Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Mitropolitul Banatului NU a murit. ÎPS Nicolae este internat în continuare la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara

mitropoit

Contrar un articole apărute în presa locală şi regională în seara zilei de luni, 15 septembrie, ÎPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, este în viaţă, fiind în continuare internat la Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara. 

Citește mai departe...

Codul portocaliu de inundaţii, prelungit până miercuri, pe râuri din Timiş şi Caraş-Severin

inundatii1

Hidrologii au prelungit până miercuri după-amiază avertizarea cod portocaliu de inundaţii, pe râuri din judeţele Timiş şi Caraş-Severin, dar şi codul galben, pe alte râuri din cele două judeţe şi din Mehedinţi şi Dolj.

Citește mai departe...

Clasamentul International al Universitatilor 2014: Universitatea de Vest din Timisoara - in top 800 mondial

universitatile-romanesti-din-world-university-rankings-2014

Massachusetts Institute of Technology (MIT) este cea mai buna universitate din lume, pentru al treilea an consecutiv, potrivit Clasamentului International al Universitatilor 2014 - QS World University Rankings - care a fost publicat astazi. In acest clasament se afla si patru universitati din Romania.

Citește mai departe...

Deschiderea anului şcolar la Centrul Educativ Buziaş: 82 de elevi înscrişi pentru 2014-2015

centrul educativ buzias

Luni, 15 septembrie, Centrul Educativ Buziaş a marcat în mod festiv deschiderea anului şcolar 2014-2015. Noutatea este că, începând de anul acesta, unitatea de învăţământ din cadrul Centrului Educativ Buziaş are personalitate juridică distinctă, fiind denumită Şcoala Gimnazială Specială Buziaş.

Citește mai departe...

Accesaţi fondurile UE: „Investeşte în tine! Fii antreprenor!”, la Hotel Boavista Timişoara

hotel boavistaMiercuri, 17 septembrie, de la ora 18.00, Clusterul de Energii Sustenabile din România, în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Timişoara, organizează dezbaterea publică „Investeşte în tine! Fii antreprenor!”, la Hotel Boavista din Timișoara.

Citește mai departe...

Fundaţia Rudolf Walther Timişoara, născută din recunoştinţă faţă de un ţăran român, împlineşte 20 de ani

fundatia rudolf wanther

Situaţia dramatică în care se aflau căminele de copii în 1989, precum şi recunoştinţa faţă de un ţăran român care i-a salvat viaţa în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, l-au determinat pe omul de afaceri german Rudolf Walther să pună bazele Fundaţiei “Rudolf Walther” România (Timişoara) şi a Satului de copii ce îi poartă numele.

Citește mai departe...

Deschidere de an şcolar în şantier, la Colegiul C.D. Loga. La etajul doi plouă prin acoperiş

logA 3Colegiul C.D. Loga din Timişoara este în şantier. Din această cauză, la etajul doi al unităţii şcolare mai plouă, din loc în loc, pe coridor, deoarece se lucrează la acoperiş, care a rămas decopertat din loc în loc.

Citește mai departe...

Migratorii!

liaÎnvățam, din cărțile de istorie, despre popoarele migratoare. Era de rău! Toate aceste personaje – mase erau, de fapt, expresia celui mai cumplit atac împotriva unui alt popor, țară, așezare, trib, ce-ar fi fost să fie.

Citește mai departe...

Protestul angajaţilor Tarom continuă marţi. Zborurile ar putea fi întârziate sau anulate

tarom-boeing-737-800-fsx2

Protestul unor piloţi şi însoţitori de bord continuă marţi, compania Tarom anunţând că, din cauza lipsei de personal navigant, este posibil ca unele zboruri pe curse interne şi externe să aibă întârzieri sau chiar să fie anulate.

Citește mai departe...

Aşteptările pozitive ale oamenilor de afaceri români pentru 2014 suferă corecţii

Grafic 1 Cresterea veniturilor companiei in 2014

Dacă la începutul anului, liderii de business din România aveau aşteptări majoritar pozitive în privinţa creşterii afacerilor lor în 2014, dar distribuite mai ales într-o zonă prudentă, în segmentele 1-5% şi 5-10%, cu cât ne apropiem de sfârşitul anului aşteptările suferă corecţii şi încep să se accentueze extremele: fie creşteri mai mari, pentru afacerile care au fructificat oportunităţile din piaţă, fie scăderi.

Citește mai departe...

Peste două treimi dintre români îşi achită cu greu facturile la timp. Numărul a crescut faţă de 2013

plata facturi

Peste două treimi dintre români (70%) îşi achită cu greu la timp facturile, rata deteriorându-se pentru al doilea an consecutiv, astfel că, alături de bulgari, sunt cel mai puţin punctuali plătitori din Europa, în condiţiile în care media est-europeană este de 72%, iar cea europeană de 75%.

Citește mai departe...

Klaus Iohannis, audiat la DNA în urma reclamaţiei sale privind OUG referitoare la migraţia aleşilor locali

klaus-iohannis

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a venit, marţi, la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care a fost începută urmărirea penală in rem, în urma plângerii sale, formulată pe numele vicepremierului Liviu Dragnea, pentru iniţierea OUG 55/2014 privind migraţia aleşilor locali.

Citește mai departe...

COD PORTOCALIU de inundaţii în Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi. O persoană a murit după ce a fost surprinsă în maşină de o alunecare de teren

inundatii1

UPDATE 16:00 - CFR Călători: Patru trenuri cu rute în sud-vestul ţării nu circulă luni, din cauza inundaţiilor

UPDATE 15:53 - Două sute de angajaţi MAI, mobilizaţi pentru salvarea persoanelor afectate de inundaţii

UPDATE 15:37 - Mehedinţi: Două persoane date dispărute în urma viiturilor. 900 de gospodării inundate

Mai multe râuri din Timiş, Caraş-Severin şi Mehedinţi sunt sub cod portocaliu de inundaţii, în timp ce altele din Arad, Timiş, Mehedinţi şi Dolj sunt sub cod galben, până marţi, la ora 14.00, potrivit unei avertizări a Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

Citește mai departe...

Ziua Cooperării Europene va fi sărbătorită la Reșița

ziua cooperari europene

La mijlocul lunii septembrie, cetățenii Europei, alături de vecinii de la granițe, sărbătoresc din nou Ziua Cooperării Europene. Evenimentul organizat sub motto-ul „La granițe, ne dezvoltăm împreună”, urmează să fie organizat pentru a treia oară, fiind o recunoaștere bunei colaborări între regiunile și țările Uniunii Europene și statele vecine.

Citește mai departe...

Prima prelevare de organe la Reșița

spital judetean resitaDin echipa de transplant a făcut parte dr. Radu Zamfir, supraviețuitor al accidentului aviatic din Apuseni

În noaptea de 13 spre 14 septembrie 2014, la Spitalul Județean de Urgență Reșița a fost inaugurată o activitate medicală inedită pentru Caraș-Severin, pe ”Programul Național de Pelevare de Organe, Țesuturi și Celule de Origine Umană”.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: