Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziarul Financiar online

 

Ziarul "Ziarul Financiar"

Website: http://www.zf.ro

Ziar inscris in categoria Nationale in judetul Bucuresti

Descriere:
Ziarul Financiar - cele mai importante stiri din business

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziarul Financiar de azi - Ziarul Ziarul Financiar online


Numărul autorizaţiilor de construire pentru clădiri rezidenţiale a crescut cu 3,9% la 10 luni
În primele zece luni au fost eliberate 33.547 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 3,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cele mai mari creşteri înregistrându-se în regiunea Sud-Est, Nord-Est şi Sud-Muntenia, potrivit datelor INS.

Cod galben de ploi şi ninsori în aproape toată ţara, vineri şi sâmbătă
Bucureştiul şi 35 de judeţe vor fi, de vineri seară până sâmbătă la prânz, sub avertizare cod galben, fiind anunţate ploi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, precipitaţii mixt în vestul şi nordul Moldovei, Transilvania, Banat şi ninsori în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali.

Când trebuie să te gândeşti la pensie şi cât să pui deoparte ca să ai bani la bătrâneţe?
Randamentele obţinute din sumele economisite sau investite pentru pensie joacă şi ele un rol important, găsirea unor oportunităţi de câştig pe termen lung mai mari decât dobânzile la bancă putând reduce substanţial suma necesară care trebuie economisită.

Chinezii de la TP-Link: Românii sunt gata să plătească mai mult pe viteze mai mari la net
România, ţară care are una dintre cele mai mari viteze medii de acces la internet fix din lume, este pe primul loc în regiune în ceea ce priveşte adopţia noilor tehnologii în materie de reţelistică, utilizatorii cumpărând în principal routere wireless care permit un transfer al datelor cu viteze de peste 300 Mbs, dar chiar şi de 1 GBs.

Planurile Băncii Internaţionale de Investiţii: expunere de 150 mil. euro în România, contract cu Comănescu şi acţiuni la Romcab
Banca Internaţională de Investiţii (BII), instituţie financiară supranaţională cu sediul la Moscova, vrea ca în doi ani să ajungă la o va­loare de 150 mil. euro a împrumu­tu­rilor acordate companiilor din Româ­nia.

Ruşii vor intra mai puternic pe zona de business şi sectorul public. Kaspersky Lab: Vrem să ajungem numărul unu pe piaţa românească în următorii 4 ani
Furnizorul rus de soluţii de securitate IT Kaspersky Lab are în plan să ajungă lider pe piaţa locală de profil în următorii 3-4 ani, în condiţi­ile în care compania şi-a diversificat şi extins portofoliul de produse şi soluţii oferite - atacând şi zone specializate precum centrele de date, dar şi marile companii şi sectorul public.

Cardurile rămân un motor de creştere pentru bănci, de aceea investiţiile trebuie să continue
Cardurile rămân un motor de creştere important pentru sistemul bancar local, deoarece susţin formarea pieţei de retail şi implicit creşterea finanţărilor pe segmentul persoanelor fizice, aceasta a fost una dintre concluziile conferinţei pe tema plăţilor electro­nice organizată ieri de Visa împreună cu ZF.

Până la urmă avem sau n-avem bani şi de salarii mai mari şi de taxe mai mici?
Noul guvern instalat în funcţie este la momentul când trebuie să anunţe dacă datele pe care a fost construit bugetul pe 2016 sunt suficient de solide pentru a continua relaxarea fiscală şi să ofere mediului de business argumente pentru a relansa investiţiile.

Iohannis a intrat în galeria preşedinţilor Ro­mâniei care vorbesc despre educaţie şi despre sănătate fără să spună nimic
„Patron“ peste un guvern care va continua politica unui PIB pentru educaţie de 3%, faţă de 6% din PIB cât prevede legea, preşedintele Klaus Iohannis a transmis ieri în cadrul unui eveniment la Cotroceni că şcolile trebuie să „inspire“ curăţenie, siguranţă şi igienă.

Ce riscuri aduce în bilanţul băncilor legea privind „darea în plată“. Legea dării în plată priveşte credite de locuinţă de 8 mld. euro date în boom-ul imobiliar
Preţul locuinţelor s-a întors în medie azi la anul 2006, ştergând creşterile de 50%-100% din 2007 şi 2008. În cei doi ani „de foc“ s-au dat peste 100.000 de credite imobiliare în valoare de 8 mld. euro.


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International