Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Balcerowicz: Uitaţi de euro, de FMI sau de TVA. Singura soluţie de creştere sunt antreprenorii
Leszek Balcerowicz, 68 de ani, arhitectul terapiei de şoc din Polonia anilor ’90, spune că singura soluţie de dezvoltare pentru România este impulsionarea antreprenoriatului, mai ales a întreprinderilor mici, care să creeze locuri de muncă.

Veniturile E.ON Energie sunt estimate să se întoarcă la nivelul din 2013, iar profitul să scadă cu 16%
Furnizorul integrat de electricitate şi gaze naturale E.ON Energie Ro­mânia, controlat de germanii de la E.ON, are aşteptări pe­si­miste de la 2015, bu­ge­tându-şi venituri ope­ra­ţio­nale mai mici cu 9%, la 4,8 mld. lei (puţin peste 1 mld. euro), nivel similar cu cel de acum doi ani.

Avon: Bătălia nu se mai dă doar pe preţ, iar acesta este un semn de sănătate al pieţei şi al economiei în ansamblu
Cifra de afaceri a Avon a crescut cu 5% în 2014, în timp ce piaţa a avansat cu 3-4%, iar trendul ascendent se păstrează.

ZF Live. CEO al Zitec: Dacă nu poţi da salarii mari, poţi fideliza angajaţii oferindu-le acţiuni
Start-up-urile, firmele de IT mici, care nu le pot oferi angajaţilor salarii comparabile cu cele din multina­ţionale, îşi pot fideliza echipa şi păstra oamenii de valoare oferindu-le pachete de acţiuni, a spus la ZF Live Alexandru Lăpuşan, CEO şi fondator al Zitec.

Exportul de cherestea s-a dublat în ultimii şase ani. Austriecii şi turcii trimit peste graniţele României lemn neprelucrat de 900 de milioane de euro
Un scandal politic abia ţinut în frâu scoate la iveală o realitate cunoscută de insideri, bănuită de mulţi dintre cei care văd cum păduri cunoscute odată au dispărut una câte una şi şocantă prin dimensiunea a ceea ce este, în opinia activiştilor de mediu, un dezastru: România, care are o suprafaţă împădurită sub media europeană, îşi trimite la export jumătate din lemnul exploatat legal, pentru că de cel exploatat ilegal nu vorbeşte nimeni pe date şi cifre.

Isărescu către bancheri: „Evitaţi împovărarea excesivă a debitorilor cu costurile erorilor din trecut şi finanţaţi economia reală“
Guvernatorul BNR Mu­gur Isărescu anticipează o creştere moderată a creditării în perioada următoare şi recomandă bancherilor să direcţioneze împrumuturile spre economia reală, spre investiţii productive, şi să evite împovărarea excesivă a debitorilor de calitate cu costurile erorilor din trecut, calitatea creditelor fiind mai importantă decât calitatea.

Petrom: Analiştii anticipează un raliu de 14% al acţiunilor, dar recomandă investitorilor nervi tari
Stabilizarea cotaţiei petrolului la un nivel de peste 60 dolari/baril va antrena o revenire a preţului titlurilor OMV Petrom (SNP), susţin analiştii financiari, care se aşteaptă ca acţiunile producătorului de ţiţei şi gaze să-şi revină cu 14% până la sfârşitul anului, după o evoluţie negativă în 2015.

Antreprenori locali: Altex începe să vândă electrocasnicele germane de lux Miele
Producătorul german de aparatură electrocasnică de lux Miele, care deţine pe piaţa locală atât operaţiuni de producţie cât şi de distribuţie şi retail, a semnat un parteneriat cu Altex, cel mai important jucător din electro-IT-ul local.

Calendarul de business al săptămânii ZF & BM
Noul program de fonduri europene pentru agricultură, creşterea gradului de industrializare din piaţa laptelui şi a cărnii şi investiţiile în tehnologie sau în terenuri sunt câteva dintre cele mai fierbinţi subiecte aflate pe agenda evenimentului ZF „Agricultura intră în febra banilor europeni”, organizat astăzi. Conferinţa, cu începere de la ora 9:00, are loc în Bucureşti la World Trade Center.

Singura fermă locală listată pe bursă în Germania intră în producţia de legume şi vrea afaceri cu 20% mai mari în 2015
Agrarius, singurul producător agricol local listat pe bursa de la Frankfurt, intră în acest an în producţia de legume, făcând astfel primul pas în afara pieţei cerealelor şi a seminţelor oleaginoase. Compania şi-a bugetat afaceri de 4,1 milioane de euro în acest an, cu 20% mai mari decât în 2014 şi face paşi pentru investiţia într-un siloz, cu finanţare din fonduri europene. Germanii estimau anterior că vor încheia anul 2015 cu afaceri de 4,5 milioane euro, cu 10% peste cea mai recentă prognoză


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International