Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Timişoara se pregăteşte de sărbătorile Crăciunului. Perdea de lumini în Piaţa Victoriei, în faţa Operei

lumini

Vin sărbătorile, iar Timişoara nu este străină de ele. A început deja montarea de luminiţe şi de ornamente de Crăciun. Pe străzile oraşului urmează să fie aprinse peste 550.000 leduri şi beculeţe.

Citește mai departe...

Maestrul Florin Piersic a devenit Doctor Honoris Causa Artis al Universităţii de Vest Timişoara

Luni Florin la UVT - Piersic doctor honoris causa DSCF0288Luni, 24 noiembrie, Universitatea de Vest Timişoara a organizat Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa Artis actorului Florin Piersic, în Aula Magna “Ioan Curea” a UVT.

Citește mai departe...

Noul PNL Timiş caută oameni pentru alegerile parlamentare, iar vicepreşedinţii CJ ar putea fi schimbaţi cu liberali

nicolae robu regionalizareNicolae Robu îi monitorizează atent pe subalternii din partid, pentru că nu peste mult timp vor demara procedurile de stabilire a aspiranţilor la candidaturile de parlamentari. Principiul de bază va rămâne tot meritocraţia, după cum afirmă şeful filialei.

Citește mai departe...

A fost emisă autorizația de construcție pentru lotul 3 din autostrada Lugoj-Deva

autostrada lugoj devaLa finalul săptâmânii trecute a fost emisă autorizaţia de construcţie pentru ultima porţiune din lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva.

Citește mai departe...

Obscenităţi pe gardul unui liceu din Lugoj

mesaje

Mesaje obscene au apărut astăzi, de dimineaţă, pe gardul unui liceu din Lugoj, dar şi pe blocul în care eleva de clasa a XII-a care învaţă la această unitate şcolară (destinatara acestor mesaje) locuieşte.

Citește mai departe...

Renovarea faţadei Gării de Nord din Timişoara se va termina, cel mai probabil, la finalul acestui an

IMG 20141124 094838

390.000 de lei s-au alocat din bugetul propriu al Regionalei CFR Timişoara pentru a renova faţada Gării de Nord din Timişoara. Lucrările au început în august şi se preconizează că se vor termina la finalul acestui an.

Citește mai departe...

Tudor Personal Tailor – continuatorul unei tradiţii din Regatul Angliei, pentru bărbaţii din Timişoara

brandul Tudor Timisoara -foto lucian enosoni DSCF0250Brandul Tudor Personal Tailor se află de patru ani în România. Primul showroom a fost deschis în Bucureşti, apoi s-a extins în Cluj-Napoca, iar din luna august 2014 în Timişoara. Brandul Tudor este continuatorul unei tradiţii, care a început acum mulţi ani, în Regatul Angliei, în timpul Dinastiei Tudor.

Citește mai departe...

Temperaturi sub zero grade în Banat

termometruVremea va continua să se răcească din ce în ce mai mult în următoarele două săptămâni, mediile nocturne se vor situa sub zero grade Celsius în toate regiunile țării, iar precipitațiile, în general mixte și sub formă de ninsoare, își vor face apariția mai ales spre finalul lunii noiembrie, se arată în prognoza meteorologică valabilă pentru intervalul 24 noiembrie - 7 decembrie, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie /ANM/.

Citește mai departe...

Absolvenţii de la medicină - în focul examenelor. Aproape 700 de studenţi dau rezidenţiatul la Timişoara

rez rez

Aproape 700 de absolvenți ai facultăților de medicină susțin la Timișoara examenul de rezidențiat. 3.909 de locuri şi posturi sunt disponibile la concursul de rezidenţiat care se desfăşoară simultan în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

Citește mai departe...

Peste 300 de invitaţi din ţară şi din străinătate vor participa la Balul Vienez de la Timişoara

balul vienezPeste 300 de invitaţi din ţară şi din străinătate, în frunte cu primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vor participa la Balul Vienez ediţia a III-a, de la Opera Română Timişoara, în 5 decembrie, de la ora 19.

Citește mai departe...

Liceul Teoretic Jean Louis Calderon primește fonduri nerambursabile pentru reabilitare, modernizare și echipare

semnare contract calderonÎn Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara a avut loc luni, 24 noiembrie, semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii educaționale a Liceului Teoretic J.L.Calderon”. Finanțarea nerambursabilă se acordă în cadrul axei prioritare 3 „Îmbunătățirea infrastructurii sociale” și a domeniului major de intervenție 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea infrastructurii educaționale preuniversitare, universitare și a infrastructurii pentru formare profesională continuă” al Regio-Programul Operațional Regional (Regio-POR).

Citește mai departe...

Bica si Iacobov

srsSunt zece ani de cand au fost blocate conturile lui Corneliu Iacobov si s-a pus sechestru pe intreaga sa avere. Sunt doar cateva luni de cand acesta a primit o neinceperea urmaririi penale. Acest dosar a lui Iacobov a fost clasat. In schimb, pentru un alt dosar, el executa ani grei de inchisoare, la Jilava. Ambele cauze au fost instrumentate de Alina Bica. In prealabil, inca din timpul campaniei din 2004, Traian Basescu a cerut, in mod explicit, procurorilor sa-l arestare, sa-l ancheteze pe Iacobov.

Citește mai departe...

Nicolae Robu închide porțile pentru primarii dezertori

nicolae robu 9”Când eşti părăsit în toiul luptei, nu poţi, imediat după victorie, să fii tolerant cu cei care te-au părăsit”

Ordonanţa Cabinetului Ponta, prin care traseismul politic al aleşilor de tot rangul devenea legal, i-a adus PNL-ului istoric din Timiş o „gaură” de vreo 15 consilieri, 5 primari şi un parlamentar, Petru Ehegartner, care i s-a alăturat lui Tăriceanu.

Citește mai departe...

Piaţa Unirii – încă două luni de cercetare arheologică

IMG 8769

Primarul Timişoarei Nicolae Robu spune că arheologii mai au de cercetat în Piaţa Unirii, drept urmare au mai cerut două luni răgaz, deşi municipalitatea vrea să dea piaţa în folosinţă cât mai repde – în primăvarî ar trebui să avem din nou pavaj acolo.

Citește mai departe...

Ţigareta electronică poate infecta computere

tigara-electronicaŢigaretele electronice (e-cigarettes), prezentate ca fiind "mai bune" pentru sănătate decât cele clasice, pot infecta computere, ele devenind un vector pentru malware atunci când sunt încărcate printr-un USB conectat la calculator. În cazul în care o ţigaretă achiziţionată de la un comerciant de neîncredere este conectată la un computer ea poate obţine acces la dispozitiv, relatează The Guardian online.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International