Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


“Cruzime în stil italian!” Producţia de mozzarella îşi arată colţii! VIER PFOTEN: Bivoli ucişi în mod brutal, cu ciocanul

VIER PFOTEN 2014-08-09 034Organizația internațională de protecție a animalelor VIER PFOTEN dezvăluie metodele brutale și ilegale prin care sunt omorâți vițeii de bivol masculi, precum și condițiile mizere în care bivolițele și bivolii adulți sunt ținuți în fermele din Italia.

Citește mai departe...

Vaccinul pediatric antituberculoză a ajuns la Timişoara

DSP Sanatate P TimisVaccinul pediatric  antituberculoză (BCG) a ajuns la Timişoara. Direcţia de Sănătate (DSP) Timiş transmite maternităţilor din Timişoara şi din judeţ că pot face solicitări pentru necesarul de vaccin împotriva tuberculozei.

Citește mai departe...

Timişenii care nu sunt în concediu sunt chemaţi să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Timişoara

sangele timsorenilor 2008120718330630000002Cetăţenii din Timişoara şi din întreg judeţul Timiş sunt chemaţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine de pe str. Martir Mariu Ciopec nr. 1, să doneze sânge.

Citește mai departe...

De la Coloana Fidelităţii i se trage: Guvernul îl plimbă între instituţii pe timişoreanul Sorin Predescu

predescu

Liberalul timişorean Sorin Predescu a fost detaşat, în urmă cu două luni, de la conducerea Direcţiei Judeţene de Cultură Timiş, la conducerea direcţiei similare din Dolj. Joia trecută, Predescu a fost mutat din nou în Timiş, pentru ca marţi, 19 august, acesta să fie detașat la Direcţia Judeţeană de Cultură Neamţ.

Citește mai departe...

Luni – interzis la joacă în Parcul Copiilor! Amendă de până la 1.000 de lei

B53A5169

Timişoara – oraşul florilor şi al parcurilor. Dar nu în orice zi. Lunea, Parcul Copiilor e absent la numărătoare. Nu de alta, dar luni se fac diferite lucrări de întreţinere şi întinsul parc al copiilor e interzis circulaţiei lunea. Deci, copii, jucăriile în cutiile lor, le scoateţi marţi, când e voie în parc.

Citește mai departe...

Poluarea fonică în Timişoara: zgomotul îngraşă, produce hipertensiune şi depresie (III)

tiruri  aradului2

Două surse principale de zgomot infernal se îmbină în perioada de vară în Timişoara şi fac viaţa oamenilor un chin: traficul auto şi cheful deşănţat de la terasele cluburilor de noapte. Din această cauză, poluarea fonică este depăşită cu 40%, conform măsurătorilor inspectorilor de la Agenţia de Mediu Timiş.

Citește mai departe...

Constantin Călina, luptător din Regimentul 6 Artilerie Grea, sub ploaia de proiectile din 1944: „Războaiele nu aduc decât nenorociri populaţiei”

contsantin calina

Constantin Călina (93 de ani) este singurul veteran de război care a venit la comemorarea eroilor şi veteranilor din Regimentul 6 Artilerie Grea „Tribunul Axente Sever”, la Timişoara, la Muzeul Banatului. În viaţă mai sunt patru veterani care au luptat în acest regiment, dar nu se mai pot deplasa la un astfel de eveniment, închinat lor şi celor care au luptat alături de ei.

Citește mai departe...

Aniversarea lui I.C. Brătianu - prilej de contre între liberalii timişoreni

plr bratianu

Liberalii aniversează, pe 20 august, 150 de ani de la naşterea lui Ion I.C. Brătianu, fost preşedinte al PNL şi fost prim-ministru al României la începutul secolului XX.

Citește mai departe...

După un concept olandez, Timişoara va avea o canapea de socializare pe strada Mărăşeşti

Canapeaua-PLAI 1

După un concept olandez, Timişoara va avea o canapea de socializare pe strada pietonală Mărăşeşti, până la finalizarea lucrărilor din Piaţa Libertăţii.

Citește mai departe...

Copiii abandonaţi în stradă la Timişoara vor fi transferaţi la Sibiu

pod doi

„Intenţia noastră este să-i trimitem în judeţul de origine, pentru că acolo este familia lor. Aşa cum prevede legea, copiii trebuie să fie aproape de familie”, spune Emilia Milutinovici, directorul DGASPC Timiş

Citește mai departe...

În Timiş, PNL şi PDL vor să strângă 55.000 de semnături pentru Iohannis. Strategia folosită ar putea genera situaţii bizare

iohannis semnaturi timis

Dacă sunteţi solicitaţi să semnaţi pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României şi, după câteva zile, vi se întâmplă din nou acelaşi lucru, nu e un motiv de îngrijorare. E mai mult decât o puternică senzaţie de déjà vu.

Citește mai departe...

Anunţ licitaţie deschisă cu strigare

Alfa & Quantum Consulting SPRL, Timişoara, str. Albinelor nr. 70 A-B, jud. Timiş, Nr. RSP 0235, fax: 0356/818451, e-mail: contact@aqc.ro, prin asociaţi coordonatori Bogdan Alic şi Marius Cârceie, în calitate de administrator judiciar al ICSH SA, cu sediul în Hunedoara, str. Şoseaua Hunedoara – Sântuhalm, nr. 1A, Secţia de Confecţii Metalice (fostul SPI), jud. Hunedoara, J20/34/1991, CIF RO2126260, tel. 0354-881335, fax: 0354-884293, în dos. 5569/97/2012 Tribunal Hunedoara, organizează licitaţie deschisă cu strigare, conform caietului de sarcini, în vederea vânzării bunurilor ICSH SA.

Citește mai departe...

O șansă la un loc de muncă, pentru şomerii din Regiunea de Vest

bethaniyDSCF7886Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Universitatea Tibiscus Timișoara și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, derulează în perioada martie 2014 - septembrie 2015 proiectul PROJOB – ”Măsuri active de stimulare a forței de muncă în Regiunea de Vest”.

Citește mai departe...

Operaţie în premieră la Timişoara - prima trombectomie mecanică din România, cu ajutorul angiografului şi al specialiştilor şcoliţi peste hotare

B53A7251La Timişoara a avut loc o operaţie în premieră - prima trombectomie mecanică în AVC-ul ischemic acut din România. Totul cu ajutorul noului angiograf achiziţionat de Ministerul Sănătăţii pentru Spitalul Judeţean Timişoara şi cu ajutorul a doi specialişti români şcoliţi în străinătate, în Franţa.

Citește mai departe...

Lucrările la noua piaţă agroalimentară „George Coşbuc” din Lugoj se apropie de final

noua Piata AgroalimentaraModernizarea Pieţei agroalimentare „George Coşbuc” este unul dintre obiectivele importante de investiţii pe care administraţia lugojeană le-a demarat în ultimii ani.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: