Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Facebook a lansat o aplicaţie care le permite utilizatorilor să comunice sub anonimat
Reţeaua de socializare Facebook a lansat o aplicaţie de mesagerie instant, denumită "Rooms", care le permite utilizatorilor să comunice fără a-şi folosi numele lor reale, potrivit time.com.

Comisia Europeană va restitui României 31,4 mil.euro în contul contribuţiei la bugetul UE
Uniunea Europeană va returna României o sumă de 31,4 milioane de euro în contul contribuţiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustărilor efectuate în urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern brut al statelor membre.

Noul pariu al retailerilor internaţionali: produse „made in Romania“ şi branduri dedicate de la care aşteaptă încasări de zeci de milioane de euro
Apetitul consumatorilor pentru gustul românesc a devenit pentru retaileri o afacere anuală de câteva zeci de milioane de euro, potrivit estimărilor ZF. În spatele brandurilor precum „Bun, din România“ (Billa) sau „Gusturi româneşti“ (Mega Image) stau însă mici producători locali care spun în continuare că „relaţia cu retailerii nu este uşoară şi se construieşte greu“.

Băsescu: Niciun metru cub de gaz românesc nu va tranzita South Stream. Exporturile se vor face prin Transgaz
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, după Consiliul European, că "niciun gram, niciun metru cub de gaz românesc" nu va tranzita proiectul South Stream, care va trece prin Bulgaria, precizând că exporturile româneşti de gaze se vor face prin Transgaz.

“Pereţii mulaţi ai pasajului din Piaţa Presei sunt turnaţi în proporţie de 75%. Proiectul va fi finalizat în primăvară”. Galerie FOTO
Pasajul subteran care va lega şoseaua Bucureşti – Ploieşti de bulevardele Kiseleff şi Mărăşti, trecând pe sub Piaţa Presei Libere, ar urma să fie finalizat în primăvara anului viitor, ţinând cont că “structura subterană este aproape gata, pereţii mulaţi ai pasajului sunt executaţi în proporţie de 75 la sută”, a declarat astăzi Sorin Oprescu, primarul Capitalei.

DNA a cerut sechestru pe averea lui Nicuşor Constantinescu, avocatul acestuia a recuzat judecătorul
Procurorul DNA a cerut, vineri, la Tribunalul Bucureşti, să fie pus sechestru pe bunurile lui Nicuşor Constantinescu, în dosarul în care este acuzat că nu s-a supus controlului Curţii de Conturi, solicitarea nemaifiind soluţionată întrucât avocatul acestuia a recuzat judecătorul.

Băsescu: Ucraina trebuie să găsească resurse pentru a supravieţui pe cont propriu, nu poate cere mereu bani
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, că este un susţinător al sprijinirii Ucrainei, dar a precizat că Kievul nu poate cere bani în fiecare zi, ci trebuie să găsească resurse interne pentru a-şi achita datoriile la gaze.

Simona Halep pierde meciul cu Ivanovici dar se califică cu Serena Williams în semifinale


Bloomberg: 25 de bănci nu au trecut testele de stres ale BCE
Un număr de 25 de bănci nu au trecut testele de stres efectuate de Banca Centrală Europeană (BCE), potrivit unui proiect de comunicat al instituţiei referitor la rezultatele finale ale evaluărilor care vor fi anunţate duminică, obţinut de Bloomberg.

Destinaţii relaxante pentru vacanţa de iarnăRecomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International