Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Procuror suspectat de luare de mită, ridicat de DNA Timișoara în urma unor percheziţii

dragan lugoj

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caraş-Severin a fost ridicat de anchetatori şi dus la DNA Timişoara, în urma unor percheziţii făcute la locuinţa şi biroul acestuia, magistratul fiind suspectat că a luat mită de la un student al Universităţii ”Iosif Constantin Drăgan” din Lugoj, unde predă.

Citește mai departe...

Speranţele de pe Autostrada Vestului. Până la finalul anului s-ar putea să trecem graniţa pe autostradă

Image 765

În curând s-ar putea să ajungem la unguri pe autostradă. Se lucrează de ambele părţi ale frontierei la şoseaua de mare viteză şi se trag speranţe că până la final de an rudele din străinătate vor veni acasă pe „drum întins” de sărbători.

Citește mai departe...

Ministrul Sănătăţii – la deschiderea Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă de la Timişoara

sandesc banicioiu

A XII-a ediţie a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă are loc la Timişoara. În aceastăă seară a avut loc deschiderea festivă a cursului, cu invitaţi din străinătate, la Filarrmonica Banatul, în prezenţa ministrului Sănătăţii Nicolae Bănicioiu.

Citește mai departe...

Aveţi DEE-uri în casă? Asociaţia RoRec organizează o campanie de colectare gratis în Timişoara

in timisoara DEEE uriDSCF8293Asociația RoRec desfășoară, pe 25 octombrie, o acțiune de colectare a deșeurilor electrice şi electronice, în municipiul Timișoara.

Citește mai departe...

"Izo - Oil", o altă firmă din imperiul lui Georgică Cornu a ajuns în faliment

georgica-cornu

Pe 19 septembrie 2014, Tribunalul Timiş a dispus deschiderea procedurii simplificate a falimentului împotriva firmei IZO OIL SRL Timişoara, numind în calitate de lichidator judiciar pe Management Reorganizare Lichidare Filiala Timiş SPRL. De asemenea, instanţa a stabilit data de 3 noiembrie 2014 drept termen limită de depunere a cererilor de admitere a creanţelor, tabelul preliminar al creditorilor urmând să fie comunicat la 13 noiembrie 2014.

Citește mai departe...

Vreme rece şi posibile ninsori în toată ţara! Şoferi – atenţie la drum! Nu uitaţi de anvelopele de iarnă!

zapada drumuri masini trmvaie 1

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că în următoarea perioadă urmează o răcire accentuată a vremii, precum şi ploi însemnate cantitativ, care pe alocuri se pot transforma în lapoviţă şi ninsori, conform datelor furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Citește mai departe...

Timişorenii sunt invitaţi să îşi testeze gratis depresia, la Centrul Memoriei

centrul memorieiDSCF5523Miercuri, 29 octombrie, Centrul Memoriei Timişoara, sub patronajul Societăţii Române Alzheimer, organizează campania de testare gratută a depresiei populaţiei, între orele 12 -18, la sediul de pe str. Romulus nr. 46.

Citește mai departe...

Klaus Iohannis vine vineri la Timişoara

iohannis tm

Candidatul Alianței Creștin-Liberale la Președinția României, Klaus Iohannis, va efectua vineri, 24 octombrie, o vizită în Timişoara alături de copreședintele ACL Vasile Blaga și de lideri ai Alianței Creștin-Liberale.

Citește mai departe...

Ministrul Doina Pană, la Reșița: ”Radarul pădurii nu e o glumă”

doina panaDoina Pană, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, a vizitat miercuri Reșița și Caraș-Severinul, pentru prima oară de când ocupă această demnitate. Ministrul a susținut o conferință de presă la Reșița, s-a întâlnit cu electoratul din Anina şi a vizitat complexul de mori pe apă de la Rudăria.

Citește mai departe...

“Timișoara, cel mai sănătos oraş din România!”

dan gaita

În premieră, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a acordat, în 17 octombrie, Trofeul pentru “Responsabilitate Socială”, iar acesta a fost obținut de Fundaţia CardioPrevent Timişoara.

Citește mai departe...

Care va fi viitorul românilor?

aurel mihutDupă cum se ştie, numărul salariaţilor care alimentează bugetul public de pensii s-a micşorat dramatic în raport cu numărul de pensionari, fapt ce duce economia naţională către un colaps cert în următorii 10 ani.

Citește mai departe...

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin la Timişoara: „USAMVB „Regele Mihai I al României” este o mândrie a Banatului!”

Minstrul agricultrii cu Titu Bojin si rectorul Parsan la USAMVB Timisoara DSCF9754Joi, 23 octombrie, a avut loc un eveniment important pentru agricultura din Timiş şi pentru învăţământul agricol. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a vizitat Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” Timişoara.

Citește mai departe...

Inedit la Timişoara: cycling indoor pe muzica trupei Phaser, live!

phaserDin dorința de a le oferi timișorenilor experiențe unice și inedite, SmartFit Studio lansează încă o provocare membrilor comunității. Sâmbătă, 25 octombrie, începând cu ora 11, fanii indoor cyclingului și ai trupei Phaser se vor putea bucura de o clasă de două ore de pedalat în timpul unui concert live susținut de către tinerii talentați de la Phaser.

Citește mai departe...

Ideile economice conduc lumea

universitatea eftimie murguUniversitari prestigioși din România, Germania, Bulgaria și Albania s-au întâlnit la Reșița

Citește mai departe...

Poluare fonică şi autovehicule abandonate în Timişoara: Poliţia Locală a descoperit 384 de rable pe străzi

poluare si masini abandonate  in timisoara DSCF8292Poluarea gravă a mediului cu substanţe periculoase şi risc de accidente sunt două dintre cele mai mari pericole, în ceea ce priveşte autoturismele abandonate pe străzile din Timişoara.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International