Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Update: Surse au confirmat pentru WSJ tranzacţia momentului: AT&T preia Time Warner pentru 80 de mld. de dolari


eMAG şi Media Galaxy şi-au anunţat planurile pentru Black Friday 2016. Pregătirea campaniei a început acum şase luni
eMAG, cel mai mare retailer online local electro-IT, va organiza ediţia din acest a Black Friday pe 18 noiembrie, iar Media Galaxy - lanţul de magazine administrat de Altex, cel mai mare jucător de piaţa locală de profil - va organiza evenimentul de shopping în perioada 20 octombrie - 23 noiembrie, conform datelor anunţate de cele două companii.

Ce loc de muncă puteţi avea dacă vreţi să fiţi plătiţi bine şi să nu fiţi stresaţi
Occupational Information Network (O*NET) a monitorizat datele privind salariile a sute de job-uri, consultând site-ul Bureau of Labor Statistics pentru a descoperi care sunt job-urile bine plătite ale căror grad de stres este redus.

Marian Munteanu îi ameninţă cu instanţa pe toţi cei care au afirmat că a colaborat cu Securitatea
Fostul lider al studenţilor Marian Munteanu a anunţat sâmbătă că îi va da în judecată ''şi în civil şi în penal'' pe toţi cei care au afirmat că a colaborat cu Securitatea, cu accent pe politicieni.

Cum arată topul celor mai mari companii anteprenoriale româneşti din judeţele Galaţi şi Brăila în 2015
Cele mai mari zece companii cu acţionariat majoritar românesc din Galaţi au avut anul trecut împreună afaceri de 4,7 mld. lei, adică 23% din businessul judeţului. În Brăila, cei mai mari zece antreprenori români au avut un rulaj de 1,4 mld. lei, adică aproape 20% din cifra de afaceri de la nivelul judeţului.

Pentru copiii industriei din Silicon Valley, călătoria în Europa se transformă în coşmar. În timp ce francezii au pus sub lupă practicile fiscale ale Google, Comisia Europeană cercetează taxele Amazon.com


Incidentele de la marşul unioniştilor, prilej de campanie şi acuzaţii între partide, Guvern şi Primărie
Incidentele de la marşul unioniştilor de sâmbătă au dat prilejul partidelor de acuzaţii reciproce sau la adresa Guvernului, în funcţie de agenda electorală a fiecărei formaţiuni.

Elizabeta Samara şi Dana Dodean au cucerit medalia de bronz în proba de dublu la Campionatul European de tenis de masă
Elizabeta Samara şi Dana Dodean s-au oprit, sâmbătă, în semifinalele probei de dublu a Campionatului European de tenis de masă de la Budapesta, după eşecul în 7 seturi în faţa germancelor Shan Xiaona şi Petrisa Solja, dar au cucerit medalia de bronz.

România este pe primul loc în topul ţărilor europene cu cea mai scăzută rată a obezităţii. De partea cealaltă, cei mai obezi europeni sunt maltezii
Românii se află în „cea ma bună formă”, un procent de doar 9,4% dintre adulţi fiind obezi, urmaţi de italieni (10,7%), olandezi (13,3%), belgieni şi suedezi (14%), potrivit unui studiu Eurostat citat de Euronews.

Intervenţie a poliţiei în Londra, după ce un bărbat s-a baricadat având “obiecte periculoase”
Poliţia desfăşoară o intervenţie în cartierul londonez Northolt, după ce un bărbat s-a baricadat într-o locuinţă având în posesie mai multe “obiecte periculoase”, realtează The Independent online.


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International