Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul Ziua de Vest

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, cel mai bolnav din oraş. Conducerea nu a cerut primăriei inveştiţii

Spitalul Victor Babes TimisoaraPrimarul Nicolae Robu pare supărat pe cei de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, întrucât unitatea sanitară arată jalnici, dar niciodată nicio conducere nu i-a cerut să intervină pentru lucrări de infrastructură şi dotări.

Citește mai departe...

S-a spânzurat, din dragoste, la 22 de ani

medicina legalaDescoperire macabră, marți după amiaza, pe strada Brazilor din Timișoara.

Citește mai departe...

Doar jumătate din solicitările tinerilor de parcele pentru case vor fi rezolvate

teren timisoaraPrimăria a tras linie la depunerea de dosare de către tineri care vor parcele de terenuri în Timişoara, să-şi construiască case, după noile cerinţe stabilite prin HCL în toamna anului 2016.

Citește mai departe...

Viorel Coifan îi răspunde lui Nicolae Robu: ”Eu nu sunt nici demagog și stau bine și cu nervii”

ovidiu draganescu nicolae robu viorel coifanDupă ce datorită rezultatelor dezastroase la alegeri și-a dat demisia din funcție de președinte al PNL Timiș (demisie însă neaprobată), Nicolae Robu a început, pe grupul de Facebook-ul al membrilor PNL, un război.

Citește mai departe...

Nu trageți în pianist! Despre cum domnul Robu îi ”împușcă” pe unii liberali!

”Dragă Lae, păcat că nu ai înțeles ce am postat eu. Nu am avut niciodată intenția să-ți dau lecții, despre cum ai performat și performezi ca primar. Te cunosc de mult și m-am bucurat sincer când te-ai înscris în PNL.

Citește mai departe...

Se pot plăti impozitele. Administraţia fiscală locală trece la executarea silită a rău-platnicilor

directia fiscalaDe luni 16 ianuarie 2017 se reia plata impozitelor şi a taxelor locale la administraţia fiscală Timişoara, care va trece în perioada următoare la emiterea de somaţii şi la executarea silită a rău-platnicilor.

Citește mai departe...

Ambulanţa Timişoara va avea o staţie şi în nordul oraşului

61323240Serviciul de Ambulanţă Timişoara va avea o staţie şi în nordul oraşului, în spaţiile fostului Liceu Agricol din Calea Aradului, pe care primăria le va pune la dispoziţia Salvării.

Citește mai departe...

Arhiducesa Gisela a Austriei, fiica împărătesei Sisi, și primul orfelinat construit pe strada Șanțului, în Timișoara

gisela louise marie erzherzNu sunt mulţi monarhii care şi-au transformat palatele în spitale militare pe timp de război, dar Arhiducesa Gisela a Austriei nu ţinea cont de etichetă atunci când îşi oferea ajutorul. Din capătul celalalt al Imperiului, chiar şi timişorenii s-au bucurat de binefacerile ei.

Citește mai departe...

O elevă la Colegiul Bănăţean din Timişoara a fost admisă la patru universităţi din Marea Britanie. Visează să descopere leacul pentru cancer

Iulia FlorişteanuVisează că va găsi leacul pentru cancer, iar pentru ea se bat patru univeristăţi din Marea Britanie! E povestea unei liceene din Timişoara, pentru care învăţământul românesc a fost şansă şi nu ghinion.

Citește mai departe...

Trădare ”de joasă speță” în PNL Timiș. Nicolae Robu amenință doi liberali cu excluderea

16105964 1380885308622666 7161329072522703308 nPreședintele demisionar al PNL Timiș Nicolae Robu acuză doi consilieri judeţeni de trădare pentru că au votat alături de „majoritatea PSD-ALDE-PMP-UNPR”, în ciuda strategiei stabilite în interiorul partidului, la alegerea înlocuitorului lui Sorin Grindeanu la sefia CJ Timiș.

Citește mai departe...

Trump îl răzbună pe Eminescu

golbanDonald Trump se inspiră din Eminescu. Declaraţiile noului lider de la Casa Albă la adresa Berlinului marchează pentru ascensiunea Germaniei în lume un adevărat «Stalingrad».

Citește mai departe...

Restricții de circulație pe DN 68A Lugoj-Deva. Se efectuează... reparații!

reparatii drum 1Drumarii nu țin cont de temperaturile scăzute și au început să astupe gropile.

Citește mai departe...

Bicicliștii din Timișoara sunt invitați să-și spună părerea despre rastelurile și locurile de parcare

piata victoriei bicicletaEcoStuff Romania în parteneriat cu Flex Romania demarează azi proiectul Urban Intervention 2017, care presupune realizarea de rasteluri funcționale pentru biciclete și montarea acestora în oraș (pentru a îmbunătăți infrastructura existentă) precum și conceperea unui ghid de infrastructură urbană destinată parcării bicicletelor.

Citește mai departe...

Irakian descoperit ascuns în bancheta autoturismului unui bulgar, în Vama Cenad

1484658765203 75 S4Un irakian în vârstă de 32 de ani s-a ascuns în bancheta autoturismului unui cetățean bulgar care i-a promis că îl va duce într-o țară din vestul Europei.

Citește mai departe...

Un avion al companiei Ryanair, care făcea cursa Timișoara – București, a revenit la Timișoara fără a ateriza în capitală

ryanairManagerul general al clubului UTA, Codru Grădinariu, trebuia să fie astăzi la București „pentru a rezolva ceva cu licența UEFA”, spune el. Nu a mai ajuns…

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti
Programul TV de Azi

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Mutari Mobila International