Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Traderii de la Marea Neagră au pus petrolul „la păstrare“
Ieftinirea rapidă a petrolului pe pieţele interna­ţionale i-a făcut nervoşi pe traderi, care au început să pompeze „aurul negru“ în rezervoare, în ideea de a-l vinde odată ce preţurile îşi mai revin, spun reprezentanţii Oil Terminal (simbol bursier OIL), companie de stat care operează unul dintre cele mai mari terminale de ţiţei de la Marea Neagră.

Euro a scăzut la minimul ultimilor 11 ani faţă de dolar, iar până la paritate nu sunt decât doi paşi
Euro a coborât săptămâna trecută la cel mai scăzut nivel din ultimii 11 ani faţă de dolar, după ce Banca Centrală Europeană (BCE) a anunţat începerea unui program de 1.080 miliarde de euro pentru achiziţii de obligaţiuni şi înainte de alegerile din Grecia.

Românii au adăpostit 140 mil. lei în fonduri închise de investiţii anul trecut pentru randamente de până la 6,5%
Fondurile închise de investiţii au atras intrări nete de aproape 140 milioane de lei anul trecut de la investitorii cu disponibilităţi financiare mari şi apetit ridicat pentru risc.

„Învăţămintele” lui 2014 în materie de HR: Cum se va vedea reducerea CAS pe piaţa muncii şi în ce industrii sunt aşteptate creşteri salariale anul acesta
Vineri, 30 ianuarie, ZF Corporate deschide seria întâlnirilor HR Insider din 2015 cu un subiect mereu în actualitate: salariile şi potenţialul de creştere al acestora. Tema primei ediţii a HR Insider de anul acesta va fi „Care sunt departamentele, industriile şi oraşele cu cele mai bune perspective de creştere salarială în 2015?“.

Până acum cei care au luat credite în franci elveţieni au plătit mai puţin decât cei cu împrumuturi în euro sau lei
ZF a realizat o analiză simplă, jurnalistică, privind evoluţia în timp a unui credit ipotecar luat în 2007 în franci elveţieni, euro sau lei. Paradoxal, până la zi, cei cu franci elveţieni au plătit mai puţin. De acum încolo, la un curs de peste 4 lei plătesc mai mult.

„Perlele“ RASDAQ se feresc de cota bursei: Mutarea pe piaţa reglementată nu e „oportună în momentul de faţă“
Câteva dintre cele mai „dorite“ companii de pe RASDAQ au întors spatele pieţei principale şi au decis să aştepte pe piaţa alternativă până la ivirea unui moment mai propice listării.

Primele listări pe AeRO: un fond de investiţii, o firmă din curierat şi două din IT
Firmele de consultanţă INC Investments Consulting din Polonia şi FSA Advisory, condusă de italianul Federico Sal­moiraghi, vor aduce primele companii pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO operat de bursa de la Bucureşti (BVB).

Producătorii de ceasuri de lux îşi reglează mecanismele după tsunamiul francului elveţian. Un party de 30 mil. euro a fost stricat în doar câteva minute
Cum strici un „party“ de 30 de milioane de euro în care sunt expuse piese cu mii de diamante, unele cu preţuri de 5 milioane de euro, şi ceasuri a căror precizie ar putea stârni indivia unui neurochirurg? Simplu. Întăreşti francul peste noapte.

De la coadă la sucursală acum 8 ani, la grevă în Piaţa Constituţiei. Francul îi scoate pe oameni în stradă în speranţa că cineva le va converti creditul la cursul istoric
Circa 3.000 de persoane cu credite în franci elveţieni s-au adunat în Piaţa Con­sti­tuţiei duminică la ora 12, solicitând autorită­ţilor să intervină de ur­gen­ţă în criza ge­ne­­rată de apre­cierea fran­cu­lui, astfel încât băncile să convertească în lei cre­ditele în valută, la cursul istoric plus maxi­mum 20%.

ZF Live: Românii care au lansat platforma getFittter în Statele Unite speră la un exit în cel mult şase ani
Compania getFittter, înfiinţată de trei români în SUA şi care a dezvoltat o platformă care le oferă angajaţilor din companii acces la programe personalizate de fitness şi nutriţie, testează produsul în prezent cu câteva sute de oameni din trei companii americane şi are în plan lansarea unei versiuni comerciale în această toamnă.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International