Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Dan Diaconu, viceprimarul liberal al Timișoarei, declarat incompatibil de ANI

foto-Dan-DiaconuViceprimarul Timișoarei, liberalul Dan Diaconu, a fost declarat de Agenția Națională de Integritate în stare de incompatibilitate.

Citește mai departe...

Taximetria în Timișoara, o rușine ”europeană”

taximetre-20507Mersul cu taxi a devenit, în Timișoara, o povară. De la agresivitatea șoferilor de taxi, duritatea expresiei feței, aroganța lor, până la sunetele pe care sărmanul client este nevoit să le suporte!

Citește mai departe...

Apartamentele din Timișoara s-au scumpit cu 5,7% în ultimele 12 luni

timisoara marastO privire de ansamblu asupra evoluției pieței rezidențiale din ultimele 12 luni relevă un fapt interesant: în ciuda unor oscilații lunare firești, valul de ieftiniri declanșat odată de perioada de recesiune se mai simte astăzi doar pe segmentul locuințelor noi, iar capitala este, practic, singurul dintre marile orașe unde se poate vorbi încă de o traiectorie descendentă a prețurilor, conform datelor Imobiliare.ro.

Citește mai departe...

Numărul clădirilor vulnerabile la cutremur este incert în Timişoara

cutremur-77Numărul clădirilor din Timişoara care sunt vulnerabile seismic rămâne necunoscut, iar municipalitatea nu a primit bani de la Guvern pentru consolidări.

Citește mai departe...

Timişoara ia faţa Clujului la exporturile din anul trecut, situându-se pe locul trei naţional

amazon-3Timişoara nu dezminte studiile Revistei Forbes efectuate de prestigioasa publicaţie, care premia capitala Banatului în 2013 pentru 'cel mai dinamic oraş din România' şi pentru 'cel mai propice oraş din provincie pentru afaceri din România'.

Citește mai departe...

Prognoza meteo în Banat și în țară pe următoarele două săptămâni

zapada tm 2Meteorologii estimează, în intervalul 2-15 martie, o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 15-16 grade Celsius. Cu toate acestea, sporadic, sunt așteptate și precipitații mixte, în special ploi, la nivelul întregii țări.

Citește mai departe...

SOS micuţul David – fiul unui fost handbalist al Universităţii Timişoara are nevoie de sprijinul nostru!

SOS-DavidCH Politehnică Timişoara se implică în ajutorarea lui David, un copil de doar 2 ani şi 3 luni, fiul unui fost handbalist al Universităţii Timişoara din anii '90.

Citește mai departe...

Bărbat grav rănit în urma unui accident rutier produs la Fibiș - FOTO

accident fibis 2Un bărbat a ajuns la spital, după ce a produs un grav accident de circulație pe șoseaua care leagă Timișoara de Lipova.

Citește mai departe...

Localităţile din Timiș ar putea rămâne în beznă

pana curentAutorităţile locale, primarii, trebuie să devină conştienţi că vremea lămpaşelor cu petrol pentru iluminat a trecut, dar nici nu se mai pot baza doar pe companiile mari care le distribuie curentul sau căldura până-n poarta casei.

Citește mai departe...

Visul unei nopţi de vară: O lucrarea muzicală comandată de Regele Prusiei, pe scena Filarmonicii Banatul Timişoara

un nou regal la filarmonica DSCF7668Dacă săptămâna trecută Filarmonica „Banatul” a prezentat un medalion Mozart, vineri 6 martie, concertul de pe scena Capitol va fi “încălzit” de imaginea unui alt mare muzician — Felix Medelssohn Bartholdy.

Citește mai departe...

Al doilea arădean a murit din cauza gripei porcine

gripa 00Un bărbat de 38 de ani din Arad, infectat cu virusul AH1N1, a murit duminică seară. Potrivit medicilor, organele vitale ale bărbatului au cedat pe rând din cauza complicaţiilor cauzate de gripă.

Citește mai departe...

Avertizare cod galben de inundaţii pe râuri din Timiș și Caraș

inundatii romaniaHidrologii au emis o avertizare cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin şi Timiş, valabilă de luni seară până marţi după-amiază.

Citește mai departe...

Fumatul în cafenelele şi barurile din Timişoara a scăpat de sub control

fumatul in timisoaraaaFumatul în barurile şi cafenelele din Timişoara a scăpat de sub control, în acest moment.

Citește mai departe...

Echipa filmului „De ce eu?” s-a întâlnit cu timişorenii. Marţi, este Gala, la Filarmonica Banatul

marti Echipa De ce eu-Premiera-Palatul Copiilor-foto Adi   Marineci2 1După ce a avut premiera mondială în Germania, povestea inspirată de destinul tragic al procurorului Cristian Panait a ajuns, la sfârşitul săptămânii, la Timișoara.

Citește mai departe...

“AFERIM!” - avanpremieră de gală la Timișoara

aferim 1“AFERIM!”, cel mai așteptat film românesc al anului, va avea avanpremiera națională la Timișoara în prezența echipei.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International