Inchide reclama
Ziarul

  ziare    propune o publicatie     trimite o stire    

Ziarul Online - Ziare romanesti - Stiri Ziua de Vest online

 

Ziarul "Ziua de Vest"

Website: http://www.ziuadevest.ro

Ziar inscris in categoria Locale in judetul Timis

Descriere:
Ziua de Vest - Cotidian regional, franciza cotidianului Ziua - "Stirile de calitate ale Timisoarei". Acopera judetele Timis, Arad si Caras-Severin. Deviza noastra: "Adevarul cu orice pret!".

propune o publicatie

Ultimele stiri din Ziua de Vest de azi - Ziarul Ziua de Vest online


Nicolae Robu, reacţie la plecarea senatorului Petru Ehegartner spre partidul lui Tăriceanu

robu ehegartner

Senatorul timişorean Petru Ehegartner (PNL) pleacă la Partidul Liberal Reformator, alături de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Acesta declara, în urmă cu două zile, pentru ZIUA de Vest, că este nemulţimit de afilierea PNL la Partidul Popular European şi că se opune fuziunii cu PDL.

Citește mai departe...

O notă de 1 şi trei note de 10 la titularizare, în Timiş

titularizare rezultate timis

Rezultatele profesorilor care au dat examenul de titularizare în Timiş nu sunt tocmai... „roze”. Doar trei note de 10 s-au înregistrat la acest examen în Timiş. Astfel, la examenul de titularizare, în Timiş, de la cei 1.163 de candidaţi înscrişi, 952 de lucrări au fost trimise pentru evaluare, o lucrare fiind anulată.

Citește mai departe...

Consilierul local Petrică Folică, atac la „Putinofilul” Bogdan Herzog. Mesaj pentru liderii PSD şi PNŢCD

folica

Consilierul local timişorean Petrică Folică (PP-DD) nu se împacă nici acum cu ideea că un „coleg” din Consiliul Local Timişoara este colaborator al publicaţiei „Vocea Rusiei”.

Citește mai departe...

Spionaj economic în vestul țării

Foştii directori de la Moldomin şi Ipromin, judecaţi pentru că au dat date despre resurse minerale

moldomin

Foştii directori ai societăţilor Moldomin şi Ipromin, Iacob Chişărău şi Sorin Berchimiş, au fost trimişi în judecată pentru că le-au permis reprezentanţilor firmei elveţiene Mineco AG să studieze şi să fotocopieze date geologice clasificate care se refereau la mina de la Moldova Nouă.

Citește mai departe...

Iohannis îi uneşte, PSD îi desparte. Nicolae Robu şi Ovidiu Ganţ nu au reuşit până acum să stabilească o colaborare între PNL şi FDGR

robu gant

La începutul lunii iunie, deputatul FGDR, Ovidiu Ganţ, declara că minoritatea germană îl va susţine necondiţionat pe Iohannis la prezidenţiale, chiar dacă Forumul se află oficial la guvernare, alături de PSD. Susţinerea pentru Iohannis nu-i împiedică pe liderii PNL şi FDGR să se contreze tocmai în una dintre cele două zone ale ţării cu o minoritate germană numeroasă: în Banat.

Citește mai departe...

Accident de muncă la Lugoj: Un bărbat a căzut de la o înălţime de cinci metri

accident munca smurdUn grav accident de muncă s-a produs, vineri după-amiază, la Lugoj. Un bărbat de 34 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la o înălțime de cinci metri.

Citește mai departe...

Pieţele de legume-fructe din Timişoara, călcăte de poliţiştii de la investigarea fraudelor

controale piete

Vineri, 25 iulie, pieţele agroalimentare din Timişoara au fost călcate de poliţiştii de la investigarea fraudelor şi de la rutieră, în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu legume şi fructe.

Citește mai departe...

Sorin Frunzăverde face parte din conducerea operativă ce asigură conducerea Alianței Creștin Liberale PNL – PDL

frunzaverde

Conducerea operativă ce asigură conducerea Alianței Creștin Liberale PNL – PD este formată din 12 membri, câte șase de la fiecare din cele două partide.

Citește mai departe...

Liber la cântări pe podul din sticle de plastic al Timişoarei!

podul din stile de plastic

Podul din sticle de plastic al Timişoarei este deja pe apă şi va mai sta acolo, cel puţin până în 8-9 august, atunci când va fi dezmembrat, iar sticlele trimise la reciclat. Acum, artiştii sunt invitaţi de către organizatori să performeze chiar în centrul podului.

Citește mai departe...

Cristian Buşoi, desemnat prim-vicepreşedinte al PNL

busoi

Conducerea comună PNL-PDL va avea 14 prim-vicepreşedinţi. În structura de conducere al democrat-liberalilor există deja 7 prim-vicepreşedinţi. Pentru asigurarea simetriei în conducerea noului partid, şi PNL şi-a desemnat vineri 7 prim-vicepreşedinţi.

Citește mai departe...

Scheletele din dulap

Domnul Victor Ponta se teme. Ca dracul de tamaie. Se teme de Klaus Iohannis. In ciuda faptului ca acesta nici nu a fost inca desemnat candidat prezidential de cele doua partide de dreapta. Si, fiindca se teme, afirma contrariul. Dar dovada ca se teme consta in faptul ca a simtit nevoia sa-l ameninte pe Klaus Iohannis. Cu trecutul acestuia. Sunt tare curios ce s-ar putea intampla daca, si intr-un caz si in celalalt, scheletele ar iesi din dulap in timpul campaniei electorale.

Citește mai departe...

Rezultatele la titlularizare în Timiş!

Timişul va avea, de acum încolo, "cetăţeni de onoare"

consiliul judetean timis plen

Nu numai Primăria Timişoara va avea, de acum încolo, oportunitatea de a acorda titlul de cetăţeni de onoare diferitelor personalităţi. Acest atribut îl va avea şi Consiliul Judeţean Timiş, care a instituit acest titlu în ultima şedinţă de plen.

Citește mai departe...

Peste 4.600 de apeluri în 6 luni la TelVerde anticorupţie. Cele mai multe sesizări, pentru luare de mită

coruptie

Peste 4.600 de sesizări au fost primite la TelVerde al DGA, majoritatea pentru luare de mită, printre apeluri fiind însă şi unele de la persoane care cereau "zece mii" sau reclamau dureri "din cauza unuia cu capacităţi paranormale de dezintegrare, care are un laser cu care îngălbeneşte frunzele".

Citește mai departe...

Canalul Bega a intrat iarăşi în lucrări: nivelul apei va fi menţinut scăzut până în martie 2015

nivelul BEGA

Alimentarea cu apă a Timişoarei nu va fi afectată

În această perioadă, nivelul apei din Bega este mult mai scăzut, dar nu din cauza secetei. Ploile au fost din abundenţă. Acest nivel redus va fi menţinut până în martie 2015.

Citește mai departe...


Recomandam - ziare romanesti

Abonare newsletter stiri.com.ro

Adresa de e-mail: