Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


CEZ România: În Dolj, 30% din energia care intră în reţea nu o mai găsim facturată, mai ales din cauza furturilor. Craiova este unul dintre punctele fierbinţi
Martin Zmelik, noul director general al CEZ România, spune că grupul de utilităţi îşi menţine poziţia pe piaţa locală, pe care o o consideră că având potenţial, dar precizează că cel puţin pentru moment dezvoltările majore s-au oprit.

Preţul curăţării bilanţului de neperformante: BCR a marcat o pierdere de 62 de milioane de euro în S1
Banca-mamă Erste Group a avut pierderi de aproape un miliard de euro, dar estimează că în 2015 revine pe profit.

Dragoş Dinu este la un pas de a prelua conducerea afacerilor Ţiriac Holdings, ce grupează peste 40 de companii
Dragoş Dinu, 47 de ani, este la un pas de a prelua funcţia de CEO al Ţiriac Holdings, ce grupează peste 40 de companii din industrii precum auto, imobiliară, aviatică, retail, energie şi servicii financiare cu afaceri de peste 500 de milioane de euro, după ce Leo­nard Leca a părăsit compania la 31 iulie, potrivit unor surse apropiate discu­ţiilor.

Danezii de la FirstFarms au construit un imperiu lângă Făurei, unde agricultura este în epoca plugului tras de cal
În satul Surdila Greci de lângă comuna brăileană Făurei mulţi dintre localnici au 1-2 hectare de teren şi încă fac agricultură cu plugul tras de cal sau vând mormane de pepeni pe marginea drumului.

Guvernul a „uitat“ să includă reducerea CAS în rectificare
Impactul reducerii CAS cu 5 puncte procentuale nu se regăseşte în proiectul primei rectificării bugetare din acest an, iar o eventuală aplicare a acestei măsuri de la 1 octombrie va presupune o reducere semnificativă a cheltuielilor bugetare pentru încadrarea în ţinta de deficit, apreciază Consiliul Fiscal.

Romaqua, producătorul Borsec, devine cel mai mare angajator din industria băuturilor
Romaqua Group, producătorul brandului de apă minerală Borsec, a devenit anul trecut cel mai mare angajator din industria băuturilor din Ro­mânia, atât non-alcoolice, cât şi alcoolice, peste giganţii internaţionali precum Coca-Cola HBC sau Hei­ne­ken, arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului şi Mi­nis­terul de Finanţe.

Davino face o cramă de 1,7 mil. euro în Dealu Mare, Prahova
Producătorul de vin Davino, controlat de antreprenorul Dan Balaban, investeşte 1,7 mil. euro într-o nouă cramă în Dealu Mare (judeţul Prahova), unde va muta producţia de vin roşu.

Consiliul Fiscal cere Finanţelor să explice cauzele nerealizării veniturilor şi să vină cu soluţii de îmbunătăţire
Rectificarea bugetară confirmă diminuarea veniturilor, dacă se exclude impactul unor ajustări contabile, iar Consiliul Fiscal recomandă Ministerului Finanţelor să explice motivele care au determinat nerealizarea programului de venituri în S1 şi să vină cu „propuneri de remediere a deficienţelor“ constatate.

Constanţa, judeţul de la Marea Neagră care a devenit poarta spre noua sondă de „aur negru“ şi gaze a României
Ziarul Financiar continuă proiectul editorial „Economia judeţelor la raport“, prin care aduce în prim-plan starea economiei la nivel judeţean. Astăzi vom prezenta în detaliu principalii indicatori economici şi sociali ai judeţului Constanţa, cu o populaţie de circa 684.000 de locuitori şi cu un PIB per capita de 7.899 de euro, cu 16% peste media înregistrată la nivel naţional.

Trenul leagă în 16 ore Capitala de Satu Mare, o rută de 750 de kilometri. În acest timp un pasager poate ajunge în Indonezia cu avionul
Capitala şi Satu Mare sunt despărţite de 16 ore pe calea ferată, în condiţiile în care viteza medie cu care circulă trenurile pe această rută este, din cauza lipsei de investiţii în modernizarea liniilor, de 47 de kilometri la oră, potrivit calculelor ZF.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: