Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Perspectiva europeană a alimentării cu gaze naturale

sonda64Zilele acestea, când Uniunea Europeană priveşte cu mare îngrijorare la criza politică Ucraina-Rusia şi criza alimentării cu gaze, ce rezultă din acest conflict, oficialii europeni pregătesc paşii pentru asigurarea securităţii energetice a Uniunii Europene.

Citește mai departe...

Motocicliştii turbaţi din Timişoara – de neoprit

motocicleteMotoarele turate la maxim şi cursele nebuneşti de maşini şi motociclete au reînceput la Timişoara. Sutele de cai putere, zgomotul asurzitor şi pericolul iminent nu pare să poată fi oprit de Poliţia Rutieră Timişoara în ciuda zecilor de acţiuni ce urmăresc stoparea elanului bikerilor.

Citește mai departe...

Bojin: Fuziunea PNL-PDL nu se va realiza

robu bojin

Sâmbătă, la Bucureşti, a avut loc un congres comun PNL-PDL, în care a fost aprobată viitoarea fuziune dintre cele două partide. Dacă Nicolae Robu anunţa că a luat fiinţă o formaţiune politică mai puternică decât PSD, social-democraţii au o părere total diferită.

Citește mai departe...

Funcţionarii publici din Timiş declanşează protestele. Acestea vor ţine până la alegerile prezidenţiale

functionarii din timis -tiberiu negrei sindicat liber primaria timisoara1Funcţionarii publici din Timiş susţin că se simt păcăliţi şi înşelaţi, după doi ani de când actualii guvernanţi au câştigat alegerile. De aceea vor declanşa protestele, care vor ţine până la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

Citește mai departe...

Camera de Comerț Timiș demarează operațiunea ”spălarea”

cornu peste

Aflate într-o campanie de spălare, respectiv albire, a imaginii publice, Camera de Comerț și Industrie a României și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vor organiza miercuri 30 iulie, la Timișoara, o ”conferința de presă” care, oficial, marchează bilanțul activității CCIAT în semestrul I al anului.

Citește mai departe...

Primarul vă recomandă – sunaţi la Protecţia Consumatorilor dacă găsiţi străzile Timişoarei înecate în beznă

electricaCe e mai frumos decât o seară romantică, la lumina lumânării, ori a lanternei? Tot mai mulţi timişoreni sunt forţaţi să fie romantici atunci când merg pe străzile urbei. Asta pentru că penele de curent sunt o “prezenţă” tot mai simţită în viaţa cotidiană.

Citește mai departe...

Drumuri reabilitate pentru arădenii care vor să intre pe autostradă din Timiş

autostrada

Încet, autostrada din vestul ţării începe să prindă contur, chiar dacă acest lucru se întâmplă destul de anevoios şi privim cu jind la sutele şi miile de kilometri de autostradă pe care mergem atunci când trecem graniţa. Totuşi, acolo unde această autstradă există, chiar dacă sunt numai nişte tronsoane de zeci de kilometri, e bine să fie cât mai multe puncte de acces. Arădenii vor reabilitarea unor drumuri prin care să poată avea acces pe autosttradă din Timiş.

Citește mai departe...

Marius Popovici vrea „discuţii colegiale” PNŢCD - Alianţa Creştin-Liberală

marius popovici

PNŢCD Timiş: „un număr infinit de grupuri şi grupuleţe de oameni, care, fiecare în felul său, se crede PNŢ-ul adevărat”

Citește mai departe...

Amsterdam – atracția frumoaselor orașe nordice

amsterdam

Există un oraş în Europa care oferă ceva pentru fiecare tip de turist, de la cel mai cuminte la ce mai rebel. Însă de departe, indiferent de gusturi, tuturor le va fi satisfăcută dorinţa de istorie, cultură, arhitectură, pentru că nu trebuie să ai decât un pic de simţ estetic pentru a te simţi bine în Amsterdam.

Citește mai departe...

Admitere 2014 pentru cursurile de învățământ la distanță și cu frecvență redusă la Universitatea Politehnica Timișoara

Învață oricând, oriunde, oricum, în ritmul tău propriu!

Curs-festiv-IDD-2013-3

Admitere 2014 pentru cursurile de învățământ la distanță la Universitatea Politehnica Timișoara în perioada 14-26 iulie 2014 și 5-14 Septembrie 2014 pe bază de depunere de dosare, pentru specializările:
• Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații (4 ani) - învățământ la distanță
• Informatică (3 ani) – învățământ la distanță
• Comunicare și Relații Publice (3 ani) - învățământ la distanță
• Tehnologia Construcțiilor de Mașini (4 ani) - învățământ cu frecvență redusă

Citește mai departe...

Arhitectii dreptei

Proiectul unificarii dreptei este pe cat de indraznet si vizionar, pe atat de dificil. Este limpede ca, in absenta unui mare partid de dreapta – PNL -, ca sa coaguleze toate tendintele existente, stanga nu va avea o contrapondere politica pe masura. Pe de alta parte, unificarea este relativ precipitata, aparent anevoioasa si depinde, in totalitate, de existenta unei puternice presiuni externe. Miza alegerilor prezidentiale poate fi liant.

Citește mai departe...

Adrian Duicu, Ştefan Ponea şi alte opt persoane, trimişi în judecată în dosarul de corupţie

duicu

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, fostul şef al IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi alte opt persoane au fost trimişi în judecată în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Citește mai departe...

Concert extraordinar caritabil, la Catedrala Romano-Catolică Timişoara

domScopul este strângerea de fonduri pentru lucrările de restaurare şi renovare de la Bazilica Maria-Radna

Episcopia Romano-Catolică Timişoara organizează vineri, 1 august, de la orele 19.30, Concertul Extraordinar vocal-instrumental (orgă), la Catedrala Romano-Catolică din Piaţa Unirii nr. 12.

Citește mai departe...

Cum explică Nicolae Robu termenul „creştin” din denumirea alianţei PNL-PDL

pnl pdl

PNL şi PDL vor fuziona oficial după alegerile prezidenţiale din noiembrie. Până atunci, cele două partide vor activa în cadrul Alianţei Creştin-Liberale şi vor susţine un candidat comun.

Citește mai departe...

Robu: Noul PNL, mai tare ca PSD

robu fuziune

Primarul Nicolae Robu a participat sâmbătă la congresul comun al PNL și PDL, eveniment care a marcat aprobarea fuziunii dintre cele două partide. Revenit în Timișoara, Robu a ținut să facă o declarație „la cald” despre fuziune.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: