Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Primăria Timişoara vrea să dea proprietăţile sale forestiere de la sate în schimbul Pădurii Verzi

padurea verdeMunicipalitatea timişoreană ar fi dispusă să dea la schimb către Romsilva proprietăţi forestiere din mediul rural, aflate în mediul rural, pentru a primi Pădurea Verde.

Citește mai departe...

Împunsături politice în CJ Timiş: „La alegerile prezidenţiale poporul şi-a exprimat dorinţa de a susţine politicieni care nu mai plimbă ursul după cireş”

B53A4015

Nici nu s-au încheiat bine alegerile că au şi început împunsăturile politice în Consiliul Judeţean Timiş. Totul a plecat de la un punct de hotărâre care consilierul judeţean PNL Marian Vasile a cerut să fie votat separat, nu cu întreaga ordine de zi.

Citește mai departe...

Câte date oficiale are aniversarea Revoluţiei Române din Decembrie 1989 de la Timişoara ?

revolutia timisoara 25 de aniÎn luna decembrie 2014, Timişoara va marca 25 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989. Cu acest prilej, Asociaţia Victoria atrage atenţia că nici după un sfert de secol nu s-a stabilit și nu s-a legiferat oficial o dată calendaristică de importanţă naţională pentru aniversarea revoluţiei, după modelul Zilei Naţionale.

Citește mai departe...

Semmering-ul bănățean – salvat de Consiliul județean, prin fonduri europene?

semeringul banateanPare singura soluție, după ce această cale ferată – o minune a tehnicii inginerești – a trecut de la agonie la extaz și invers, fiind cât pe ce sa fie tăiată pentru fier vechi.

Citește mai departe...

Timişoara - în amurgul Evului Mediu

timisoara in amurgul ev mediu foto DSCF6495Timişoara, înainte de Timişoara (sec III înainte de Hristos), Cetatea Timişoarei, Viaţa din Timişoara Medievală, Lumea zeilor, Lumea morţilor sau Un viitor pentru trecutul Timişoarei - acestea sunt capitolele cuprinse de Expoziţia „Timişoara - în amurgul Evului Mediu”, ce va fi deschisă în 12 decembrie, de la ora 17, la Bastionul Theresia.

Citește mai departe...

Percheziţii în Caraş-Severin şi Timiş, într-un dosar de fabricare ilegală a ţigărilor

mascati3Nouă percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în Caraş-Severin şi Timiş, într-un dosar în care este vizat un bărbat suspectat că, împreună cu mai multe persoane, ar fi amenajat în locuinţa sa o unitate clandestină de fabricare a ţigărilor, acesta fiind căutat şi pentru infracţiuni comise în Italia.

Citește mai departe...

Camioane cu alimente de la UE, blocate în Arad pentru că nu este semnat contractul cu furnizorul

camion aradTrei camioane cu alimente pentru persoane defavorizate din municipiul Arad, a căror achiziţie este finanţată de Uniunea Europeană, sunt blocate la marginea oraşului, recepţia nefiind posibilă pentru că Ministerul Fondurilor Europene nu a semnat contractul cu furnizorul care a câştigat licitaţia.

Citește mai departe...

Primul pas pentru o nouă urcare pe autostradă, mai aproape de Timişoara

autostrada timisoara lugoj

Timişorenii au fost întotdeauna departe de auutostradă, un lucru recunoscut şi de autorităţi. Până să intri pe autostradă, din Timişoara, „mânci o pită”. Acum se încearcă apropierea urbei de pe Bega de şoseaua de mare viteză. S-a făcut un prim pas.

Citește mai departe...

Patriarhul României – propus cetăţean de onoare al judeţului Timiş. Va primi un colan de argint

patriarh

Conducerea Consiliului Judeţean Timiş a propus acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al judeţului Preafericitului Daniel, Patriarhul României. Proiectul de hotărâre va fi suspus votului mâine, în plen. Consilierii judeţeni vor trebui să aprobe şi modelul colanului.

Citește mai departe...

Primarul Nicolae Robu le cere ajutorul tuturor parlamentarilor timişoreni

nicolae robu regionalizarePrimarul Nicolae Robu le cere ajutorul tuturor parlamentarilor timişoreni, cărora le solicită să facă amendamente legislative care să dea posibilitatea ca municipalitatea să poată contribui cu bani din bugetul local la reabilitarea clădirilor istorice care nu aparţin Primăriei Timişoara.

Citește mai departe...

Doctorul ucigaș – cercetat sub control judiciar!

IMG 20141122 101136Autorul accidentului tragic de la Oțelu Roșu nu are voie, printre altele, să intre în niciun fel de contact cu familia victimei

Urologul reșițean Gheorghe Beg, cel care a provocat vineri seara, la Oțelu Roșu, un accident rutier soldat cu decesul micuței Alina, o fetiță de 7 ani și a părăsit locul accidentului, este cercetat sub control judiciar. Aceasta este soluția de marți după-amiază a completului de judecată de la Tribunalul Caraș-Severin, care a analizat cererea procurorilor ca autorul accidentului să fie arestat la domiciliu.

Citește mai departe...

Un alt comisar-şef din Poliţia Timiş, prins în timp ce lua șpagă

ciurescu1Un alt ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş a fost prins în flagrant, ieri, la Arad, la scurt timp după ce a luat şpagă.

Citește mai departe...

Paradă militară de 1 Decembrie la Timişoara, cu exerciţii demonstrative

parada militara

Parada militară de la Timişoara, cu ocazia Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, se va desfăşura luni, începând cu ora 11, în faţa Palatului Administrativ, sediul Consiliului Judeţean Timiş şi al Instituţiei Prefectului.

Citește mai departe...

Nicolae Robu: Primele două tramvaie reabilitate sunt mai laborioase, celelalte vor curge pe bandă, de anul viitor

tramvai reabilitatFabricile din Arad şi Paşcani, unde se reabilitează tramvaiele timişorenilor au mult de lucru la primele două comenzi, când se elaborează prototipul lor. După aceea, primarul Robu spune că ritmul de finalizare a tramvaielor va fi de câte două pe lună.

Citește mai departe...

Maestrul Mircea Albulescu - spitalizat de urgenţă la Timișoara

mircea albulescu1

UPDATE: Maestrul vrea să transmită tuturor celor care sunt îngrijoraţi de starea sa de sănătate că este bine

Momente grele pentru maestrul Mircea Albulescu. Actorul a suferit cel mai probabil un preinfarct, în noaptea de luni spre marți, și a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International