Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Poluare fonică şi autovehicule abandonate în Timişoara: Poliţia Locală a descoperit 384 de rable pe străzi

poluare si masini abandonate  in timisoara DSCF8292Poluarea gravă a mediului cu substanţe periculoase şi risc de accidente sunt două dintre cele mai mari pericole, în ceea ce priveşte autoturismele abandonate pe străzile din Timişoara.

Citește mai departe...

Pregătiri în caz de Ebola la Timişoara. Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean a fost dotată cu o cameră de izolare

eola

La Timişoara se fac pregătiri pentru eventuale cazuri de Ebola. Recent a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara un izolator, o cameră specială de izolare pentru eventuale cazuri de Ebola. Nu numai pentru acestea, camera de izolare poate fi folosită şi în alte cazuri în care pacientul trebuie izolat de mediul exterior.

Citește mai departe...

Rotary. Timișoara. Primăria.

liaDespre implicarea cluburilor Rotary în viața Timișoarei este  redundant să subliniez. Despre proiecte de peste două milioane de euro, în Timișoara, în ultimii 20 de ani, se știe, se scrie, ne bucurăm. Cele mai relevante sunt proiectele comune: aparatură pentru spitale, operații pentru copii, burse pentru studenți, iar în ultimul an pavilionul  din Parcul Botanic. O parte dintre proiecte sunt comune cu cele ale cluburilor Lions. Un ultim proiect, chiar dorit,  dar și criticat de timișoreni, este cel legat de porțile de intrare în Capitala Banatului.

Citește mai departe...

În curând demarează lucrările la ambulatoriul Spitalului Judeţean Timişoara

calin doibra„Se vor reamenaja anumite locaţii pentru a asigura un circuit medical corect şi se vor dota cu aparatură de ultimă oră diferite secţii în cadrul ambulatoriului”, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş Călin Dobra

Citește mai departe...

Problema patrimoniului USAMVB „Regele Mihai I al României” Timişoara va fi rezolvată de către Guvernul României

usamvb DSCF1218Rezolvarea problemei patrimoniului Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului (USAMVB) „Regele Mihai I al României” a găsit înţelegere la Guvernul României, dar şi la Prefectura şi Consiliul Judeţean Timiş. 

Citește mai departe...

”Victor Ponta va câștiga și în Timiș”

ilie sarbu

Interviu cu domnul senator Ilie Sârbu, liderul Grupului Parlamentar al PSD din Senatul României

Citește mai departe...

Larry Mullen, bateristul U2, ţepuit cu investiţii în Timișoara

Larry Mullen

O investiţie imobiliară în România s-a dovedit păguboasă pentru bateristul trupei U2, Larry Mullen. La sfatul unui consultant financiar, Mullen şi soţia sa au dorit să cumpere o casă la Timişoara, dar, până la urmă, s-au ales cu o pierdere de 4,5 milioane de euro.

Citește mai departe...

Primarul Aradului a dat patru ore o declaraţie la Poliţie după demontarea unor bannere cu Ponta

falcaPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a sunat la 112, miercuri, pentru a cere Poliţiei să constate în oraş existenţa unor bannere ilegale cu Victor Ponta, edilul mărturisind că luni a dat patru ore o declaraţie în faţa poliţiştilor, după o acţiune a municipalităţii privind afişajul ilegal.

Citește mai departe...

Primarul Timişoarei despre cercetările arheologice din Piaţa Unirii: “Cercetarea este prelungită exagerat. Există riscul să se piardă bani”

IMG 8769

“Nu se lucrează la 300 de metri adâncime, nu suntem nici prin culoarele unor piramide, este o cercetare arheologică făcută la mică adâncime”, spune Nicolae Robu

Citește mai departe...

Timișoreanca Bianca Fanu va reprezenta România la Miss World 2014

Bianca Fanu

Bianca Fanu, o tânără în vârstă de 25 de ani din Timişoara, va reprezenta România la Miss World 2014, cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe din lume, care va avea loc la Londra, între 19 noiembrie şi 15 decembrie.

Citește mai departe...

Victor Ponta: Rolul Preşedintelui este acela de a-i trata pe toţi în mod egal

VPDomnule Victor Ponta, vorbiți constant despre o „Mare Unire a românilor”. Ce înseamnă aceasta mai exact?
Marea Unire înseamnă să dărâmăm zidurile care au fost construite între noi, zidurile între cei din Ardeal şi cei din Moldova, între cei din Muntenia şi cei din Banat, între cei de dreapta și cei de stânga, între cei bogaţi şi cei săraci, între cei care lucrează la stat şi cei care lucrează în privat, între bătrâni şi tineri, pacienți și medici, profesori și părinții.

Citește mai departe...

Guvernul alocă fonduri pentru investiţiile din Dumbrăviţa

victor malacVictor Malac, primarul localităţii Dumbrăviţa, de lângă Timişoara, are multe proiecte în derulare şi vrea să mai facă şi altele, cu ajutorul guvernului şi al consiliului judeţean şi cu fonduri din alte surse.

Citește mai departe...

Angajatori de TOP Timișoara: 40 de companii, 60 de specialiști HR și peste 1.350 de oportunități de carieră

adttimi3

Săptămâna viitoare, în 31 octombrie și 1 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri are loc cel mai mare târg de carieră, Angajatori de TOP. 40 de angajatori, 60 de specialiști HR, peste 1.350 de oportunități de carieră și 5.000 de vizitatori sunt cifrele care definesc ediția din această toamnă.

Citește mai departe...

Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş: „Sunt convins că Victor Ponta va fi un foarte bun preşedinte al României şi că va avea grijă ca Timişul să primească fondurile de care are nevoie”

titu bojin in briou 1La nivelul consiliului judeţean, dar şi al localităţilor din Timiş au fost finalizate sau sunt în derulare mai multe proiecte prioritare, cu impact major asupra comunităţilor locale şi asupra tuturor cetăţenilor.

Citește mai departe...

Tânăr acuzat că a violat, în mod repetat, o minoră de 14 ani

minora

Un tânăr de 22 de ani din județul Timiș este cercetat de procurori după ce s-a aflat că a violat, în mod repetat, o fată de 14 ani. Bărbatul a intrat în atenția autorităților din Sânnicolau Mare la începutul anului 2013.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International