Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Openville Timișoara va avea cel mai mare parc suspendat din România

Parcul ansamblului Palas Iasi 01Arbori maturi cu înălţimi de până la 12 metri, aproximativ 100 de specii de arbuşti ornamentali în forme şi culori deosebite, flori spectaculoase, piaţete cu gazon special şi evenimente variate - acestea sunt doar câteva dintre elementele de care se vor bucura locuitorii Timişoarei, din anul 2017, în parcul ansamblului multifuncţional Openville, dezvoltat de grupul de companii Iulius.

Citește mai departe...

Două poduri peste Canalul Bega trebuie reabilitate pentru că nu mai prezintă siguranţă pentru pietoni şi vehicule

pod stefan cel mareDouă poduri peste Canalul Bega din Timişoara trebuie reabilitate cât mai curând, întrucât nu mai prezintă siguranţă pentru pietonii şi vehiculele care le traversează, a declarat presei, miercuri, primarul Nicolae Robu.

Citește mai departe...

Magistrala rutieră Banat-Crişana, o binefacere economică şi turistică ce depinde de înţelepciunea şi de voinţa liderului CJT, Titu Bojin

drum judeteanÎn anul 2009, în judeţul Timiş se anunţa un proiect de infrastructură ambiţios şi interesant, care urma să lege rutier judeţele Caraş-Severin (din punctul Berzovia) - Timiş (în punctul Buziaş - Arad (prin Lipova).

Citește mai departe...

CNADNR vrea să deschidă încă 40 de km de autostradă în Timiș

autostrada-2-4În momentul de față în România se lucrează efectiv la aproape 177 km de autostradă, iar Compania de Autostrăzi spera să deschidă traficul pe încă 40 de km până la sfârșitul anului 2015.

Citește mai departe...

Un grup irlandez preia compania Redoxim Timişoara cu 35 milioane de euro

redoximGrupul irlandez Origin Enterprises va prelua compania Redoxim, din Timişoara, pentru 35 milioane euro, şi Comfert, din Bacău, pentru 19,4 milioane euro, cei doi distribuitori de îngrăşăminte, produse fitosanitare şi seminţe având anul trecut venituri cumulate de 685 milioane lei (155 milioane euro).

Citește mai departe...

”Sfinții uitați ai Banatului”, la TVR Timișoara

Așa cum ne-a obișnuit, talentatul jurnalist Constantin Mărăscu, realizator al documentarului TV ”Sfinții uitați ai Banatului”, ne propune pentru joi, 30 iulie, ora 19.00, la TVR Timișoara, episodul cu titlul ”LORDUL”.

Citește mai departe...

Poliția Rutieră face ordine în parangheliile romilor din Timișoara

RB8PWHssFZPoliția Rutieră Timișoara s-a pus pe treabă și a început să fie cu ochii pe parangheliile romilor din oraș. Mai mulți romi s-au ales cu amenzi și permise suspendate, marți seara, după ce au trecut pe roșu în timp ce mergeau în alaiul de nuntă, sub escorta poliției.

Citește mai departe...

Un român numit director general al Continental Anvelope Timișoara

Sorin Samonid director Continental AnvelopeContinental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial, anunță numirea lui Sorin Samonid în funcția de director general al Continental Anvelope Timișoara, una dintre unitățile strategice și printre cele mai moderne din cadrul concernului.

Citește mai departe...

Premieră politico-economică - Timişul va primi cele mai mari sume alocate de Guvern la rectificare

titu20bojinJudeţul Timiş va primi cele mai mari sume alocate de Guvern pentru echilibrarea bugetelor locale, după rectificarea programată de Cabinetul Ponta, în judeţ urmând să ajungă 92 de milioane de lei, a declarat presei, marţi, Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş.

Citește mai departe...

Bătălia pentru Timișoara din 1716 - spectacol de șah cu piese vii

DSC 09jj55 - Copy - CopyBătălia pentru Timișoara din 1716 va fi prezentată în cadrul unui spectacol de șah cu piese vii. Ordinea de luptă și personajele vor respecta adevărul istoric.

Citește mai departe...

Din cauza vitezei a intrat în fundaţia unui cap de pod

accident cap de pod

Marţi, o femeie în vârstă de 22 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu fundaţia unui cap de pod şi cu gardul împrejmuitor al unui imobil.

Citește mai departe...

UVT reprezintă România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015

DSC 0150-Microsoft11Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2015 are loc în fiecare an în Statele Unite ale Americii, este un eveniment de mare profil și atrage concurenți din întreaga lume. În acest an, evenimentul va avea loc în Dallas, Texas, în perioada 9-12 august.

Citește mai departe...

Administratorul judeţului Arad făcuse înţelegere cu procurorii să-l denunţe pe şeful CJ

iotcu la dna 1 640x423 43196800Administratorul judeţului Arad, Cristian Drăgan, făcuse înţelegere cu procurorii încă de la începutul lunii iunie pentru a-l denunţa pe şeful Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu (PNL), prins în flagrant primind mită pentru un contract de achiziţie de aparatură medicală.

Citește mai departe...

O firmă din Viena proiectează din temelii primul pod peste Bega, din ultimele şapte decenii

pod-begaO firmă din Viena va proiecta din temelii podul „Jiul” peste Bega, în zona centrală a Timişoarei, care se află în prelungirea subpasajului feroviar cu acelaşi nume, care va intra, şi el, în lucrări de lărgire şi reamenajare.

Citește mai departe...

Episcopia Romano-Catolică Timişoara: Cel mai mare eveniment religios din ultimul secol are loc la Mănăstirea Maria Radna

Miercuri la episcopie timisoaraCel mai mare eveniment religios organizat de Episcopia Romano-Catolică Timişoara din ultimul secol, la care va participa şi trimisul special al Papei, cardinalul Joachim Meisner, va avea loc duminică, 2 august, la Mănăstirea Maria Radna din judeţul Arad.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail:

Transport Mobila International