Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Kastamonu merge spre afaceri de 145 mil. euro şi analizează o investiţie de 90 de milioane de euro
Kastamonu, companie din domeniul prelucrării lemnului, parte a grupului cu acelaşi nume din Turcia, estimează că anul acesta exporturile vor trece pragul de 100 mil. euro, cu 17% mai mult comparativ cu 2014, livrările pe alte pieţe având o pondere de 70% în cifra de afaceri.

Început cu stângul: vedetele bursei au pierdut 400 milioane de euro din valoarea de piaţă în primele trei luni din 2015
Petrom a tras în jos rezultatul „grupei“, cu o depreciere de 2,5 miliarde de lei în primul trimestru.

Încasările din TVA s-au majorat cu 20% în primele două luni ale anului
Creşterea cu 20% a încasărilor din TVA este cea mai mare de după 2008. Întrebarea este dacă tendinţa se va păstra tot anul.

IMM-urile spun că dobânzile mari şi birocraţia sunt principalele probleme în calea finanţării
Aproape un sfert din IMM-urile din România, care reprezintă 99,6% din companiile active pe plan local, spun că dobânzile mari sunt principala barieră în obţinerea finanţării, în timp ce media UE este în jur de 18%, arată calculele ZF pe baza unui raport al Comisiei Europene privind IMM-urile citat de Consiliul Fiscal.

Şeful Bancpost: Am terminat restructurarea. Acum dăm credite
Bancpost, subsidiara locală a grupului elen Eurobank, a finalizat procesul de restructurare în urma căruia a închis anul trecut un sfert din reţeaua de sucursale şi agenţii, iar pentru acest an se aşteaptă la o creştere de o cifră a creditării, afirmă George Geor­gakopoulos, CEO al Bancpost.

Careul de aşi care a adunat active imobiliare de 3,3 miliarde de euro
NEPI, Immofinanz, AFI Europe şi Globalworth, grupuri imobiliare care au în derulare investiţii de peste 880 de milioane de euro în noi proiecte de birouri şi centre comerciale, au ajuns la active de 3,3 miliarde de euro pe piaţa locală, potrivit unei analize a ZF pe baza celor mai recente rapoarte ale companiilor.

Alexandru Reff: Se pregătesc achiziţii de sute de milioane de euro în agrobusinessul local
Agricultura locală este pe radarul de interes al marilor investitori instituţionali din agricultură, aturile fiind ieşirea la Marea Neagră şi excedentul de export de pe piaţa cerealelor şi semin­ţelor oleaginoase.

Lukoil mai pune la bătaie 200 mil. $ în căutarea gazului din Marea Neagră
Lukoil Overseas, divizia internaţională de explorare şi producţie a grupului petrolier rusesc Lukoil, spune că planifică pentru anul acesta forarea a două sonde noi în adâncurile Mării Negre, în perimetrul offshore Trident, unul dintre cele două blocuri pe care grupul le are în concesiune.

Transportatorul Tabita Tour din Bistriţa a ajuns la 60 mil. lei, plus 5%
Compania de transport Tabita Tour, parte a grupului Fila­delfia, din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de aproximativ 60 mil. lei (13,5 mil. euro), în creştere cu 5% faţă de anul anterior.

Şeful Policolor: Efervescenţa din sectorul rezidenţial se va reflecta în cererea de vopsele la vară, dar şi anul viitor
Marius Văcăroiu, directorul general al Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de lacuri şi vopsele, spune că avansul sectorului rezidenţial, care a început să se simtă încă de anul trecut, va fi vizibil pentru sectorul în care compania pe care o conduce activează abia din vara acestui an.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International