Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Nicolae Robu: PSD să ceară socoteală CJT, care a pierdut toate proiectele europene, nu muncitorilor care au pietruit în genunchi Piaţa Unirii

robu uniriiPrimarul Nicolae Robu le-a sugerat vineri social-democraţilor timişeni să ceară socoteală Consiliului Judeţean (CJ) care a avut doar trei proiecte cu finanţare europeană şi le-a ratat pe toate, în timp ce el a reuşit să promoveze toate cele 39 de proiecte , având până acum o absorbţie de peste 80%.

Citește mai departe...

Echipamente pentru secţia de Oncologie a Spitalului de Copii Timişoara, cu bani de la Ministerul Sănătăţii

spital copii

Un proiect al Ministerului Sănătăţii va aduce noi dotări şi reabilitări la secţia de oncologie a Spitalului de Copii Timişoara.

Citește mai departe...

Debut în forţă al primei seri de Jazz™! Programul festivalului

Duma 17

Jazz™ 2015 a început în forță. Publicul timișorean, prezent în număr mare în Piața Victoriei, a fost nerăbdător să asculte muzica artiștilor preferați de jazz, 6.000 de oameni fiind prezenți la seara de debut a festivalului.

Citește mai departe...

Accident de motocicletă lângă Lugoj

IMG 6677Un motociclist din Petrosani a ajuns la spital vineri seara după ce a căzut cu motocicleta.

Citește mai departe...

UPDATE: Coloana oficială a ministrului Nica, implicată într-un accident în Hunedoara. Secretarul de stat Roxana Mânzatu transportată în stare gravă la spital

foto-accident-puiConform unor informaţii, neconfirmate oficial, unul dintre autoturismele care fac parte din coloana oficială a ministrului Fondurilor Europene, Marius Nica, ar fi fost implicat, în urmă cu câteva minute, într-un accident rutier.

Citește mai departe...

Promovarea turismul în Banat, pe ambele maluri ale Dunării - FOTO

Clisura DunariiDirecţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin în parteneriat cu Fundaţia Clubul Turistic Banatia și Organizația Turistică Pancevo a implementat proiectul Măsuri efective pentru promovarea turismului în Banat finanțat în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia.

Citește mai departe...

Jurnalisti agresaţi la Timişoara, pe şantierul din Piaţa Unirii. Nicolae Robu: „Sunt indignat că există oameni cu o astfel de atitudine faţă de mass-media”

robu fuilmare

O echipă de filmare a televiziunii locale Tele Europa Nova a fost agresată pe şantierul din Piaţa Unirii în Timişoara.

Citește mai departe...

Nicolae Robu vrea clarificări privind legalitatea punerii în practică a Hotărârilor de Consilii adoptate

robu mingePrimarul Timişoarei, Nicolae Robu, vrea mai multă siguranţă că acţiunile întreprinse în baza unor Hotărâri de Consiliu Local (CL) sau Judeţean (CJ) votate şi verificate şi de Instituţia Prefectului, la un moment dat, nu vor fi considerate ilegale ulterior.

Citește mai departe...

Alfred Simonis (PSD Timiş) ia atitudine, ca şi Eba

simonis ebaConsilierul local PSD Alfred Simonis devine tot mai activ, prin comunicate de presă, de când a devenit şef al grupului de aleşi PSD pe care a ajuns să-i păstorească în Consiliul Local Timişoara.

Citește mai departe...

Start la admiterea în liceu! În Timiş sunt 169 de clase disponibile

liceu admitere bDupă examenul de Evaluare Naţională, elevii care au părăsit gimnaziul îşi caută un loc la liceu.

Citește mai departe...

Obezitatea în România, cel mai des întâlnită în Moldova și cel mai puțin în Banat

obezitateObezitatea în România este mai frecventă la bărbaţi afectând 23 la sută dintre aceştia, faţă de 20,3 la sută dintre femei, şi la persoanele mai înaintate în vârstă, iar regiunea unde este cel mai des întâlnită e Moldova, cu o pondere de 23,8 la sută, faţă de media naţională de 21,3 la sută.

Citește mai departe...

Oltenii și moldovenii, campioni la consumul de alcool. Bănățenii și bucureștenii sunt pe ultimul loc

harta alcoolDupă harta sărăciei, unde aceleași regiuni sunt pe primele locuri, și statisticile antebelice privind coeficientul de inteligență, care arată cam aceleași diferențe între regiunile României, o altă statistică vine și confirmă faptul că bănățenii sunt fruncea, iar oltenii și moldovenii sunt…

Citește mai departe...

Icoana părintelui Arsenie Boca, care lăcrima mir, a fost furată

parintele arsenie bocaA dispărut icoana părintelui Arsenie Boca de la Şemlac. Icoana, care a devenit celebră după ce din ochii părintelui ar fi curs mir a fost furată în noaptea de joi spre vineri.

Citește mai departe...

Răzbunare... cu tractorul, la Pogănești

razbunare tractor PoganestiUn scandal de pomină a avut loc între doi bărbați din localitatea timișeană Pogănești. Conflictul a izbucnit, joi seara, pe fondul consumului de alcool.

Citește mai departe...

Bacalaureat 2015: avem subiectele la Geografie şi Biologie

bac vineriiiiiiiiiiiii 2Liceeni din Timiş spun că ultima probă a Bacalaureatului a fost uşoară. Au început să iasă rând pe rând din examen, de la cea din urmă probă – proba la alegere a profilului. 4842 de elevi sunt înscrişi la ultima probă a Bacalaureatului în Timiş –proba la alegere a profilului.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International