Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Clasamentul companiilor de leasing în 2014: creşte competiţia pentru intrarea pe podium
UniCredit Leasing şi-a păstrat anul trecut poziţia de lider al pieţei, cu o cotă de piaţă confortabilă de peste 18%, în timp ce elveţienii de la Impuls Leasing au reuşit să se îndepărteze uşor de pluton şi şi-au consolidat poziţia de al doilea mare jucător din industria de leasing. Competiţia pentru locul al treilea este foarte strânsă, Porsche Leasing, Raiffeisen Leasing şi BRD Sogelease având cote de piaţă de circa 7,5%, potrivit unor surse din piaţă.

Kievul şi Moscova au ajuns la un acord pentru continuarea livrărilor de gaze până la sfârşitul lunii
Bruxellesul a reuşit să obţină luni un acord între Kiev şi Moscova privind continuarea livrărilor de gaze naturale către Ucraina până la sfârşitul lui martie, securizând astfel tranzitul gazelor cumpărate de europeni, a anunţat Comisia Europeană (CE), relatează site-ul ziarul financiar LesEchos.fr.

"Linia directă" între Vladimir Putin şi cetăţenii ruşi ar putea avea loc la 16 aprilie
Tradiţionala "linie directă" între Vladimir Putin şi cetăţenii ruşi ar putea avea loc la 16 aprilie, a anunţat marţi publicaţia rusă Kommersant, în ediţia electronică.

Barack Obama: Asasinarea lui Boris Nemţov reprezintă o dovadă a deteriorării libertăţilor în Rusia
Preşedintele american Barack Obama a apreciat marţi că problemele Rusiei legate de libertatea presei, libertatea de întrunire, libertatea de informare şi respectarea drepturilor cetăţeneşti s-au înrăutăţit în ultimii ani, relatează RIA Novosti.

Statele Unite îşi schimbă ambasadorul în Cipru pe fondul unui scandal diplomatic
Ambasada Statelor Unite în Cipru a anunţat luni că actualul ambasador american la Nicosia, John Koenig, aflat în centrul unui scandal diplomatic, îşi va părăsi postul după trei ani de mandat, relatează RIA Novosti.

Demisiile de la vârful ANRP au închis poarta de intrare în fondul imobiliar naţional de 11 miliarde de euro
Demisia şefilor ANRP, prezentată ieri pre­mierului alături de un memoriu în care sunt argumentate motivele retragerii, a aruncat instituţia într-un nou blocaj.

Cele 2.000 de benzinării din România şi magazinele din incinta lor au vânzări de 41 miliarde de lei, peste reţelele străine din comerţul alimentar
Anul trecut, prin cele aproape 2.000 de benzinării din România, inclusiv prin magazinele din incinta lor, s-au realizat vânzări de 40,9 miliarde de lei (9,3 mld. euro), în creştere cu circa 4% faţă de 2013. În timp ce volumele au continuat să scadă uşor, creşterile de preţ au echilibrat balanţa.

Dell: Nu am anticipat ce putere are campania Black Friday în România
Producătorul american de calculatoare Dell are în plan să ajungă anul acesta la o cotă de 10% pe piaţa locală de computere dedicată consuma­to­rilor, după ce în 2014 compania nu a reuşit să-şi atingă ţinta din cauza aprecierii dolarului american, dar şi pentru că nu a participat în cadrul evenimentelor de shopping precum Black Friday, .

Companiile energetice trebuie să-şi diversifice businessul, dar nu prin proiectele „strategice“ susţinute doar de stat
Companiile din energie nu au mai aşteptat o nouă strategie energetică pentru a-şi decide direcţiile de dezvoltare, iar unele şi-au întins deja antenele în vederea extinderii în ţară sau în regiune.

Băncile îşi presează clienţii persoane fizice cu marje de dobânzi mai mari. Companiile se împrumută doar puţin mai ieftin
Matei Păun managing partner al BAC Investment: Mă aştept ca presiunea să continue asupra randamentelor, din toate clasele invesţionale, inclusiv depozitele. Băncile nu sunt într-o poziţie foarte confortabilă, au avut pierderi mari în trecut, unele mai au de provizionat.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International