 228 mil. lei în T1, plus 50%, iar veniturile operaţionale, plus 10%. Omer Tetik, CEO-ul băncii: „Dorim să creştem veniturile prin volume mai mari, fără a creşte costurile pentru clienţi.“
Banca Transilvania, a treia ban­că locală după activele deţiunute, a reuşit în primul trimestru să majoreze veniturile operaţionale cu peste 10% şi a raportat un profit net de 228,5 mil. lei, în creştere cu 50,8% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cei mai mari manageri de fonduri mutuale controlează 95% din piaţă
Piaţa locală a fondurilor mutuale, un business ce reuneşte active de peste 22,8 miliarde de lei, este puternic concentrată la vârf şi dominată de marile grupuri bancare.

Şeful din România al retailerului de modă turc Koton: „Vrem 25 de magazine şi afaceri de 50 milioane de euro până în 2018“
Brandul turc de modă Koton, prezent pe piaţa locală din anii de boom, vrea să ajungă la finalul lui 2018 la un total de 25 de magazine şi la afaceri de 50 mil. euro, cifră ce l-ar poziţiona în topul celor mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, evaluată la 2 mld. euro anual. În prezent, sub brandul Koton sunt deschise 13 unităţi, iar pentru acest an sunt planificate încă trei deschideri.

Şeful Orange pe Europa: Pariul nostru - să ajungem în 5 ani în România de la 0 la 20% din piaţa de comunicaţii fixe
Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, are în plan să îşi pună în joc întreaga forţă pentru a câştiga teren pe segmentul pachetelor de servicii fix-mobil pe care ur­mea­ză să intre „în câteva săptămâni“ cu obiectivul de a ajun­ge, în cinci ani de zile, la o cotă de piaţă de aproximativ 20%.

Eugen Cîrligea din Brăila face 462 milioane lei din distribuţia de carburanţi
Compania de distribuţie şi transport de carburanţi Comision Trade, deţinută de Eugen Cîrligea din judeţul Brăila, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 462 de milioane de lei, în scădere cu 18% faţă de anul precedent, pe fondul declinului preţului carburanţilor, arată calculele ZF pe baza datelor de la mfinante.ro.

Mihai Anghel, cel mai mare exportator român din agrobusiness: „Suntem singura firmă cu capital românesc care face export de cereale, restul au fost distruse“
Compania de agrobusiness Ce­real­com Dolj, controlată de omul de afa­ceri Mihai Anghel, a trimis anul tre­cut produse agricole de peste 200 mil. dolari pe pieţele externe.

SIF Oltenia a reevaluat BCR în creştere cu 15%
SIF Oltenia (SIF5), singura SIF rămasă în acţionariatul celei mai mari bănci din România, şi-a evaluat la 395 milioane de lei (90 mil. euro) participaţia de 6,29% din capitalul BCR în activul său net, în creştere cu 15% faţă de valoarea aceluiaşi pachet de acţiuni la finalul anului 2014.

O piaţă care creşte, creşte, creşte
Consumul a redevenit anul trecut vioara întâi a economiei, cu un avans de circa 9% faţă de 2014, creştere ce a amintit de vremurile de demult, de perioada de boom.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International